Disney

Disneyn erityinen elämänilo on levinnyt kaikkialle maailmaan aina vanhimmista Mikki Hiiri- ja Steamboat Willy -piirretyistä viimeaikaisiin Toy Storyihin ja Autoihin, ja se on juurtunuLue lisäät kollektiivisen alitajunnan ytimeen. On kokonainen sukupolvi, joka tietää tarkalleen, mitä "äärettömyyteen ja sen yli!" tarkoittaa, ja miljoonat kaikenikäiset lapset ympäri maailmaa ovat kasvaneet Disneyn merkittävän tarinankerrontatiimin kertomien tarinoiden parissa. Termi "Disney-elokuva" on alkanut tarkoittaa muutakin kuin vain lasten tarinaa. Se tarkoittaa perhettä, yhteenkuuluvuutta ja uskollisuutta. Se tarkoittaa rakkautta. Tuo nämä tarinat kotiisi Disney-valikoimamme kankaankuvavedoksilla.

Winnie the Pooh

Maailmassa ei luultavasti ole hahmoa, jota kaikki rakastavat niin paljon kuin Hyvin pienen aivon karhua. Nalle Puh eli Puh-karhu on A. A. Milnen luomus vuodelta 1926, mutta mielen silmissä oleva kuva hänestä on sataprosenttisesti Disney. Ensimmäinen Nalle Puh -elokuva, Nalle Puh ja Hunajapuu, tehtiin itse asiassa Walt Disneyn eläessä, ja hänen merkittävä näkemyksensä ja pirteytensä leimasi tarinoita. Tuo sadan hehtaarin metsä ja sen viehättävät asukkaat, Kanga, Ruu, Eeore, Possu ja viisas vanha Pöllö, puhumattakaan itse Puhista ja Christopher Robinista, kotiin meidän kankaalle painetulla kankaalla.

Autot

Speed... Minä olen Speed. Kukapa ei muistaisi näitä sanoja, jotka lausuttiin ensimmäisenä elokuvassa Autot? Kuka ei muistaisi seurata, kuinka Salama McQueen oppii ystävyyden ja lojaalisuuden arvot ihastuttavalta Materilta? Cars-ilmiö valloitti maailman, ja nyt sinulla on tilaisuus ilahduttaa lastasi sisällyttämällä maalaus hänen huoneensa sisustukseen.

Toy Story

Äärettömyyteen ja sen yli! Koko sukupolvi ihmisiä, joista suurin osa on nykyään aikuisia, saa kurkkuunsa möykyn noista Disneyn Toy Storyn kuuluisista sanoista. Tarina pojasta ja hänen leluistaan julkaistiin vuonna 1995, ja se oli nykyään kuuluisan Pixar-studion ensimmäinen kokopitkä elokuva, ja se valloitti heti sydämet. Woody ja hänen ystävänsä olivat niin hauskoja ja uskollisia, ettei maailma voinut olla rakastamatta heitä. Elokuvan jatko-osat ovat tuoneet elokuvan aivan uuden sukupolven yleisölle, joka on ollut yhtä hurmaantunut kuin edellisetkin. Sisusta lapsesi makuuhuone Toy Story -kangastulosteella Disney-valikoimastamme. Mikään sääntö ei oikeastaan kiellä vanhempia ottamasta Toy Story -julisteita... ja sitä paitsi kankaasta tulee taidetta, eikö niin?

Disney Fairies

Vaikka Peter Panin kaksinaamainen ystävä Helinä-keiju saattaa olla Disneyn pantheonin tunnetuin keiju, hän ei suinkaan ole ainoa. Chloe, Fern, Glimmer ja Iridessa hyppäsivät valkokankaalta suoraan yleisön sydämeen ja pysyivät siellä. Ilahduta lastasi koristelemalla hänen huoneensa näiden ihanien keijujen kangaspainatuksilla.

Klassikot

Disneyn lähes sadan vuoden aikana se on tehnyt valtavan määrän elokuvia ja sarjoja, joista monet ovat sellaisia, joita tulee ehkä vain kerran vuosikymmenessä. Rudyard Kiplingin samannimiseen romaaniin perustuvassa Viidakkokirjassa oli kaikkien animaatioelokuvien parhaita lauluja. Siinä oli myös Baloo, joka on luultavasti syypää moniin muurahaisiin liittyviin ruokaonnettomuuksiin vuosien varrella, mutta jota kuitenkin rakastetaan, ja järkevä Bagheera, joka oli aina järjen ääni. Dodie Smithin romaaniin perustuva Sata ja yksi dalmatialaista on hurmaava tarina uhkarohkeudesta ja rohkeudesta, joka on ilahduttanut lapsia ja aikuisia jo lähes kuusikymmentä vuotta. Pinokkio ja Peter Pan ovat molemmat rakastettuja hahmoja, jotka ovat kestäneet monia vuosia. Samoin Dumbo, sirkusnorsu, joka osaa lentää, on näyttänyt sukupolvien ajan lapsille, että hekin ovat erityisiä. Esittele nämä hahmot lapsellesi ja tee sitten heidän vuosikymmenensä koristelemalla heidän huoneensa Disney-valikoimamme kankaalle painetuilla vedoksilla.

Seikkailun henki

Liisasta Ihmemaassa Aristokatteihin, Lady ja kulkurista Prinsessaan ja sammakkoon - jokaiselle lapselle löytyy Disney-tarina, jota voi vaalia, ja jokaiselle lapselle Disney-hahmo, jota voi rakastaa. Tuo tämä hahmo kotiisi Photowallin Disney-aiheisen malliston kankaalle painetulla kankaalla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1