Pasta

Pasta on ollut italialaisen keittiön peruselintarvike siitä lähtien, kun tämän maan asukkaat oppivat ensimmäisen kerran sekoittamaan jauhoja, munia, vettä ja suolaa nuudeleiksi ja muiLue lisääksi mielenkiintoisiksi muodoiksi. Käytännössä on yli miljoona tapaa valmistaa pastaruokia kulinaariseen kulutukseen. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall tekee kunniaa yhtä vanhoille aterioille kuin roomalaisetkin upeassa pastakangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen nauttimisen juhlaa. Ripusta useita näistä pastakangastulosteista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä pastakangastulosteista keittiöösi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä pastakangastulosteista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä aloittelevia gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä pastakangastulosteilla asunnossasi.

Jumalallinen pastan kankaalle tulostettuna

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "Peston" kanssa upeassa pastakangastulosteiden kokoelmassaan. Tämä kuva esittelee tätä herkullista pasta-annosta, jossa on nuudeleita ja kastike, joka on valmistettu jauhetusta persiljasta, pinjansiemenistä ja oliiviöljystä. Ripusta nämä pasta-kangastulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Kiistele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat pasta-kangastulosteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienon ruokailun maailmaan näiden pastakangastulosteiden avulla.

Erikoislaatuisia pasta-kangastulosteita

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall tarjoaa sinulle enemmän nautittavaksi hienossa pastakangastulosteiden valikoimassamme. Nämä kuvat kuvaavat ainutlaatuisia ja selvästi maistuvia ruokia, jotka ovat olleet Ceasarin jälkeläisten ylpeydenaihe. Ne kertovat myös, että yksinkertaiset perusruoat ja vaatimattomat juomat voivat yhä luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka sitä nauttivat. Anna näille pastakangastulosteille kunniapaikka nukkumapaikkasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja rakkaasi voitte tuijotella näitä pastakangastulosteita tuntikausia.

Erikoinen ja tyydyttävä

Siitä lähtien, kun ihminen oppi ensimmäisen kerran sekoittamaan pastaa kastikkeeseen ja lihaan, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tekniikoita ruoan esittämiseksi pöydässä. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä lähtien tämän italialaisen kulinaarisen taiteen kehitykselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tulleet esiin ja jättäneet jälkensä keittiöön. Induktioliedet, jotka hyödyntävät sähkömagneettista tehoa, säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruoanvalmistus tapahtuu matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on todellakin kulkenut pitkän matkan siitä, kun nuudeleita pyöriteltiin haarukalla ja kastikkeella läträttiin. Näiden pastakangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1