Taustat

Olemassaolossa on tiettyjä elementtejä, jotka ovat yhtenäisiä riippumatta siitä, tukevatko järki ja logiikka niitä vai eivät. Kuvia, jotka miellyttävät aisteja, vaikka ne eivät sovi mLue lisääihinkään esteettisiin kriteereihin. Tapahtuu tiettyjä ilmiöitä, jotka eivät älyllisen mielen mielestä näytä olevan järkeviä, mutta jotka näyttävät silti toimivan kauniisti. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu olevan kiinnostunut ja tyytyväinen kuviin, jotka sopivat parhaiten tiettyjen aiheiden taustaksi. Tietyt kuviot kiinnostavat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestä, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä taustoja sisältävällä kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä taustat-kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värien tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita nämä taustat-kangastulosteet työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voi arvostaa täysin. Anna silmiesi ja mielesi olla mukana ja lohduttaa nämä taustat-kangastulosteet. Ei ole olemassa sääntöjä, kun on kyse kotien koristamisesta näillä taustojen kangaspainatuksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna näiden taustojen kankaalle tulostettujen vedosten helpottaa murheesi pois.

Taustoissa virtaavat kankaalle tulosteet

Niille, jotka haluavat lisätä hiukan väriä näihin taustoihin, Photowall tarjoaa juuri sitä, mitä haluat: "My Greenhouse Watercolor 3", "Cool Grey Horizon" ja "Magic Sky" ovat erinomaisessa taustojen kangastulosteiden kokoelmassamme. Nämä taustojen kankaankuvatulosteiden kuvat kuvaavat värillisten aaltojen aaltoilevia kerroksia tasaisella pinnalla, esittelemällä erottelevalle silmälle sekä vedenalaisia sävyjä että katkoviivoja. Esittele nämä taustat-kangastulosteet kirkkaasti valaistussa huoneessa, jonka takana on paljas seinä, ja sinulla on täydellinen koriste mihin tahansa asuintilaan. Pastellinväriset ja kirkkaat sävyt sekä hypnoottiset kuviot voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä esimerkit taustakuvakangastulosteista ja monet muut valikoimassamme olevat esimerkit todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole karua ja rakenteellista ja yksinomaan etualalla leikkivien asioiden varassa. Joskus värien, kirkkaiden sävyjen ja eloisien sävyjen sekoittaminen voi olla yhtä tyylikästä ja tyylikästä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kotiisi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä taustakuvioiduista kangaspainatuksista vielä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Taustojen kankaankuvapainatusten rauhoittaminen

Psykologian käytännössä on olemassa testi nimeltä Worschak. Pohjimmiltaan se on musta mustetahra paperilla. Sitä näytetään potilaalle ja hän kertoo psykologille, mitä hän näkee siinä. Kuvalla itsellään ei ole mitään itseisarvoa. Potilaan tulkinta siitä, mitä hän näkee näissä kuvissa, kertoo psykoanalyytikolle sen, mitä hän haluaa tietää potilaan mielentilasta. Taustat kankaalle tulostetut vedokset toimivat melko samalla tavalla. Ne ovat yksinkertainen kokoelma läiskiä ja roiskeita mistä tahansa kuvasta, jossa on väriä, jotka on sekoitettu toisiinsa kuvan muodostamiseksi. Mutta näiden taustakangaspainatusten yksinkertainen tiede on jäänyt niiden ilmeisen kauneuden varjoon. Jotkut maailman suurimmista museoista, jotka esittelevät modernia nykytaidetta, esittelevät kokoelmissaan joitakin näistä ihanista kuvista. On mittaamaton siunaus, että Photowall päätti tarjota nämä upeat taustat-kangastulosteet yleiseen käyttöön. Joitakin merkittäviä kappaleita, jotka elävöittäisivät kotiasi, ovat "Cradled in Clouds-Pastel", "From the other Dimension" ja "June Morning by the Sea" sen vangitsevassa taustojen kankaalle tulostettujen vedosten kokoelmassa. Nämä taustat kankaalle tulosteet tuovat väriä ja symmetriaa mihin tahansa nurkkaan tai koloon henkilökohtaisessa linnassasi.

Pehmeä ja lohduttava

Leikkisä värien käyttö ja näiden taustojen kankaalle tulostettujen kankaiden mielenmaisemien ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi yksittäinen teos sijoitettuna hyvin näkyvälle alueelle kodissasi voi saada koko tilan säihkymään. Pehmeistä pastelliväreistä kirkkaisiin yksivärisiin ja tummiin yksivärisiin sävyihin, ei ole mitään rajaa yhdistelmille ja kuvioille, joita nämä taustakangastulosteet voivat muodostaa. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Yksinkertaisesti istumalla työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa ja tarkastelemalla satunnaisesti näitä taustakankaita tai rentoutumalla lepotuolissasi ja miettimällä sen kuvioiden monimutkaisuutta, nämä taustakankaat eivät ainoastaan takaa loputtomia tunteja älyllistä pohdintaa vaan myös syvää arvostusta niiden luontaista kauneutta kohtaan. Aivan kuten psykologin toimiston Worschakit, nämä hämmästyttävät taustakangastulosteet voivat itse asiassa kertoa paljon katsojan mielentilasta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.