Jää

Me kaikki tiedämme, että jää on kiinteäksi jäätynyttä vettä, mutta tiesitkö myös, että jää kelluu, kun vesi jäätyy pinnalta? Se pysyy pinnalla, ja jää paksuuntuu hitaasti, jolloin maaLue lisääilman järvet ja lammet jäätyvät ylhäältä alaspäin. Näet tämän ilmiön tuloksen Photowallin upeassa jääkangastulosteiden kokoelmassa. Jää auttaa suojaamaan useimpia vesikasveja ja -eläimiä talven aikana. Tämän vuoksi nämä jääkangaspainatukset ovat myös hyödyllinen muistutus ympäristöstämme huolehtimisesta, sillä kun jää sulaa keväällä, se imee ympäristöstä lämpöä muuttaakseen hitaasti tilansa takaisin nestemäiseksi. Veden olomuodon muuttaminen vaatii paljon energiaa, joten tämä asteittainen prosessi auttaa estämään äkillisen lämpötilan nousun, joka voisi olla haitallista elämälle. Tutustu tähän upeaan valikoimaan jääkangastulosteita, joiden avulla voit päivittää seinäsi sisustusta.

Tosiasiat jään kankaankuvapainatuksista

Maapallolla on itse asiassa kahdenlaista jäätä. On niin sanottua maajäätä, jota tutkijat kutsuvat makeasta vedestä koostuvaksi, ja merijäätä, joka on tehty suolaisesta vedestä. Yritä katsoa ice canvas prints jos voit erottaa nämä kaksi. Noin kymmenen prosenttia maapallon maapinta-alasta ja noin seitsemän prosenttia meristä on jään peitossa. Voit tehdä eräänlaisen globaalin matkan näiden motiivien avulla ice canvas -vedoksissa. Tiesitkö, että maailman vanhin jää on Etelämantereen jääpeitteen pohjalla? Sen arvellaan olevan noin miljoona vuotta vanha! Jääkangastulosteita tarkasteltaessa on myös tärkeää pitää mielessä, miten tärkeä tämä elementti on. Grönlannin ja Etelämantereen jääpeitteet ovat niin suuria, että ne vaikuttavat maapallon painovoimaan. Merielämän ja ilmaston lämpenemisen huomioiminen auttaa ylläpitämään sopivia jäämääriä näillä alueilla. Anna jääkangastulosteiden olla tyylikäs motivaattori ympäristöystävällisyyteen.

Valkoinen kauneus

Vuodenajat voivat muuttaa mielialaa, vaikuttaa elämäämme ja muuttaa näkökulmia. Sanotaan, että talvi on mietiskelyn aikaa ja kutsuu meitä hiljentämään mielen, hiljentämään sielun ja puhdistamaan sisäiset toimintamme. Voit varmasti tukea tätä Photowallin jääkangastulosteilla, kuten "Ice Wonderland". Tämä kaunis kohtaus tuo täydellisesti esiin talven vetovoiman. Rikkaiden yksityiskohtiensa ja upean sommittelunsa ansiosta tämä erityinen jääkangastuloste saa sinut tuntemaan, että olet juuri siellä, tekemässä syvimpiä ajatuksiasi ja tekemässä tärkeitä päätöksiä. Ennakoivammille, jotka haluavat sisustukseensa hieman toimintaa, et voi mennä pieleen sellaisten jääkangastulosteiden kanssa kuin "Icy Ladder and Horizon". Talviaktiviteetteihin liittyviä esineitä on paljon, jotka voivat nostaa sisustuksen panosta.

Jääpeitteiset kankaankuvatulosteet erikoisvieras

Vastoin yleistä uskomusta jääkarhuja ei löydy vain arktisen alueen jäätyneistä erämaista, vaan myös Kanadasta, Yhdysvaltojen Alaskasta, Grönlannista, Venäjältä ja Norjasta. Nämä uskomattomat otukset ovat tosissaan suuria karhuja! Aikuiset jääkarhut voivat olla yli 2,5 metriä pitkiä ja painaa noin 680 kiloa. Valtavan kokonsa ja painonsa ansiosta ne ovat maapallon suurimpia eläviä lihansyöjiä! "Polar Bear Grooming" on jääkarhun hoitotyö on jääkangaspainatus, joka näyttää nämä hurjat metsästäjät yhdellä niiden pehmeimmistä tai rauhallisimmista. Valitettavasti nämä kauniit pedot luokitellaan haavoittuviksi, sillä jääkarhujen suurin uhka on ilmastonmuutos. Maailmanlaajuinen lämpötilan nousu tarkoittaa, että merijää sulaa joka vuosi aikaisemmin ja muodostuu myöhemmin, jolloin jääkarhuille jää vähemmän aikaa metsästää ruokaa. Jääkangaspainatukset, kuten "On Thin Ice", havainnollistavat tätä täydellisesti ja melko sydäntäsärkevästi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1