Kuljetus

Kuljetus on ollut perusedellytys ihmiskunnan selviytymiselle maapallolla aikojen alusta lähtien. Kyky kulkea paikasta toiseen on ollut kaupankäynnin, kulttuurin, hallinnon, edistyksenLue lisää, sodan ja tuhannen muun ihmisen olemassaolon kulmakivi. Photowall kunnioittaa tätä perustavanlaatuista inhimillistä tarvetta upeassa kuljetusaiheisten kankaankuvien kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat erilaisia kuljetusmuotoja, joita ihminen on käyttänyt edistääkseen itseään kautta aikojen. Aseta muutama näistä kuljetusaiheisista kankaankuvista strategisiin paikkoihin kodissasi muistuttamaan sinua lajimme kehityksestä ja evoluutiosta. Sijoita nämä kuljetusalan kankaalle painetut kuvat olohuoneeseesi, jotta saat hienon keskipisteen, joka vetää puoleensa ja pitää huomion. Ripusta ne vapaa-ajan tiloihisi lisäämään viihdettä ja huvitusta. Kodissasi ei ole juuri mitään paikkaa, jossa nämä kuljetusaiheiset kangaspainatukset eivät näyttäisi täydelliseltä. Mitä tulee koristeisiin, ne voivat olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt. Tuo perheesi yhteen ja viettäkää lukemattomia tunteja yksinkertaisesti ihailemalla näitä kuljetusalan kangaspainatuksia. Kodissasi ei tule koskaan olemaan hetkeäkään ikävää tai tylsää, kun ympärilläsi on näitä kuljetusalan kangaspainatuksia.

Pioneerityö kuljetusalan kankaalle tulostettuna

Kun Henry Ford keksi polttomoottorin, hän periaatteessa lopetti eläinten vetämien kulkuneuvojen aikakauden ja aloitti itseliikkuvien ajoneuvojen aikakauden. Ensimmäisen henkilöauton valmistamisesta lähtien ihmisen pakkomielle näihin kiehtoviin laitteisiin on johtanut yhä suurempiin saavutuksiin Fordin alkuperäisen suunnittelun parantamisessa. Photowall antaa sinulle maistiaisen huipputekniikasta "Auto Le Mansin varikolla", "Tumma Lamborghini" ja "Klassinen kilpa-auto" upeassa kuljetusalan kankaalle painettujen tulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa on kuvattu eräitä nykyisin olemassa olevista himotuimmista ja pelottavimmista autoista. Nämä kuljetusalan kangaspainatukset näyttäisivät erityisen hyvältä oleskelualueillasi. Istu limsapullon kanssa suosikkituolissasi ja tunne itsesi maailmanluokan kilpa-ajajaksi, kun ympärilläsi on näitä kuljetusalan kangaspainatuksia. Niiden tuoma jännitys ja jännitys ovat mittaamattomat. Herätä henkiin Henry Fordin tai Enrico Ferrarin nerokkuus, kun katselet heidän luomustensa jälkeläisiä. Tunne adrenaliinin pumppaavan suonissasi, kun kuvittelet olevasi Formula ykkösen kilparadalla häikäisevällä vauhdilla. Nämä kuljetuskankaan vedokset voivat viedä sinut maailman kuumimpiin kisoihin poistumatta kotoa.

Edelläkävijä kuljetusalan kangaspainatuksissa

Kun Wrightin veljekset keksivät ensimmäisen lentokoneen, he täyttivät vuosisatoja vanhan ihmisen halun taivaiden ylittämiseen. Sen jälkeen lentokoneen kehitys on ollut suorastaan ilmiömäistä. Ne voivat nyt matkustaa äänen nopeudella ja jopa kuljettaa lajimme ulkoavaruuteen. Niiden olemassaolo tarkoittaa, että ihmiskunta voi nyt matkustaa nopeammin ja kauemmas eri puolilla maailmaa ja saavuttaa enemmän lyhyemmässä ajassa. Photowall antaa sinun kurkottaa taivaalle "Lets fly Dog Friends", "Hot Air Balloon" ja "Crowded Sky" hienossa valikoimassaan kuljetuskangastulosteita. Nämä hienot teokset esittävät lentokoneen omituisessa ja leikkisässä valossa. Ne toimivat muistutuksena siitä, että ihmisen ulottuvuuden pitäisi aina ylittää hänen käsityskykynsä. Nämä saavutukset liikenteessä ovat muuttaneet tapaa, jolla lajimme tarkastelee ympäröivää maailmaa. Joissakin ihmiskunnan historian suurimmista sodista tämä kulkuväline on ollut pääroolissa kansakuntien kohtaloiden muotoutumisessa. Toisen maailmansodan ilmahyökkäyksistä ja koiratappeluista Japanin pommittamiseen ydinpommilla aina tämän päivän korkean tason taistelutehtäviin asti nämä hämmästyttävät laitteet ovat osoittautuneet välttämättömiksi olemassaolomme kannalta.

Nerokas ja kekseliäs

Ei ole olemassa kirjallisia merkintöjä siitä, missä vene tai laiva tai mikä tahansa merialus olisi ilmestynyt ensimmäisen kerran ihmiskunnan historiassa. Se on niin vanha, että se edeltää useiden sivilisaatioiden olemassaoloa. Mutta yksi asia on varma, sen merkitystä ihmisen selviytymiskyvylle ei voi mitata. Photowall tervehtii tätä ajatonta kulkuneuvoa "Pirate cog", ja "Pirates IV on White" sen merkittävässä kokoelmassa kuljetus kankaalle tulosteita. Näissä kuvissa on joitakin vanhimmista aluksista, jotka ovat koskaan kulkeneet valtameren avoimilla meriväylillä. Aseta muutama näistä kuljetuskankaan vedoksista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja moninkertaista pikkuisten hauskuus- ja jännitystekijä. Opeta heille purjehduksen ensimmäisiä perusteita näiden kuljetuskangaspainatusten ollessa heidän ympärillään. Katso, kuinka heidän silmänsä täyttyvät kunnioituksesta ja ihailusta, kun he oppivat uusia asioita tästä ihanasta kulkuneuvosta. Varhaisimmista veneistä, jotka mahdollistivat lajimme matkan uusiin elinympäristöihin, Espanjan imperiumin mahtaviin galeoneihin ja toisen maailmansodan uhkaaviin taistelulaivoihin, nämä merkittävät alukset ovat auttaneet hahmottamaan ihmiskunnan historian kulkua.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1