Mamma Moo on fiktiivinen hahmo, joka on syntynyt Jujja ja Tomas Wieslanderin mielissä. Se debytoi ruotsalaisessa lastenradiodraamassa ja pian sen jälkeen LP-levyillä, Sven NordqvistinLue lisää kuvittamissa kirjoissa, tietokonepeleissä ja useissa muissa tuotteissa. Tarina pyörii Mamma Moon, joka on puhuva lehmä, ja hänen parhaan ystävänsä, joka on varis. Photowall kunnioittaa tätä hienoa lastenviihdettä omalla Mamma Moo -kangaspainatuskokoelmallaan. Näissä kuvissa Mamma Moo ja hänen eri kumppaninsa esiintyvät tilanteissa ja skenaarioissa, joita esitetään yleisesti kirjoissa ja tietokonepeleissä. Ripusta muutama näistä Mamma Moo -kangastulosteista olohuoneesi seinille ja tunne, että tila on täynnä leikkisyyttä ja keveyttä. Läheisesi ja vieraasi eivät voi lakata hymyilemästä, kun nämä upeat Mamma Moo -kangastulosteet ovat heidän ympärillään. He kiittävät sinua taivaaseen siitä, että olet ollut niin antelias, että olet asettanut nämä Mamma Moo -kangastulosteet esille tähän yhteiseen tilaan. Kodissasi ei käytännössä ole paikkaa, jota nämä Mamma Moo -kangastulosteet eivät piristäisi. Nämä Mamma Moo -kangastulosteet ovat taatusti takuuvarma hitti kodissasi.

Mamma Moo -kangastulosteiden käyttöönotto

Lapset ovat aina tuoneet iloa ja valoa elämäämme. Heidän läsnäolonsa elävöittää kotia ja antaa kaikille tarkoituksen tunnetta. Perheyksiköstä yhteiskuntaan yleensä, päätavoitteemme elämässä on suojella ja hoivata lapsiamme, sillä he edustavat ainoaa todellista toivoa tulevaisuutta varten. Photowall antaa lastesi ottaa osaa hauskanpitoon ja jännitykseen "Mamma Mu & Krakan-Mamma Mu", "Mamma Mu & Kraken-Mamma Mu ABC" ja "Mamma Mu & Kraken-Vad vet en ko" upeassa Mamma Moo -kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa Mamma Moo ja hänen kumppaninsa ovat mukana päivittäisissä seikkailuissaan. Nämä Mamma Moo -kangastulosteet näyttävät upeilta vapaa-ajanhuoneissasi. Ne voivat lisätä hauskuutta tähän tilaan. Kutsu ystäväsi ja kollegasi kylään jakamaan elämys kanssasi antamalla heidän valita, mistä kokoelman kirjoista he pitävät eniten. Vaihtakaa keskenänne Mamma Moo -tietovisoja ja viettäkää iltapäivää näiden Mamma Moo -kangastulosteiden ympäröimänä. Tunnit kuluvat huomaamatta, kun kiistätte ja nauratte näille Mamma Moo -kangastulosteille.

Stimuloi Mamma Moo -kangaspainatuksilla

Lapsen mielikuvitus on yksi maailmankaikkeuden voimakkaimmista ja luovimmista voimista. Se voi kuvitella erilaisia maailmoja ja olemassaoloja. Se voi herättää henkiin asioita, joita kypsät mielet eivät osaa edes kuvitella. Historian suurimmilla taiteilijoilla oli kaikilla yksi yhteinen piirre, nimittäin se, että he eivät koskaan menettäneet kykyään kuvitella lapsen rajattomilla mahdollisuuksilla. Photowallin Mamma Moo -kangastulosteet kunnioittavat tätä ihanaa piirrettä lapsissamme antamalla heille entistä laajemman valikoiman näitä värikkäitä teoksia, joista valita. Sen upeassa Mamma Moo -kangastulosteiden valikoimassa on "Mamma Mu & Krakan-Mamma Mu far ett sar", "Mamma Mu & Krakan-Mamma Mu & Karakans jul" ja "Mamma Mu & Krakan-Bondgarden". Näissä kuvissa on vielä enemmän niitä pulmia, joihin Mamma Moo ja hänen maanmiehensä joutuvat jokapäiväisissä kokemuksissaan. Ripusta muutama näistä Mamma Moo -kangaspainatuksista oleskelualueillesi ja tunne, että tila on täynnä viattomuuden ja hyväntekeväisyyden tunnetta. Istu vain lepotuoliin ja anna näiden Mamma Moo -kangaspainatusten valua pois kaikki huolesi ja ahdistuksesi päivän ajaksi.

Jännittävä ja opettavainen

Kun näitä monipuolisia ja värikkäitä Mamma Moo -kangastulosteita on saatavilla näppäimen painalluksella, olisi vaikea löytää syytä olla tarttumatta tilaisuuteen ostaa näitä Mamma Moo -kangastulosteita. Ne sytyttävät mielikuvituksen ja sytyttävät intohimon elämämme rakkaimpiin asioihin. Ne tuovat taatusti loputonta kiehtovuutta ja kunnioitusta lastesi mieliin. Heidän pienten ystäviensä kutsumisesta leikkimään heidän huoneisiinsa tulee heidän jokapäiväisessä elämässään tavallinen asia. Näiden Mamma Moo -kangaspainatusten ansiosta heistä tulee naapuruston kaikkien lasten kateellisia. Ja ylpeinä vanhempina voitte jakaa ilon, jonka nämä teokset tuovat, levittämällä sanaa siitä, mistä näitä ihania pieniä helyjä voi tilata. Lapsemme ovat rikkautta, asemaa tai valtaa tärkeämpiä, sillä he ovat kaikkein suurin aarteemme. Jokainen vanhempi elää sen puolesta, että he saavat elämälleen houkuttelevan ja hoitavan ympäristön. Photowallin Mamma Moo -kangastulosteet ovat juuri sitä, mitä lääkäri määräsi, kun on kyse lasten leikkitilojen parhaasta koristelusta. Joten mitä sinä odotat? Nappaa itsellesi kourallinen näitä Mamma Moo -kangastulosteita heti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1