Muotokuvat

Keskeinen aihe sisustuksessa voi olla puuttuva lenkki täydelliseen estetiikkaan. Mikään ei ole niin keskellä kuin muotokuvat. Ne ovat taideteoksia, jotka tallentavat elossa olevien taLue lisääi elossa olleiden ihmisten muotokuvia. Photowallilla on erinomainen ja valtavan monipuolinen valikoima muotokuvajulisteita, jotka taatusti valaisevat minkä tahansa huoneen luonnetta ja charmia. Muotokuvan päätarkoitus on tallentaa muistoksi kuva jostakin henkilöstä tulevaisuutta varten, mikä voidaan tehdä eri muodoissa, kuten maalauksina, valokuvina, veistoksina ja niin edelleen. Muotokuvajulisteiden avulla käytössäsi on ainutlaatuisia malleja, rikkaita yksityiskohtia, hämmästyttäviä väriyhdistelmiä, mutta ennen kaikkea aiheita, jotka todella kiehtovat. Ajattele näitä motiiveja itsesi jatkeena, sillä ne heijastavat sitä, ketä tai mitä ihailet, ja niistä tulee se ratkaiseva henkilökohtainen luonne, joka on usein ratkaisevassa asemassa kauniissa sisustuksessa.

Muotokuvajulisteiden tyypit

Photowallin muotokuvajulisteiden valikoimasta löytyy paitsi aiheita, jotka ovat peräisin lähes kaikista mahdollisista ihmiskunnan osa-alueista, myös erityyppisiä tulkintoja. Muotokuvamaalaukset esimerkiksi menevät pelkkää dokumentointia pidemmälle, se on taiteilijan ymmärrys ja myöhemmin esitys aiheesta, joka voi olla mitä tahansa realistisesta abstraktiin. Head of a Woman, Gustav Klimt on upea tämäntyyppinen muotokuvajuliste, upea taideteos, joka antaa huoneeseen aivan toisenlaisen tunnelman ja ilmapiirin. Valokuvauksen ansiosta nykyään voidaan helposti tallentaa, miltä ihmiset näyttävät koko elämänsä ajan. Tässä valikoimassa näet runsaasti upeita esimerkkejä valokuvamuotokuvista. Postuumisti tehty muotokuva on muotokuva, joka on tehty kohteen kuoleman jälkeen ja joka voidaan toteuttaa joko kopioimalla toinen muotokuva tai noudattamalla teoksen tilaajan ohjeita. Huomaa myös, että yksittäisiä kuvia Neitsyt Mariasta, Jeesuksesta Kristuksesta tai muista uskonnollisista henkilöistä ei pidetä muotokuvina, vaan niitä kutsutaan hartauskuviksi. Siitä huolimatta muotokuvajulisteissa on upeita kuvia, kuten Ristiinnaulittu Kristus - Diego Velázquez, jotka palvelevat niitä, jotka haluavat itselleen hengellisemmän motiivin.

Taide on elämää

Tämä taidemuoto on ollut läsnä ihmiskunnan alusta lähtien, vaikka alku oli karuimmassa muodossa. Siitä lähtien, kun ihmisillä on ollut käsite minäkuva, muotokuvat ovat olleet yhteiskunnan peruselementti. Tämä näkyy kaikissa taidemuodoissa, mutta erityisesti maalauksissa. Kuten jo mainittiin, taiteilijan ymmärrys ja sen jälkeinen kuvaus kohteesta tekee kuvasta kiehtovan. Tutustu muotokuvajulisteeseen otsikolla Omakuva, Vincent van Gogh. Tämä loistava ja legendaarinen taiteilija piirsi itsensä niin ikonisella tavalla, että siitä on tullut täydellisyyden synonyymi. Sen lisäksi, että muotoilu ja ulkoasu ovat aivan ainutlaatuisia, värien elinvoimaisuus ja yksityiskohdat ovat niin rikkaita, että tällainen muotokuvajuliste voi välittömästi muuttaa tilasi joksikin todella näyttäväksi.

Muotokuvajulisteiden klassikot

Ei ole väliä, onko idolisi Audrey Hepburn, Bob Marley tai vaikkapa Oprah Winfrey, Photowallin muotokuvajulisteiden valikoimasta löydät kaikki klassikot ja paljon muuta. Vintage-muotokuvia sekä vanhoja elokuvakohtauksia, alkuperäistä julistetaidetta ja abstrakteja maalauksia maailman kuuluisimmista miehistä ja naisista, kaikki joko täysvärisinä tai mustavalkoisina, taiteellinen paratiisimme tarjoaa kaikki sisustustarpeesi. Anna tilallesi aikansa elänyt tunnelma näillä uskomattomilla muotokuvajulisteilla. Audrey Hepburn in Sabrina on yksi osuvimmista esimerkeistä, ihanan kaunis muotokuva ikuisesta luokan symbolista, Audrey Hepburnista. Klassisella mustavalkoisella värillä upeasti toteutettu esine sopii mainiosti nostalgisointiin, mutta se tuo tilaan myös sellaista hienostuneisuutta ja eleganssia, jota ei voi verrata.
Tuotetiedot