Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Veden kosketus - Canvastaulu - Olohuone

2222

aihetta

Metsät & metsämaat

Herätä kotisi henkiin Photowallin metsäaiheisilla canvas-tauluilla. Lumoavan taiteelliset kuvat eri metsämaisemista tuovat tyynen ja rauhallisen tunnelman kaikkiin koteihin. HalusiLue lisäätpa tuoda palan luontoa maaseutukotiisi, tai tuoda luonnonaarteet ulottuvillesi kaupunkimiljöössä, rakkaudella suunnitellut ja valokuvatut canvas-taulut kohentavat minkä tahansa tilan tunnelmaa. Etelä-Amerikan eloisista ja äänekkäistä sademetsistä Pohjois-Euroopan rauhallisiin ja reheviin metsiin - canvas-taulujemme valikoimassa on runsaasti mielialaa kohentavaa ja koskettavaa taidetta.

Sädehtivät sademetsät ja ikiaikaiset metsät

Lauhkeista Chilen ja Argentiinan sademetsistä Uuden-Seelannin vehreisiin sademetsiin, Norjan viileästä ilmastosta aina Amazonin ja Keski-Afrikan höyryäviin trooppisiin sademetsiin sekä Aasian ikivihreisiin metsiin - meiltä löydät kattavan valikoiman taidetta jokaiseen mielentilaan. Kuvittele Amazonin kuuma ja kostea vaippa, joka kulkee Brasilian, Perun ja Kolumbian läpi kuhisten elämää miljoonine puineen ja tuhansine eläinlajeineen. Kuvittele hyönteisten surina ja humina sekä ympäriinsä lepattavien lintujen vaativat kutsuhuudot. Monenmoisen värikkään lajin koti, Amazon, on myös vaaran koti; jaguaareja, puumia ja anakondia. Canvas-taulumme vangitsevat näiden paikkojen sielun: puiden lävitse pilkottavan auringon, salaperäisen usvan ja höyryävän metsän, välittäen katsojalle koskemattomien alueiden tiheyden ja elinvoiman. Kuvittele korkeat sypressipuut ja mäntymetsät mangrovelehtoineen, ja puiden lomasta pilkottavat kosteikot ja saaret Floridan Evergladesin sinisine vesineen. Uuden-Seelannin lauhkeissa sademetsissä pienet purot mutkittelevat sammaleisten ja soisten metsien läpi, kun taas Intian sademetsän puiden välistä pilkottavat bambupuut, pensaat ja heinikko. Maailman ikivanhat metsät seisovat ylväinä niin korkeine ja tiiviine kasvustoineen, että edes sadevesi ei aina yllä maahan saakka. Leveät, suuret tammet hallitsevat metsämaisemaa, kun taas ikivanhat puunrungot peittävät trooppista viidakkoa. Photowallin canvas-taulut kuvaavat sykähdyttävästi maailman monien metsien sisäänsä kätkemää kauneutta ja ihmeitä.

Eriskummalliset metsät

Olipa sisustuksesi millainen tahansa, löydät varmasti jotain mieleistä kokoelmaasi, joka kohentaa kotisi ilmettä. Hurmaavat sinivuokot peittävät maan, pulputtavat purot kulkevat läpi saniaispensaikkojen, ja metsä hohtaa kimallellen hentoisessa kuurassa. Kuvituksissamme voi aistia vuodenajat; kuulaat, lumivalkoiset talven ihmemaat, joiden askelten alla rasahtelevien oksien ja lehtien äänen voi melkein kuulla, tai kevätpuiden läpi pilkottava kultainen auringonvalo, sekä hetkenä minä hyvänsä täyteen kukoistukseensa puhkeava metsä herkkine terälehtineen. Eloisat, vihreälehtiset puut, jotka seisovat niin tiiviisti rinta rinnan, että auringonvalo pääsee vain vaivoin niiden läpi, sekä syksyn lehtien punaruskeat, kultaiset ja pronssiset lehdet, jotka ympäröivät talveen valmistautuvia puita. Mustavalkoiset sekä seepiansävyiset canvas-taulut antavat dramaattisen silauksen jo valmiiksi upeille maisemille, kun taas kuvitustemme lukemattomat sävyt ja syvyydet tarjoavat jotakin sopivaa kaikille taiteellisille mauille. Dolomiittien vuoriston juurella kaartuvat puut Italiassa, kallioiset metsämaisemat Skandinaviassa... Maailma on täynnä toinen toistaan vaikuttavimpia metsämaisemia. Auringossa välkehtivä kevätpuro, joka kulkee läpi monimuotoisen kasviston ja eläimistön, tai suuret, ikivanhat puut, jotka kaartuvat toisiaan vasten ja muodostaen tumman, salaperäisen polun. Tai ehkä sinuun vetoaa eniten talviauringossa välkehtivän lumivalkoisen metsän ja sen tunturien hohto, tai kenties syksyisen Aspenin keltaiset puut kirkasta sinitaivasta vasten? Auringonnousun tai laskun väreissä kylpevät metsämaisemat voivat myös toimia kodin lumoavina katseenvangitsijoina. Ehkä etsit kuvitusta, joka edustaa kotimaatasi tai muistuttaa sinua ihanasta lomasta, tai muuten vain kaunista ja koskettavaa taideteosta. Mitä tahansa etsitkin antaaksesi asunnollesi loppusilauksen joka tekee siitä kodin, löydät varmasti omasi canvas-taulujemme valikoimasta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.