Matelijat

Matelijat ovat todella kiehtova aihe ja loputon kiinnostuksen lähde ihmisille. Vaikka ne ovatkin joutuneet nykyaikana huonoon asemaan, sillä niiden populaatio ja monimuotoisuus ei oleLue lisää läheskään yhtä suuri kuin 100 tai 200 miljoonaa vuotta sitten, ne ovat silti äärimmäisen kiehtovia eläimiä. Tuo nämä hämmästyttävät olennot tiloihisi hankkimalla matelijajulisteita, jotka ovat korkealaatuisia, yksilöllisiä, kauniita värejä ja takuuvarmasti hitti missä tahansa sisustuksessa. Vaikka jotkut ihmiset pelkäävät matelijoiden teräviä hampaita, haarautuvia kieliä tai suomuista ihoa, nämä erityispiirteet voivat myös vetää meitä puoleensa. Matelijoiden julisteemme heijastavat myös tätä lumoa, joka meillä on todella ikivanhasta eläinlajista. Tutustu erinomaiseen kokoelmaan ja valitse suosikkisi matelijoiden julisteista, jotka kaikki voidaan sovittaa mieleiseksesi ja esteettiseksi.

Hyönteisjulisteet ja historia

Matelijat ovat maapallon vanhin eläinlaji! Esimerkiksi kilpikonnat ovat olleet planeetalla yli 200 miljoonaa vuotta, periaatteessa samassa muodossa kuin näemme ne nykyään, mikä on jotain, mikä vain räjäyttää mielen, mitä enemmän sitä ajattelee. Tästä ja monista muista syistä matelijat ansaitsevat meiltä ihmisiltä kunnioitusta, jonka voit tuoda asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla matelijajulisteet, jotka heijastavat tätä kunnioitusta ja ihailua hyvin erityistä eläinlajia kohtaan. Matelijoiden julisteissa on myös matelijoita, kuten iguaaneja ja krokotiileja, mikä antaa tilaa runsaille vaihtoehdoille ja monimuotoisuudelle. "The Iguana Dream - Aubergine and Candy" on lähes psykedeelinen motiivi, joka näyttää siistiltä ja funkyltä. "American Crocodile" on realistisempi, mutta yhtä tyylikäs ja vaikuttava, upea esimerkki matelijajulisteista.

Symbolinen arvo

Lähes kaikki matelijat ovat jollain tavalla edustettuina taiteen maailmassa, mutta näkyvin on luultavasti käärme. Käärmeellä tai käärmeellä, kuten sitä joskus myös kutsutaan, on voimakas symbolinen rooli niin monissa eri kulttuureissa. Esimerkiksi Egyptin historiassa Niilin kobra koristi faaraon kruunua ja sitä palvottiin yhtenä jumalista. Löydät näiden kiehtovien olentojen esityksiä monissa motiiveissa matelijoiden julisteiden kategoriastamme. Kolmea lääketieteellistä symbolia, joihin liittyy käärmeitä, käytetään yhä nykyäänkin, kuten apteekkia symboloivaa Hygieian kulhoa sekä Caduceusta ja Asklepioksen sauvaa, jotka puolestaan ovat lääketieteen symboleja. Tuo osa tästä viisaudesta kotiisi tai jopa toimistoosi hankkimalla käärmettä esittäviä matelijajulisteita, kuten teos nimeltä "Peringuey's Adder", joka on kaunis ja ceruleanvärinen taideteos, joka muodostaa ihanteellisen kontrastin tyylikkään mutta salaperäisen muotoilun kanssa. Se on kuin suoraan legendasta, niin sanotusti ikiaikojen matelijoiden juliste.

Lisää näytteitä matelijoiden julisteista

Nykyään elävät matelijalajit voi laskea käytännössä yhden käden sormilla. Kilpikonnat, joita luonnehtivat hidas aineenvaihdunta ja suojaava kuori, ovat yksi rakastetuimmista eläimistä kaikkialla maailmassa. Käärmeet ja liskot kuuluvat squamateiksi kutsuttuun ryhmään, jotka irrottavat nahkansa ja joilla on leveästi avautuvat leuat. Sitten on vielä krokotiilit, jotka ovat sukupuuttoon kuolleiden dinosaurusten lähimpiä eläviä sukulaisia. Voit koskettaa näitä kiehtovia olentoja hankkimalla matelijajulisteita, jotka antavat alueellesi sen ratkaisevan kosketuksen, salaperäisyyden ja eksoottisen kauneuden, jota se toisinaan tarvitsee elävöittämiseksi. "Dark Leaves II" on yksi tällainen motiivi, jossa se ei ole vain kaunista taidetta, vaan se tarjoaa myös arvoituksen tai arvoituksen, sillä sen muotoilu kannustaa sinua ajattelemaan ja tutkimaan valitsemiasi matelijajulisteita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1