Junat

Menneen aikakauden työntävistä höyryvetureista New Yorkin metrojunan moderniin, tyylikkääseen muotoiluun - kiskoilla kulkevan liikenteen visuaalisessa kuvastossa on jotain, joka tekeeLue lisää siitä erittäin valokuvauksellisen ja maalauksiin sopivan. Käytä tällaista kuvaa kotonasi valituilla kankaankuvavedoksilla, jotta se antaa klassisen muotoilun ja ajavan liikkeen tunteen. Junakangasvalikoima sisältää lähes kaikki kuviteltavissa olevat sävyt ja värit, joten junamaalaus tai -valokuva sopii kotiisi riippumatta siitä, mikä on jo olemassa oleva värimaailmasi. Nämä kuvat eivät ole vain junaharrastajille!

Konetekniikka taiteena

Taidetta on monenlaista, eikä ole epäilystäkään siitä, etteivätkö hyvin suunnitellut koneet, kuten huippuluokan veturit, olisi jo itsessään kiehtovia kuvia. Maailman parhaiden kuvantekijöiden kuvaamina tai johtavan taidemaalarin renderöiminä junat voivat todella herätä henkiin - monissa tapauksissa ne näyttävät melkeinpä irtoavan seinästä. Katsokaa esimerkiksi Speeding Steam Engine -vedoksen kaltaiseen kankaaseen vangittua dynamiikkaa ja energiaa. Toisaalta saatat myös pitää enemmän nostalgisen höyryveturin seepiansävyistä, jotka muistuttavat tämän matkustusmuodon kulta-ajasta. Yksinkertaisesti nimetty Locomotive vangitsee junan kaikessa sen insinöörimäisessä loistossa, sillä siinä keskitytään vain liikkuviin osiin - mäntiin, pyöriin ja vetoakseleihin - kun ne pakottavat junan kulkemaan raiteiden yli. Sitten on vielä lähes teollisen synkät kankaiset vedokset, kuten Train Station Warschauer Strasse, Berlin, jossa on kiskoja, ratapölkkyjä, valaisinpylväitä ja sivuraiteita, jotka luovat aivan toisenlaisen tunnelman, joka on yhtä aikaa pohdiskeleva ja rauhoittava.

Värikkäitä junakuvia

Maalaukset ja valokuvat junista voivat olla täynnä värejä ja kirkkaiden sävyjen eloisia välähdyksiä. Suurena ja värikkäänä esimerkkinä mainittakoon Rua, tyylitelty raitiovaunukuva, joka tarjoaa upeita keltaisia ja punaisia sävyjä. Train in the Rain (Juna sateessa) on tunnelmallinen kuvaus voimakkaasta mustasta veturista hämärässä, mutta siinä on joitakin kirkkaanpunaisia sävyjä, jotka todella herättävät sen henkiin kotiripustuksen yhteydessä. Toinen hieno juna-aiheinen vaihtoehto, joka on täynnä perusvärejä, on London Underground Sign, ihanteellinen valinta kaikille, jotka ihailevat Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungin kuuluisaa metroverkkoa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1