Ruoka & juoma

Ravitsemus on erittäin tärkeä osa lapsen kasvatusta. Vaikka useimmat ihmiset nauttivat syömisestä ja juomisesta, lapset voivat olla hyvin valikoivia ruokien ja juomien suhteen. Siksi Lue lisääPhotowall on koonnut valikoiman erityisesti nuorille suunnattuja ruoka- ja juomapainatuksia. Ruokahalua herättävät ruoka- ja juomakangaspainatukset ovat ihanteellinen teema, jonka avulla he voivat arvostaa päivittäistä ravintoa, ja myös ilo keittiön, ruokailutilan ja minkä tahansa muun tilan seinille, johon haluat tyyliä ja kauneutta. Piditpä sitten omituisesta tai informatiivisesta, Photowallin laajasta ja monipuolisesta mallistosta löytyy varmasti lapsellesi sopiva ruoka- ja juomapainatus. Sinulla on myös vapaus pyytää muutoksia, jotka sopivat, sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa jo olemassa olevien värimaailmojen ja kokonaissuunnittelun kanssa.

Värien rooli ruoka- ja juomapainatuksissa

Vaikka kodinomistajat ja suunnittelijat lisäävät tiettyihin huoneisiin mieluummin sisustuksen kokonaisuuteen sopivia koristeita, lapset pyrkivät yleensä muihin tekijöihin. Helpoin tapa saada mikä tahansa huone näyttämään lasten silmissä hämmästyttävältä ja eloisalta on ehdottomasti heidän lempiväriensä käyttö. Photowallin laadukkailla, yksityiskohtaisilla ja monipuolisilla ruoka- ja juomakangastulosteilla saat yksinkertaisesti minkä tahansa tylsän ja tavallisen seinän näyttämään upealta. Voit lisätä näitä esineitä keittiön ja ruokasalin sisustukseen, mutta myös lapsesi makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Tämän ruoka- ja juomavalikoiman laaja valikoima kuvioita auttaa sinua taatusti tekemään oikean valinnan. Paranna huoneidesi esteettistä ja visuaalista painoarvoa näillä kuvilla, aivan kuten lisäisit tiettyjä ainesosia tunnusomaiseen ruokalajiin, jotta siitä tulisi entistäkin herkullisempi. Lapset arvostavat varmasti sitä eloisuutta ja värejä, joita nämä ruoka- ja juomakangaspainatukset tuovat valitsemaasi sisustukseen.

Suosittuja hahmoja

Carin ja Stina Wirsén, kaksi ruotsalaista sisarusta, jotka ovat molemmat kirjailijoita, ovat luoneet nämä viehättävät pienet olennot ruoka & juoma -kangaspainatuksessa nimeltä "Brokiga Bakar", jotka voivat tuoda kaiken hauskan suoraan kotiovellesi. Brokiga on ruotsinkielinen sana, joka tarkoittaa moniväristä ja täynnä eloisia kuvioita. Tämän sarjan pikkuruiset hahmot riitelevät ja sovittelevat, purevat ja lohduttavat ja niin edelleen. Vaikka heillä saattaa olla välillä kauheita riitoja, heistä tulee helposti ja aina uudelleen ystäviä. Little Pink johdattelee sinut läpi suurimman osan kussakin tarinassa käsitellyistä kokemuksista, kuten saatat huomata ruoka & juoma -kangastulosteissa. Little Pink on kuitenkin vain yksi monista hahmoista, joista jotkut toistuvat kirjasta toiseen, kun taas toiset vain kulkevat ohi väriloistossa. Niitä on kaikenlaisia, jotkut ovat ruudullisia, pilkullisia, vaaleanpunaisia, vihreitä, ruskeita ja sinisiä ja niin edelleen. Yhdistä nämä hahmot, jotka ovat läsnä ruoka- ja juomapainatuksissa, ja tee lapsesi elämästä seikkailu joka kerta, kun hän syö tai juo. Ruoka & juoma -kangaspainatus "Kitchen" saattaa jopa houkutella heidät osallistumaan aktiivisesti ruoan luomiseen, sillä se kuvaa näitä suloisia hahmoja leipomassa kakkua, tekemässä leipää ja keittämässä pastaa.

Erilaisia ruoka- ja juomapainatuksia

Me kaikki tiedämme, että lasten saaminen syömään terveellistä ruokaa on usein yritys. Anna Photowallin ruoka & juoma -kangastulosteiden antaa sinulle auttavan käden tässä asiassa. Tässä kuvaryhmässä on runsaasti valinnanvaraa, jossa sekä terveelliset että vähemmän terveelliset ovat hetkensä valokeilassa. Yksi mahdollinen vaihtoehto voisi olla näyttää ruoka & juoma -kangastulosteita, kuten "Kivik Apple and Pear - White", yhteisessä ruokailutilassa muistuttamassa heitä terveellisten hedelmien säännöllisestä nauttimisesta. Voisit puolestaan antaa heidän näyttää ruoka- ja juomakangastulosteen "Frosted Cupcakes" omassa huoneessaan herkutteluhetkenä. "Ice Cream Fun" on myös erittäin suosittu valinta, ja se luo kauniisti symmetrisen mutta myös värikkään tunnelman mihin tahansa sisustukseen. Yhdistele ruoka- ja juomapainatusten sisältämiä eri ruokatyyppejä ja luo lapsellesi täydellinen visuaalinen tasapaino.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1