Ohrapellot

On olemassa hyvin kaunis ja suosittu laulu, jonka sanat ovat "muistat minut, kun länsituulen liikkeet liikkuvat ohran pelloilla". Tämän tunteen ja vetovoiman voi siirtää sisustukseen Lue lisääPhotowallin ohrakenttien kankaankuvapainatuskokoelman avulla. Näissä motiiveissa esiintyy ruohokasvien heimoon kuuluva kasvi, joka on myös maailmanlaajuisesti lauhkeassa ilmastossa viljelty merkittävä viljakasvi. Tiesitkö, että ohra oli yksi ensimmäisistä viljellyistä viljoista erityisesti Euraasiassa jo 10 000 vuotta sitten? Ohrapellot-kankaanpainatukset eivät siis ole vain upeita, vaan niillä on myös valtava historia takanaan. Tämän lisäksi tätä kasvilajia on käytetty eläinten rehuna, oluen käymiskelpoisen aineksen lähteenä ja erilaisten terveysvaikutteisten elintarvikkeiden ainesosana. Ohran monipuolisuus näkyy siinä, että ohrakenttien kankaankuvapainatuksia voidaan käyttää seinäkoristeena käytännössä kaikenlaisissa tiloissa. Olipa kyseessä asuin-, vapaa-ajan tai jopa yritystila, ohrakentät-kangastulosteet voivat tehdä eron.

Triviaa ohrakenttien kangastulosteista

Ohra täysjyväviljana tarjoaa kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita tuottaen erilaisia terveyshyötyjä. Se voi auttaa vähentämään lihavuuden, diabeteksen, sydänsairauksien, tiettyjen syöpätyyppien ja muiden kroonisten terveysongelmien riskiä. Ohrapellot-kankaanpainatukset voivat toimia motivaattorina terveellisempään elämäntapaan. Toisaalta on myös mielenkiintoista huomata, että ohraolut oli todennäköisesti yksi ensimmäisistä neoliittisen ajan ihmisten kehittämistä alkoholijuomista! Tämä voi myös heijastaa hauskempaa puolta ohrakentät-kangastulosteiden avulla. Itse asiassa monet kulttuurit ympäri maailmaa hyödynsivät ohraa, joissakin tapauksissa se oli jopa valuuttana. Se oli gladiaattoreiden erityisruokaa, joka tunnettiin nimellä hordearii, "ohransyöjät". Roomalaisiin aikoihin vehnä oli kuitenkin korvannut ohran peruselintarvikkeena. Nämä ovat kuitenkin vain joitakin hämmästyttäviä nippelitietoja, joita voit käyttää, kun ihmiset ihailevat ohrakenttiäsi kankaalle tulostettuina.

Syntyinen kauneus

Kun ajattelet kauniita maisemia, mielessäsi ei luonnollisesti ole suuria rakennuksia tai rakennelmia. Kuvittelet unikkopellon aurinkoisena kesäpäivänä, hiljaisen maalaiskadun, jota reunustavat puut ovat täydessä syksyisessä loistossaan, tai seesteisen horisontin, joka on täynnä talven lumen kauneutta. Kokoelmamme ohrakenttien kangaspainatukset tuovat esiin tämän maaseudun viehätyksen ja rauhallisuuden. Nämä ohrakentät-kangastulosteet tuovat luonnon harmonian tunnetta kotiisi, vapaa-ajanviettotilaasi tai jopa toimistoosi. Myös eri vuodenajat ovat edustettuina omine viehätyksineen. Pakene kaupunkielämän hälinää yhden näistä upeista ohrakenttien kankaankuvituksista sisätiloihisi. Kuvittele, että kun tulet kotiin "Samettisen ohra- ja unikkopellon" eteen, tunnet heti rentoutumisen ja helpotuksen aallon huuhtovan sinut yli.

Ohrakentät-kangastulosteet ja niiden hyödyt

Kun sinulla on nämä ohrakentät-kangastulosteet huoneessasi, työtilassasi tai muussa tilassasi, se on aivan kuin sinulla olisi oikeat valokuvat, kun kyse on tosielämän valokuvista. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että työpaikalla, jossa on upeita taustoja, toimiston tuottavuus nousee. Kotimaisemmalla puolella laadukkaan ohrakenttien kangastulosteen lisääminen voi auttaa luomaan oikean tunnelman ja ilmapiirin kaikkina aikoina. Lisäksi nämä ohrakentät-kangastulosteet voivat toimia myös kokoelmana ikiomassa tilassasi. Tutustu vain sellaisiin kohteisiin kuin "Vihreä ohrakenttä" tai "Ohranpäitä" ja näe, miten ne voivat muuttaa sisätilasi hetkessä joksikin näyttäväksi. Jos olet enemmän taipuvainen dramaattisuuteen, ehkä ohrakentät-kangastuloste "Barley Heads - Sepia" on enemmän sinua varten.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-3 3:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.