Mysteeri & fantasiaeläimet

Vaikka eläimet kiehtovat meitä täysin, joskus haluamme lisäelementin, joka tekee sisustuksesta entistäkin näkyvämmän. Tässä kohtaa Photowallin mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteiden maLue lisäällisto tulee kuvaan. Jos olet yksi niistä henkilöistä, joilla on erittäin vilkas mielikuvitus, tämä on täydellinen kategoria sinulle. Tässä yhdistyvät rakkaus eläimiin sekä mieltymys maagiseen ja visionääriseen. Voit lähteä kyytiin vaikeimmin tavoitettavien olentojen kyydissä, jotka ovat koskaan kulkeneet ihmisten mielissä, sekä seurata oikeita eläimiä paikkoihin, joissa kukaan ei ole ennen käynyt. Nämä mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteet saavat minkä tahansa huoneen näyttävästi esiin, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai mikä tahansa muu tila, jonka haluat kunnostaa ja elvyttää.

Mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteiden tyypit

Kuten tavallista, Photowall on asettanut mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteiden kokoelmaan pari pienempää alaluokkaa. Tämä ei ainoastaan nopeuta valintaprosessiasi huomattavasti, vaan tekee siitä myös hauskempaa ja yhtenäisempää, kun sinun ei tarvitse seuloa kaikkia kauniita kuvia. Tässä kategoriassa on kerroksia, jotka on omistettu lohikäärmeille ja yksisarvisille, kahdelle suosituimmalle, ellei jopa suosituimmalle myyttiselle hahmolle kollektiivisessa mielessämme. Erityisesti yksisarvisia luullaan usein erehdyksessä todellisiksi, vaikka ne ovatkin hevosia, joilla on maaginen sarvi, jonka avulla ne voivat lentää, ja joilla on uskomattomat parantavat voimat ja niin edelleen. On sanottava, että ei voi syyttää ihmisiä siitä, että he uskovat, kun on mysteeri- ja fantasiaeläinjuliste Unicorn in the Forestin tapaan. Tämä upea motiivi on toteutettu niin kauniisti, että sinua voidaan huijata luulemaan, että kyseessä on aito valokuva. Lohikäärmeet ovat toinen mystinen peto, jonka monet olettavat olleen olemassa kauan sitten tai vain kehittyneen pienemmiksi olennoiksi, jotka elävät nykyään. Lohikäärme-sanan alkuperä juontaa juurensa latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa valtavaa käärmettä. Ne ovat hyvin suosittuja hahmoja monissa tarinoissa, lähinnä antagonisteina, jotka kukistetaan sankaritarinoissa. Lohikäärmeiden laakso on mysteeri- ja fantasiaeläinjuliste, joka esittää nämä jättiläiset hurjimmillaan, mutta rakkaudella kuvitettuna upeana taideteoksena.

Lapsille

Mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteet saattavat olla erityisen kiinnostavia lapsille, sillä he uskovat edelleen mielellään menneisyyden myytteihin ja tarinoihin, joita he lukevat kirjoista tai näkevät televisiosta. Yksisarviset ovat hyvin rakastettuja erityisesti nuorten tyttöjen keskuudessa syystä, joka on se, että ne tekevät jo ennestään kauniista hevosesta entistäkin viehättävämmän lisäämällä siihen ainutlaatuisen sarven. Tästä on runsaasti todisteita populaarimediassa, jossa yksisarviaiheiset mediat hallitsevat erityisesti nuoremmille tytöille suunnattuja markkinoita. Esimerkiksi Magical Friends III on yksinkertainen mutta todella sympaattinen teos, joka varmasti ilahduttaisi kaikkia nuoria tyttöjä. Unicorn Moon Ravens on toinen mysteeri- ja fantasiaeläinjuliste, joka voisi valaista paitsi tyttären kasvot, myös hänen makuuhuoneensa, opiskelualueensa tai leikkitilansa. Nuoremmille herrasmiehille mysteeri- ja fantasiaeläinjuliste, jossa on viileä susi, saattaisi olla houkuttelevampi. Mystic Wolf tai Arctic Wolves voi olla hänen toivomansa keskipiste, joka korostaa tyylikästä koiraeläintä upeassa ympäristössä.

Mysteeri- & fantasiaeläinjulisteet, joissa on hieman särmää

Varttuneemmalle väelle mysteeri- ja fantasiaeläinjulisteilla on myös paljon tarjottavaa, sillä tässä kategoriassa on motiiveja, jotka saattavat olla hieman liikaa nuorille. Horschach Circus on vangitseva kuvitus, joka esittelee melkoisia hurjia petoja, klassisessa mustavalkoisessa värissä, jossa on karuja varjoja, jotka sopivat paremmin teini-ikäisille ja aikuisille. Kuvittele tämä mysteeri- ja fantasiaeläinjuliste työalueellesi tai kotiisi henkilökohtaiseen tilaan. Tämäntyyppiset motiivit eivät ainoastaan tee huoneesta poppia, vaan myös kuvaavat persoonallisuuttasi ja peilaavat joitakin luonteenpiirteitäsi. Sorcerer on toinen mysteeri & fantasiaeläimet -juliste, jossa on tuo vihjaileva särmä, joka voi antaa huoneellesi tekstuuria ja yksilöllisyyttä.
Tuotetiedot