Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Circles Mid Century IIII

Tee retroa ja vintagea tällä monivärisellä Circles Mid Century IIII -taustakuvalla, joka saa taiteen harrastajat varmasti sekoamaan. Tämän taustakuvan geometrinen kuvio saa värit näyttämään leikkisiltä ja joustavilta; kun tämä on ympärilläsi tilassa, värähtelee luovuuden ilmapiiri. Tämä tapetti tuo eloa tilaan, olipa kyseessä sitten makuuhuone, olohuone, ruokasali tai jopa työhuone. Me kaikki tiedämme, että väreillä on kyky vaikuttaa mielialaamme ja ne voivat sanella tilan ilmapiirin; siksi tämän kaltaisen monivärisen tapetin ottaminen käyttöön tuo esiin maukkaan vaikutelman juhlasta ja juhlasta. Ole rohkea kodin sisustuksessa käyttämällä Circles Mid Century IIII -tapettia. Värikäs sisustussuunnittelu voi olla pelottavaa niille, jotka eivät tunne sen perusteita. Se antaa energiaa ja hauskuutta asuintiloihin, luo leikkisiä huoneita ja elävöittää asuintiloja. Useimmat meistä kuitenkin pitävät tätä mahdollisuutta virkistää kodin sisustusta jotenkin yliampuvana. Mutta värikkäitä sävyjä sisältävien tapettien käyttäminen herättää rohkeutta ja tyylikkyyttä koko alueellesi. Se sopii hyvin korostusseinäksi ja voi toimia tilasi keskipisteenä. Sen vintage-tunnelma lisää luonnetta huoneeseesi, mikä tekee siitä kaukana synkästä ja tylsästä paikasta. Nauti sisustamisesta Circles Mid Century IIII tapetti Tämän tapetin avulla sinulla on vapaus lisätä siihen lisää kodin sisustusta. Tämän tapetin sävy on liian monimutkainen seurattavaksi, joten teemasi on retro ja jotain vintagea. Mene tämän tapetin tuomaan värikkääseen tunnelmaan lisäämällä tilaan sametin, sinapin ja turkoosin sävyjä huonekalujen ja verhoilujen kautta. Tämän tapetin kanssa roikkuvat lisävarusteet, kuten levysoittimet tai äänilevyt, vahvistavat luonnetta ja tunnelmaa. Mutta jos tämän taustakuvan värikkyys riittää sinulle jo, käytä lämpimiä värejä, kuten ruskeaa, harmaata ja mustaa, tasapainottaaksesi joitakin sävyjä kotisi sisustuksessa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e316812
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.