Michelangelo Buonarroti

Michelangelo Merisi da Caravaggio oli italialainen taidemaalari, joka syntyi Millanissa vuonna 1571. Hänen isänsä oli arkkitehti ja Caravaggion markiisien henkilökohtainen sisustaja, Lue lisäätämä on Milanon itäpuolella sijaitseva kaupunki. He muuttivat tänne Milanoa koetelleen kulkutautitapauksen vuoksi, joka tappoi sekä hänen isänsä että isoisänsä samana päivänä. Hän sai koulutusta milanolaiselta mestarilta Simone Peterzanolta, joka oli itse suuren Tizianin oppilas. Koulutuksen jälkeen hän muutti Roomaan, koska hän oli haavoittanut poliisia ja pelkäsi nyt henkensä puolesta. Photowall kunnioittaa tätä upeaa italialaista mestaria Michelangelo Caravaggio -kangaspainatusten sarjassaan. Nämä uniikit teokset ovat jäljennöksiä tämän suuren taiteilijan kuuluisimmista teoksista. Ne eivät ainoastaan lisää taiteellista eleganssia kotiisi, vaan antavat sinulle myös mahdollisuuden nauttia näistä upeista mestariteoksista ilman, että sinun tarvitsee vaeltaa maailman suurimpiin museoihin. Nämä Michelangelo Caravaggion kankaalle painetut vedokset esittelevät taiteilijan ainutlaatuista tyyliä ja tapaa leikitellä valolla ja varjolla. Nämä Michelangelo Caravaggio -kangaspainatukset sopisivat hyvin olohuoneesi tai yksityisen työhuoneesi keskipisteeksi.

Tietoa taiteilijasta Michelangelo Caravaggio -kangastöissä

Roomaan saapuessaan Caravaggio oli täysin varaton, koditon ja pennitön. Hän vaelteli päiviä kaduilla, kunnes Pandolfo Pucci -niminen mies sääli häntä ja otti hänet kotiinsa. Muutamassa kuukaudessa hän oli kuitenkin löytänyt työpaikan maalaamassa kukkia ja hedelmiä paavin suosimalle taiteilijalle Giuseppe Cesarille. Onni sattui, että katolinen kirkko etsi tuona aikana taiteellista tyyliä, joka olisi vastapainona protestanttien tyylille. Photowall kunnioittaa tätä upeaa taiteellista ajanjaksoa tarjoamalla sinulle Michelangelo Caravaggion Michelangelo Caravaggio -kangastulosteiden valikoimassaan "Ehtoollinen Emmauksessa-Michelangelo Caravaggio". Tämä maalaus paljastaa illallisen, jossa Jeesus Kristus ristiinnaulitsemisensa ja kuolemansa jälkeen vihdoin paljasti todellisen itsensä kahdelle apostolilleen, jotka olivat matkustaneet hänen kanssaan koko päivän tietämättä autuaan tietämättöminä siitä, kuka heidän seuralaisensa oli. Tämä Michelangelo Caravaggion kankaalle tulostettu mestariteos ei olisi vain korvaamaton jalokivi kotiisi, vaan se myös muistuttaisi siitä, miten Kristus voitti kuoleman lunastaakseen meidät synneistämme.

Tyyli Michelangelo Caravaggion kankaankuvavedoksissa

Caravaggio käytti töissään naturalistista tyyliä, joka oli samaan aikaan sekä dramaattinen että teatraalinen. Taiteilijat kutsuivat myöhemmin tätä vaaleasta tummaan siirtyvää tyyliä tenebrismiksi. Hän kiinnitti niin paljon huomiota yksityiskohtiin, että jopa hänen hedelmistä ja kukista tekemissään maalauksissa oppineet puutarhurit pystyivät tarkan tarkastelun jälkeen tunnistamaan kuvista esimerkiksi sienivaurioita ja muita kasvitauteja. Tämä pikkutarkka huomio yksityiskohtiin näkyy "Lepo pakomatkalla Egyptiin-Michelangelo Merisi da Caravaggio" -maalauksessa, joka on yksi Michelangelo Caravaggion kankaankuvapainatusten tarjonnasta. Tapaa, jolla hän manipuloi valon ja varjon ominaisuuksia teoksissaan, italialaiset kutsuivat chiaroscuroksi. Tämä on yksi syy, miksi Photowall innostui ottamaan tämän uraauurtavan taiteilijan Michelangelo Caravaggio -kangastulosteiden kokoelmaan. Muutama valikoitu kappale näitä Michelangelo Caravaggio -kangastulosteita työhuoneessasi tai yksityisessä työhuoneessasi muuttaisi tilasi virtuaaliseksi museoksi, jonne maanmiehesi arvovaltaiset ja oppineet kokoontuisivat teetä juodessaan ihailemaan seiniä koristavia vaikuttavia taideteoksia. Olisit kaikkien ikätovereidesi kateus.

Oma mestariteoksesi

Lähdettyään Cesarista erimielisyyksien vuoksi Caravaggio ystävystyi useiden taidemaailman merkittävien ja hyvin vaikutusvaltaisten henkilöiden kanssa. Hänen taiteilijanuransa edetessä tulivat maine ja paholaismainen asenne, joka toi Caravaggion useaan otteeseen vankilaan ja sotki hänet tappeluihin ja hillittömiin riitoihin. Mutta huolimatta hänen törkeästä elämäntyylistään vuosi 1600 osoittautuisi vuodeksi, jolloin hänen omaisuutensa tehtiin. Kahdesta hänen maalauksestaan tuli kriitikoiden ja tuntijoiden suosikkeja, ja sen jälkeen pyhä katolinen kirkko myönsi hänelle lähes loputtomasti tilauksia. Michelangelo Caravaggio -kangaspainatukset kunnioittavat paitsi upeaa taiteilijaa myös epätäydellistä ja virheellistä ihmistä, joka jakoi sekä lahjansa että haavoittuvuutensa ympäröivän maailman kanssa. Muutamassa vuodessa tämä vaatimattomista varoista elänyt mies oli noussut Rooman kuuluisimmaksi taidemaalariksi. Anna itsesi uppoutua hänen ainutlaatuiseen työhönsä ja hyvin inhimilliseen tarinaansa ostamalla oman kokoelmasi Michelangelo Caravaggio -kangastulosteita jo tänään. Niiden läsnäolosta kodissasi tulee lempeä muistutus siitä, että suuruus tulee myös niille, jotka odottavat sitä vähiten.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1