Metsät & metsämaat

Hengitä elämää kotiisi Photowallin Forests and Woodlands -kangaspainatuskokoelman avulla. Upeasti taiteelliset kuvamme vaihtelevista metsistä ja metsäympäristöistä tuovat tyyneyttä jaLue lisää rauhallisuutta mihin tahansa kotiin. Halusitpa sitten tuoda maalaiskotiin maistiaisia ulkoilmasta tai siirtyä luontoäidin kauneuteen kaupunkiympäristössä, rakkaudella suunnitellut ja valokuvatut kangaspainatuksemme ja maalauksemme parantavat minkä tahansa kodin tunnelmaa. Etelä-Amerikan vilkkaista ja meluisista sademetsistä Pohjois-Euroopan rauhallisiin ja reheviin metsämaisemiin - kankaankuvakokoelmassamme on valtava valikoima tunnelmaa kohottavia ja liikuttavia taideteoksia.

Säteilevät sademetsät ja muinaiset metsät

Etelä-Amerikan Chilen ja Argentiinan lauhkeista sademetsistä, Uuden-Seelannin sademetsien vehreästä kasvillisuudesta ja Norjan viileämmistä ilmastoalueista Amazonin altaan höyryäviin trooppisiin sademetsiin, Keski-Afrikan Kongon altaaseen ja Aasian päiväntasaajan ikivihreisiin metsiin olemme koonneet monipuolisen kokoelman taideteoksia, jotka kattavat kaikki tunnelmat. Kuvittele Brasilian, Perun ja Kolumbian halki kulkeva Amazonin höyryävä latvusto, jossa on miljardeja puita, tuhansia lajeja ja joka kuhisee kaikenlaista elämää. Kuvittele hyönteisten surinaa ja hyörinää ja ympärillä räpyttelevien lintujen sinnikkäitä kutsuja. Amazonilla elää kaikenlaisia kauniita ja värikkäitä lajeja, mutta se on myös vaarojen koti: jaguaareja, puumia ja anakondoja. Kangaspainatuksemme vangitsevat näiden ympäristöjen olemuksen; puiden latvojen läpi virtaava aurinko, näiden metsien salaperäinen sumu ja höyry, ja ne välittävät usein harvoin kuljettujen alueiden tiheyden ja elinvoimaisuuden. Kuvittele korkeat sypressi- ja mäntymetsät mangroveineen, suoalueineen ja puiden saarekkeineen, jotka lomittuvat Floridan Evergladesin sinisiin vesiin. Uuden-Seelannin lauhkeissa sademetsissä pienet purot kiemurtelevat sammalten ja saniaisten peittämän metsänpohjan halki, kun taas Intiassa lehtipuiden muodostamia sademetsiä koristavat bambut, pensaat ja ruohot. Ympäri maailmaa kohoavat ylpeinä ikivanhat metsät, joiden puut ovat niin korkeita ja niin tiheässä, että sateet eivät pääse edes maahan asti. Leveät, mahtavat tammet hallitsevat metsiä ja metsiköitä, kun taas muinaiset rauniot ovat trooppisten viidakoiden peitossa. Photowall-kangastulosteet esittelevät maailman moninaisten metsien kauneutta ja ihmeitä.

Viihdyttävä metsämaisema

Olipa sisustussuunnitelmasi mikä tahansa, löydät mallistostamme jotain, joka täydentää ja parantaa asuintilaasi. Lumoavat sinikellot peittävät metsänpohjan, kuplivat purot vaeltavat saniaisten ja ahdekaunokin läpi ja metsämaisemat hohtavat ja kimaltelevat pakkasessa. Taideteoksissamme voit seurata vuodenaikoja: raikkaan valkoisia, lumisia talven ihmemaita, joissa voit melkein kuulla jäätyneiden oksien ja lehtien narskunnan jalkojen alla; kultaista auringonvaloa, joka puhkeaa keväisten puiden läpi, täynnä herkkiä kukkia, jotka leijailevat hellästi metsän lattialle muodostaen terälehti-konfettimattoa. Värikkäitä, vihreitä puita, jotka ovat niin tiheässä, että auringonvalo tuskin pääsee niiden läpi, ja syksyn lehtien punaruskeita, kullan- ja pronssinsävyisiä mattoja, jotka hylkäävät puut valmistautuessaan talvea varten. Mustavalkoiset ja seepianväriset kankaallevedokset tuovat jo valmiiksi upeisiin maisemiin dramaattisia sävyjä, ja taideteoksiemme sävyt ja syvyydet ovat niin erilaisia, että jokaiselle taiteelliselle maulle löytyy jotakin. Italiassa puut takertuvat Dolomiittien juurelle, Skandinaviassa ne takertuvat epävarmasti kallioiden rinteisiin. Metsämaisemissa on niin paljon erilaisia kuvia; keväisen joen kirkkaus, joka kiemurtelee kevyesti auringonvalossa kasviston ja eläimistön läpi, tai kaariaukko, jossa narskuvat puut muodostavat synkän, uhkaavan polun. Ehkä sinua viehättää lumipeitteisten metsien kirkkaus korkealla rinteillä, jotka loistavat kirkkaasti talviauringossa, tai ehkä haapametsän kiehtova keltaisuus loistavan sinistä taivasta vasten. Auringonlaskun tai auringonnousun erottuvassa valossa ja väreissä loistavat metsät voivat tarjota lumoavan keskipisteen mihin tahansa kotiin. Ehkä etsit taideteosta, joka edustaa kotimaatasi, asuinpaikkakuntaasi tai muistuttaa sinua ihanasta lomasta, tai ehkä etsit vain kaunista, koskettavaa taideteosta itsessään. Mitä ikinä etsitkin viimeistelläkseni tai tehdäkseni kodistasi kodin, löydät sen kankaankuvitusten ja maalausten kokoelmastamme.
Tuotetiedot