Eteinen

Liian usein eteiset jäävät alueeksi, jonka läpi vain kuljetaan, jonne jätetään takit ja kengät, eikä sisustukseen kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Oikeat eteisjulisteet voivat kuitenkinLue lisää piristää ja piristää pimeintä tai jopa pienintä tilaa. Ota mukaan tyylikkäitä eteisjulisteita, jotka vähentävät epäjärjestystä, elävöittävät seiniäsi ja näyttävät taiteellisen puolesi. Vaikka eteinen on tunnetumpi tapaamis- ja tervetulotila missä tahansa rakennuksessa, tämä ei tarkoita, ettetkö voisi tehdä eroa laittamalla eteisjulisteet keinona toivottaa vierailijat tervetulleiksi raikkaalla ja ystävällisellä maisemalla, joka viittaa herkkuihin, joita he varmasti löytävät sisältä. Eteisjulisteet muuttavat kapean käytävän varmasti lämpimäksi, valoisaksi ja kutsuvaksi tilaksi. Photowallilla on laaja valikoima eteisjulisteita, joita voit myös muuttaa vastaamaan muita sisustuselementtejäsi, kuten värimaailmaa ja niin edelleen.

Väriä ja valoisuutta eteisjulisteilla

Kuten me kaikki tiedämme, valaistus voi tehdä tai rikkoa minkä tahansa huoneen, mutta erityisesti kapean eteisen. Yleisesti ottaen mitä enemmän valoa on, sitä suuremmalta tila näyttää, joten sitä kannattaa käyttää harkiten. Eteisjulisteet, joissa on kirkkaita värejä, voivat tehdä tepposet ja valaista tiloja tai kulmia, joihin luonnonvalo ei pääse. Birches in Winter on tästä hyvä esimerkki, hienovarainen mutta voimakas eteisjuliste, joka paitsi luo edellä mainittua kirkkautta vahvoilla valkoisilla ja harmailla väreillään, myös nousee välittömästi tilan keskipisteeksi. Jos olet taipuvainen johonkin oudompaan ja taiteellisempaan, ehkä Pleated Beauty on sinua varten. Tämä eteisen juliste huutaa muotia ja huokuu tyyliä ja hienostuneisuutta, ja se vetää taatusti puoleensa katseita ja luo dynamiikkaa talon tai toimiston muutoin melko rauhalliseen alueeseen.

Lisää suunnitteluvinkkejä

Sisustuksen tekeminen upeaksi on hauskaa ja jännittävää etenkin innovatiivisten ja luovien sisustusesineiden avulla. Vaikka on olemassa monia tapoja, joilla voit saavuttaa haluamasi ulkoasun kotiisi, toimistoosi tai muuhun tilaan, jotain eteisen julisteen kaltaista ei ole vain kätevää vaan myös helppoa. Photowallin laajalla eteisjulisteiden valikoimalla voit rauhassa valita sopivan kuvan tilaan, jonka olet päättänyt korjata ja kaunistaa. Voit myös lisätä muita koriste-esineitä, värejä ja kankaita sydämesi halun mukaan. Minkä tahansa rakennuksen tai rakennelman käytävät ovat yleensä alue heti ulko-oven sisäpuolella, joka johtaa lopulta muihin huoneisiin, joten tämän tilan hyödyntäminen on ensiarvoisen tärkeää kutsuvan ja houkuttelevan kodin tai toimiston kannalta. Näissä malleissa on hämmästyttäviä käytäväjulisteita, jotka esittelevät tai antavat perheellesi, ystävillesi ja niin edelleen esikatselukuvan siitä, mitä voit odottaa muualla asuin- tai työtilassasi. Koska ensivaikutelma kestää, valitse oikea eteisen juliste, joka puhuttelee sinua eniten ja ilmentää makuasi. Hämmästyttävät värit ja ainutlaatuiset mallit auttavat sinua varmasti valitsemaan sinulle parhaan eteisjulisteen.

Käytäväjulisteiden monet käyttötarkoitukset

Jos haluat, että eteinen näyttää laajalta ja avoimelta, on tärkeää, että tilaa vievät huonekalut eivät estä visuaalista virtausta. Ihanteellisen visuaalisen tasapainon, kiinnostavuuden ja painoarvon saavuttamiseksi käytä Stockholm Skyline Black -julisteen kaltaista eteisjulistetta, joka herättää katseet ja huomion kaikilla tilaan tulevilla. Nämä hämmästyttävät motiivit auttavat sinua siinä, että katsot eteistä tilaisuutena suuriin suunnittelumahdollisuuksiin. Esimerkiksi eteisen seinät voivat olla myös loistava paikka ripustaa perhevalokuvia ja luoda perheen muotokuvagalleria. Erilaisia taideteoksia voidaan myös ripustaa näyttämään niiden kauneutta ja osoittamaan mieltymystäsi taiteisiin. Tätä silmällä pitäen Photowallin eteisjulisteet voivat viedä suunnitelmasi täysin uudelle tasolle. Näillä yhdistelmillä sisätiloissasi saat varmasti ainutlaatuisen, mielenkiintoisen ja houkuttelevan eteisen.
Tuotetiedot