Geometrinen

Ympyrät, neliöt ja kolmiot ovat vain joitakin päivittäin kohtaamiamme muotoja. Geometrisia kuvioita löytyy lähes kaikilta elämän osa-alueilta ja varsinkin sisustuksesta. AmmattilaisetLue lisää käyttävät usein abstrakteja geometrisia malleja luodakseen rohkean kannanoton tai huomiota herättävän keskipisteen huoneen suunnittelussa. Kuten näet Photowallin huippuluokan abstraktien geometristen kankaiden valikoimasta, näitä muotoja voidaan käyttää luomaan liikkeen tunnetta tilaan, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varmaa, geometriset kankaallevedokset voivat olla varsin vaikuttavia. Hyvin sijoitetut, yksityiskohtaiset ja upean väriset geometriset kankaankuvapainatukset muuttavat muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Kierros ja kierros

Ympyrät luovat virtausta ja ovat usein itsekin virtauksesta lähtöisin. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä pyöreitä geometrisia kankaankuvapainatuksia luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisesti asuintiloihin. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös ympyränmuotoisten geometristen kangaspainatusten perustelemiseen toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. "Meditate I" on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät paitsi edellä mainitut piirteet, myös ripaus tyyliä ja luonnetta, sillä se on selvästi abstrakti muotoilu ja dynaaminen yhdistelmä muiden pallojen kanssa. "Circles Mid Century IIII" on toinen samanlainen motiivi kuin edellä mainittu. Tässä geometrisessa kankaalle painetussa kuvassa on kuitenkin paljon enemmän värejä, mikä luo enemmän visuaalista painoarvoa ja erilaisia tunteita.

Geometriset kankaankuvatulosteet, joissa on reunoja

Nämä suorareunaiset muodot luovat voimakkaampia tunteita, kuten voimaa, lineaarisuutta ja luotettavuutta. Koska neliöt ja suorakulmiot luovat vakauden ja tasapainon tunnetta, nämä geometriset kankaankuvatulosteet ovat hyviä valintoja toimistotiloihin. Kuvittele esimerkiksi "Under Construction", erittäin näyttävä teos, jossa on paljon neliöitä ja suorakulmioita, mutta joka on toteutettu lähes 3D-muodossa. Se ei ainoastaan näytä siistiltä ja trendikkäältä, vaan se myös vahvistaa aiemmin käsiteltyjä lujuuden ja kiinteyden ominaisuuksia. Kun otetaan huomioon tässä valikoimassa saatavilla oleva laaja valikoima geometrisia kangaspainatuksia, voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa emotionaalisen vaikutuksen, jonka haluat asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Photowallin geometristen kankaankuvapainatusten valikoiman avulla voit käyttää sisustustasi mielialan kohottamiseen, inspiroimiseen, motivointiin ja mahtavien tunnelmien luomiseen.

Sijoittelu ja käyttö

Sen lisäksi, että abstraktit geometriset kankaankuvatulosteet tuovat huoneeseesi piristystä, ne voivat luoda erityisiä tunnelmia. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. On kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään geometrisia kangastulosteita käytettäessä. Liian monet muodot tai liikaa abstrakteja muotoja voivat synnyttää energistä tunnelmaa ja jonkinlaista kiihkeää särmää, mutta ne voivat myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen kangaspainatusten vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, mikä on toinen mielenkiintoinen trivia, joka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset abstraktia geometrista kangaspainatusta. Yksinkertaistaen voidaan todeta, että muotojen, jotka laitat kodin sisustukseen geometristen kangaspainatusten muodossa, pitäisi luoda haluamasi tunnelmat.
Tuotetiedot