Ikonit & logot

Sisätilojen suunnittelussa on aina mietittävä, mikä on järkevää tilan, mittojen ja esteettisten suunnitelmien sekä persoonallisuutesi ja mieltymyksesi kannalta. Photowallin kuvakkeet Lue lisääja logot -kangastulosteita voidaan käyttää rakentamaan sitä kohti ja sen ympärille. Ikonit & logot -kangastulosteet vetoavat visuaalisiin tarpeisiisi, mutta voivat myös toimia henkisen hyvinvointisi virikkeinä. Kuvittele, että pitkän toimistopäivän jälkeen kotiin palatessasi kuvakkeet ja logot -kangastulosteet voivat auttaa sinua rentoutumaan tai inspiroida sinua luovuuteen. Jos menet toista reittiä ja käytät kuvakkeita ja logoja sisältäviä kangaspainatuksia työpaikalla, niitä voidaan käyttää motivaattoreina. Riippumatta siitä, onko suunnittelemasi tila asuin-, yritys- vai virkistystila, nämä tuotteet voivat tarjota sinulle ainutlaatuisia malleja, rikkaita yksityiskohtia, upeita värejä ja houkuttelevia aiheita. Valitsemasi kuvakkeet ja logot -kangastulosteet voidaan muokata vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Rikas tausta

Kuvakkeet ovat pohjimmiltaan tiettyjen esineiden visuaalisia esityksiä, jolloin niitä voi ajatella yksinkertaistettuina piirroksina todellisista asioista, jotka voidaan helposti tunnistaa. Ne voidaan luoda yksinkertaisina ääriviivoina, siluetteina tai karikatyyrimäisinä piirroksina. Tärkeää on, että ne sisältävät tarvittavat yksityiskohdat, jotta ne muistuttavat niiden esittämän kohteen, kuten näet kuvakkeiden ja logojen kankaalle painetuissa vedoksissa, kuten "Graphic Plane". Kuvakkeet ja logot kulkevat yleensä käsi kädessä, sillä kuvakkeita käytetään usein itse logojen suunnittelun elementteinä. Jopa yksittäinen kuvake voi edustaa tiettyä tuotemerkkiä, kuten esimerkiksi Instagramin kameran logo. Käyttämällä näitä kuvakkeita ja logoja kankaalle tulostettuja kankaita voi myös tehdä pysyvän vaikutuksen kaikkiin niitä katsoviin, mikä tekee sisustuksestasi mieleenpainuvan ja huomionarvoisen. Kuvittele olohuoneeseesi tai vaikka vain eteiseen esimerkiksi "Type Sax Square". Tämä kuvakkeet ja logot -kangastuloste välittää tietynlaista energiaa ja lisää samalla valtavasti visuaalista vaikutusta.

Historiaa kuvakkeiden ja logojen kangaspainatuksista

Graafinen taide voidaan itse asiassa jäljittää muinaisiin aikoihin. Esimerkiksi egyptiläiset käyttivät graafisia symboleja kommunikointiin, ja tätä kirjallista muotoa, sellaisena kuin me sen nykyään tunnemme, kutsuttiin hieroglyfeiksi. Keskiajalla kirjurit kopioivat käsin käsikirjoitusten yksittäisiä sivuja säilyttääkseen niiden pyhät opetukset. Sen jälkeen taiteilijat lisäsivät piirroksia ja koristeita parantaakseen uskonnollista lukukokemusta. Kaikki nämä vaikutteet ovat läsnä Photowallin ikonit ja logot -kangastulosteissa. Jopa kuuluisan renessanssin aikana painetulla grafiikalla oli merkittävä rooli klassisen oppineisuuden leviämisessä Euroopassa sekä mainonnan syntymisessä. Kun elokuva ja televisio keksittiin, graafisen taiteen käsite muuttui, ja nämä kuvakkeet ja logot -kangaspainatukset ovat eräänlaisia tämän teknisen kehityksen lapsenlapsia. Tietokoneiden ja internetin ansiosta taiteilijat pystyivät käsittelemään kuvia entistä nopeammin ja helpommin, minkä ansiosta voimme esitellä sinulle tämän uskomattoman valikoiman kuvakkeita ja logoja sisältäviä kangaspainatuksia.

Uutta ja vanhaa

Piditpä sitten modernista taiteesta tai jostain perinteisemmästä, löydät sopivan kuvakkeiden ja logojen kankaankuvapainatuksista. Huonetilanteesta riippuen teos, kuten "London Underground Sign", voi tehdä tilasta ja seinän sisustuksesta värikkäämmän ja eloisamman. Tämä ikonit ja logot -kangastuloste voi myös edustaa luonnettasi, sillä olet matkustelija ja kulttuurin ihminen. Jos olet taipuvainen perinteisempään, ehkä kuvakkeet ja logot -kangastuloste "Vintage Seal IV Antique Border v2" voi olla etsimäsi keskipiste. Tällainen upea vintage-nähtävyys voi toimia olohuoneesi keskipisteenä, mutta myös näyttävänä taustana toimistossa.

Lisää kuvakkeita ja logoja kankaalle

Pohjimmiltaan logo on merkki, symboli, tavaramerkki tai merkki, joka välittää tuotteen, yrityksen, kampanjan tai käsitteen identiteetin tai omistajuuden mahdollisimman mieleenpainuvalla tavalla. Logot välittävät välittömän ja mieleenpainuvan identiteetin ja luovat siten positiivisen yhteyden kohdeyleisöönsä. Parhaat logot ovat yleensä niin yksinkertaisia, että ne säilyttävät muotoilunsa selkeyden eri yhteyksissä, jotta ne ovat nopeammin luettavissa, helpommin muistettavissa ja siten välittömämmin tunnistettavissa. Ikonit ja logot -kangaspainatukset, kuten "LGBT Grungy Heart", herättävät tämän henkiin, sillä voit heti tunnistaa tämän liikkeen värimaailman ja sydämen muodon myötätunnon edustajana.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-13 13:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.