Risut

Oksa tai keppi on puun tai pensaan kuivunut oksa. Oksan nuput ovat olennainen tuntomerkki, aivan kuten pudonneiden lehtien arvet. Sen kuoren väri, rakenne ja kuviointi ovat yhtä laillLue lisääa kuvaavia, samoin kuin sen paksuus ja kuori. Oksia on kahta perustyyppiä, kasvullisia oksia ja hedelmiä tuottavia versoja. Jälkimmäiset ovat selviä esimerkkejä oksista, jotka kasvavat tavallisesti oksien sivuilta, ovat tynkäisiä ja kasvavat hyvin hitaasti. Siinä on myös monia rengasmaisia renkaita, jotka osoittavat sen iän. Photowall kunnioittaa tätä puun tai pensaan erillistä osaa omalla kokoelmallaan oksien kangastulosteita. Nämä kuvat kuvaavat kasviston eri haaroja, joista oksat ovat peräisin. Ripusta muutama näistä oksien kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja anna tilalle luonnollista ja orgaanista tunnelmaa. Anna rakkaidesi ja vieraidesi tuijottaa häkeltyneinä näiden oksien kangaspainatusten kauneutta. He kiittävät sinua loputtomasti harkitsevaisuudestasi, kun näytät nämä hämmästyttävät oksat-kangastulosteet tässä yhteisessä tilassa. Tee näistä oksien kangaspainatuksista kotisi tukipilari.

Organic in oksat kankaalle tulosteita

Psykologian käytännössä oksa on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on mitata potilaan mielentilaa. Henkilön, jonka oksapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveellä mielellä ja täynnä toivoa tulevaisuutta kohtaan. Kun taas henkilö, jonka oksapiirros on synkkä ja kuihtunut, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Golden Birds", "Blossom" ja "Divine Cherry Blossoms" -kuvauksillaan ihailtavassa oksien kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä loistavat kuvat, jotka pursuavat värejä, nostavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan, joka niitä katselee, mielialaa. Joissakin alkukantaisissa kulttuureissa oksia pidetään jopa seksuaalisen voiman mittarina. Ei ole sattumaa, että kasvin oksa, joka on kasvin oksa, on juuri se elementti, jota käytetään koristamaan monia kukka-asetelmia ja kukkakimppuja nykyisessä kulttuurissamme. Oksat voivat tarkoittaa myös kaislikon kaltaista tai ohutta, kuten sana twiggy antaa ymmärtää. Kodissasi ei käytännössä ole seinää tai huonetta, jota ei voisi tuoda loistavaan elämään upeilla oksat-kangaspainatuksilla.

Elementaarista oksien kangaspainatuksissa

Muinaisessa japanilaisessa Bushidon filosofiassa opetetaan, että kun soturi on saavuttanut ykseyden maailmankaikkeuden kanssa, jopa oksaa voidaan käyttää aseena. Oksan on myös tarkoitus merkitä kasvua ja avoimuutta. Sanotaan, että oksaan tarttunut sadepisara on maailman huumaavinta nektaria. Muissa kulttuureissa oksa merkitsee kasvin ja kaiken siihen liittyvän terveyttä. Ei siis ihme, että tämä luonnon alkeellinen mutta välttämätön osa on saanut eri kulttuureissa erilaisia merkityksiä. Photowall laajentaa ymmärrystäsi "Birds heights-Pearly", "Doux Blossom-Peach" ja "Nouvelle Chinoiserie-Emerald" oksien kankaankuvapainatusten hienossa valikoimassaan. Nämä kuvat kuvaavat oksia ainutlaatuisemmassa ja merkityksellisemmässä valossa. Ripusta muutama näistä twigs-kangastulosteista sänkysi yläpuolelle, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen maailman kauneimmista puutarhoista. Anna näiden oksien kangaspainatusten täyttää unesi vihreiden peltojen ja avoimien tasankojen kuvilla. Nämä oksat-kangastulosteet ovat ihmeellinen lisä kotisi koristeisiin.

Erottuva ja huomattava

Photowall on tehnyt näiden twigs-kangastulosteiden hankkimisen kotiisi helpon kuin mikä. Hinnalla, joka on käytännössä varkaus, voit nyt turvata itsellesi ja perheellesi jotain, joka ei olisi sopimaton modernissa kasvitieteellisessä näyttelyssä. Tutustu hämmästyttäviin teoksiin, kuten "Brushwood-Emerald", "Fairytale" ja "La Arbre", jotka ovat johdatus oksat-kangaspainatuksiin, jotain, joka yksinkertaisesti herättää ruokahalusi. Siirry sitten vakavampiin teoksiin, kuten "Leopard Resting", "Spring Border Cherry Blossom" ja "Tree Frog on a Sunflower", täydentämään oksien kangaspainatuskokoelmaasi. Luo perheaktiviteetti antamalla kaikkien vuorollaan sijoittaa ne kotiisi, ja sinulla on täydellinen kaava hauskan ja oppimisen iltapäivän viettoon. Tai kutsu ystäväsi iltapäiväksi teetä ja leivoksia nauttimaan, kun keskustelet vilkkaasti tämän kasvin osan monimutkaisesta dynamiikasta. Ajatusten ja vaikutelmien vaihto saa sinut unohtamaan, miten nopeasti aika kuluu. On jopa tutkimuksia, jotka osoittavat, että ihmiset, joilla on ahdistuneisuushäiriöitä, rauhoittuvat näitä oksien kangaspainatuksia katsellessaan masennuksestaan ja melankoliastaan ja alkavat rentoutua ja saavuttaa tasapainon jälleen kerran. Hanki siis joitakin näistä oksat-kangastulosteista kotiisi jo tänään.
Tuotetiedot