Pimennys

Auringonpimennys tapahtuu, kun osa maapallosta peittyy kuun varjon alle, joka estää auringonvalon kokonaan tai osittain. Kuunpimennys tapahtuu, kun kuu siirtyy Maan varjoon. Tämä tapaLue lisäähtuu vain silloin, kun aurinko, kuu ja maa ovat täysin samassa linjassa. Vuosituhansien ajan muinaiset ihmiset ovat antaneet pimennyksille sekä astrologisia että uskonnollisia merkityksiä, vaikka heillä ei ole ollut tieteellistä tietoa niiden todellisesta alkuperästä. Näiden tähtitieteellisten tapahtumien kunniaksi ja niiden yhteydessä järjestettiin festivaaleja ja rituaaleja. Kun kuunpimennys on täydellinen, sädekehä värjäytyy punaiseksi, veren väriseksi. Muinaiset heimot pitivät tätä kauheana enteenä. Ja kun aurinko katoaa kokonaan taivaalta, useat heimot pitivät sitä jumalien vihana. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää tähtitieteellistä ilmiötä omalla kokoelmallaan auringonpimennyksen kangaspainatuksia. Nämä kuvat kuvaavat pimennysten eri muotoja, kun ne tapahtuvat taivaalla. Ripusta muutama näistä auringonpimennyksen kangaspainatuksista olohuoneeseesi ja täytä tila mystisyydellä ja ihmeellisyydellä. Anna perheesi ja rakkaidesi kunnioittaa muinaisten uskomuksia antamalla heidän osoittaa suurta kunnioitusta näille ainutlaatuisille ja värikkäille auringonpimennyksen kankaankuvituksille.

Pimennyksen taivaanrantaiset kangaspainatukset

Kun kuu on kokonaan Maan varjon peitossa, se värjäytyy punaiseksi. Muinaiset kutsuivat tätä verikuuksi. Italialaiset nimesivät sen La Luna de Cacciatore eli metsästäjän kuuksi. Kun kuu on tämän värinen, sen sanotaan olevan täydellinen metsästykseen. Mayat pitivät täydellistä auringonpimennystä huonona enteenä ja julistivat, että joku manalan jumalista on syönyt auringon. He järjestivät ihmisuhreja rauhoittaakseen jumalansa ja saadakseen heidät sylkemään auringon ylös ja antamaan sen jälleen ottaa paikkansa taivaalla. Photowall antaa sinulle ihailtavaa, kun sen hämmästyttävässä auringonpimennyskuvakangastulosteiden kokoelmassa on "Geography of the Heavens III", "Solar Eclipse" ja "Lunar Eclipse". Nämä kuvat kuvaavat näitä tähtitieteellisiä ihmeitä sellaisena kuin tiede on ne havainnut. Ripusta muutama näistä auringonpimennyskuvapainatuksista virkistysalueillesi ja anna tilalle jännitystä ja ihmetystä. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole yhtä mukaansatempaavia kuin silloin, kun seinilläsi on näitä auringonpimennyskuvioita. Nämä auringonpimennyksen kangaspainatukset ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Vaikea auringonpimennyksen kangaspainatuksissa

Pimennyksiä on erilaisia. Täydellinen auringonpimennys tapahtuu, kun kuun tumma varjo peittää auringon häikäisevän valon kokonaan, jolloin auringon korona tulee näkyviin. Rengasmainen pimennys on, kun Aurinko ja Kuu ovat suoraan linjassa Maan kanssa, mutta Kuu on pienempi kuin Aurinko. Näin ollen aurinko näkyy rengasmaisena tai hyvin kirkkaana renkaana, joka ympäröi kuun kiekkoa. Hybridipimennys on kahden edellisen yhdistelmä. Useissa osissa maapalloa tapahtuu täydellinen pimennys ja toisissa osissa vain osittainen tai rengasmainen pimennys. Osittaisesta pimennyksestä on kyse silloin, kun aurinko ja kuu eivät ole täysin samassa linjassa. Tällainen pimennys on tuskin havaittavissa, ja sen antama varjostus vastaa vain tavallista hämärää. Photowall antaa sinulle välähdyksen taivaalle "Total Eclipse", " ja "Eclipses" -nimisten pimennysten hienojen kankaankuvapainatusten valikoimassaan. Näissä kuvissa on joitakin tämän luonnonilmiön henkeäsalpaavimmista näkymistä. Ripusta muutama näistä auringonpimennyskuvapainatuksista loikoiluhuoneeseesi ja tunne, että rentoutumis- ja rauhoittumistekijä nousee satakertaisesti.

Mysteerinen ja lumoava

Vaikka auringonpimennysten tieteellistä selitystä on opetettu luonnontieteiden tunneilla jo vuosisatojen ajan, varsinainen kokemus varsinaisen auringonpimennyksen läpikäymisestä voi silti olla varsin järkyttävä ja jännittävä. Ihmisen biologisessa rakenteessa on jotain sellaista, joka ei voi helposti omaksua päivän muuttumista yöksi tai kuun katoamista iltataivaalta. Vielä tänäkin päivänä useat hengelliset kultit pitävät rituaalejaan auringonpimennysten aikana, ja vaikka nämä ilmiöt ovat helposti selitettävissä, ne pitävät edelleen itsepintaisesti kiinni mystiikasta ja taikauskosta. Photowall antaa sinun nähdä kaiken tieteen näillä pimennyskuvakangastulosteilla. Ripusta muutama näistä auringonpimennyksen kankaankuvavedoksista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi itse kosmoksen alle. Nukkumisesi täyttyy penumbroiden ja annulusten kuvista, kun nämä pimennyksen kankaalle painetut vedokset ovat yläpuolellasi. Et tule koskaan nukkumaan yölläsi levollisempaa tai virkistävämpää unta kuin silloin, kun makuuhuoneessasi on nämä auringonpimennyksen kangaspainatukset. Voit jopa näyttää muutaman eclipse-kangaspainatuksen käytävilläsi lisätäksesi salaperäisyyttä ja jännitystä näihin tylsiin ja tylsiin tiloihin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-7 7:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.