Delaware

Delaware on osavaltio, joka sijaitsee Yhdysvaltojen mantereella Keski-Atlantin alueella. Sen etelä- ja länsipuolella on Maryland ja itäpuolella New Jersey ja Atlantin valtameri. Sen nLue lisääimi on peräisin Delaware-joesta, joka on nimetty Thomas Westin, kolmannen paroni De La Warrin mukaan, joka oli englantilaiseen aatelistoon kuulunut ja siirtomaa-ajan Virginian ensimmäinen kuvernööri. Photowall kunnioittaa tätä historiallista osavaltiota omalla Delaware-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Delaware-kangastulosteet kuvaavat tämän suuren osavaltion jaloa ilmettä sellaisena kuin muu maailma sen tunnustaa. Ripusta muutama näistä Delaware-kangastulosteista olohuoneeseesi, niin saat tilaan tämän kaupungin olemusta ja elinvoimaa. Perheesi ja vieraasi ihmettelevät ja seisovat hämmästyneinä näiden Delaware-kangastulosteiden kauneudesta ja eloisista väreistä. He tulevat olemaan täynnä kiitollisuutta sinulle siitä, että näytät nämä Delaware-kangastulosteet seinillä. Ei ole käytännössä mitään seinää tai tilaa, jota ei voisi tuoda värikkääseen elämään näiden Delaware-kangaspainatusten avulla. Anna näiden Delaware-kangaspainatusten tuoda iloa ja piristystä kaupunkiasuntosi rajoihin.

Historiallinen Delaware-kangastulosteet

Delaware kattaa Delmarvan niemimaan koillisosan sekä useita Delaware-joen sisällä olevia saaria ja alueita. Se on maan toiseksi pienin ja kuudenneksi vähäväkisin osavaltio. Sen suurin kaupunki on Wilmington, ja osavaltion pääkaupunki on Doverin kaupunki. Osavaltio on jaettu kolmeen piirikuntaan, jotka ovat New Castlen, Kentin ja Sussexin piirikunnat. Kun kaksi eteläistä piirikuntaa ovat tunnetumpia maatalousjuuristaan, New Castle on paljon nykyaikaisempi ja kaupungistuneempi. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta tälle merkittävälle osavaltiolle "Wilmington Delaware Skyline" ja "Wilmington Delaware Skyline, mustavalkoinen" -nimisillä kuvilla, jotka sisältyvät sen upeaan Delaware-kangastulosteiden kokoelmaan. Näissä Delaware-kangastulosteissa näkyy koko osavaltion siluetti Delaware-joelta katsottuna. Ripusta muutama näistä Delaware-kangastulosteista vapaa-ajan asuntosi seinille ja tunne talousrajan pioneerien energiaa ja voimaa. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole yhtä hauskoja tai mukaansatempaavia kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä Delaware-kangastulosteita. Voit jopa halutessasi esitellä näitä Delaware-kangastulosteita oleskeluhuoneessasi. Pelkkä näiden Delaware-kangastulosteiden näkeminen tässä tilassa karkottaa taatusti kaikki huolet ja murheet.

Edistyneet Delaware-kangastulosteet

Delawaren maantiede, kulttuuri ja historia ovat sekoitus keski-atlanttisia, koillisia ja eteläisiä elementtejä. Ennen kuin eurooppalaiset laskeutuivat sen rannikolle 1500-luvulla, Delaware toimi jo useiden alkuperäisamerikkalaisten heimojen, kuten pohjoisen Lenape-heimon ja etelän Nanticoke-heimon, kotina. Hollantilaiset kauppiaat asuttivat sen ensimmäisen kerran vuonna 1631 Zwaanendaelissa, joka sijaitsee lähellä nykyistä Lewesin kaupunkia. Delaware oli yksi niistä kolmestatoista historiallisesta siirtomaasta, jotka osallistuivat Amerikan vallankumoukseen. Photowall antaa sinun tuntea isänmaallisuutta upealla Delaware-kangastulosteiden kokoelmallaan. Ripusta muutama näistä Delaware-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi tämän suuren kaupungin perustajaisistä pohtimassa sen ilmeistä kohtaloa. Voit myös asettaa nämä Delaware-kangastulosteet esille käytävillesi ja antaa tälle usein huomiotta jätetylle alueelle kaivattua väriä ja dynamiikkaa. Anna huoneesta toiseen kulkemisen olla harjoitus monimuotoisuudesta, kun seinillä on näitä Delaware-kangastulosteita.

Kunnioitettu ja muistettu

Delaware oli ensimmäinen osavaltio, joka ratifioi virallisesti Yhdysvaltojen perustuslain 7. joulukuuta 1787. Siitä lähtien siihen on usein viitattu nimellä The First State. Delawaressa sijaitsee myös 60 prosenttia kaikista Yhdysvaltojen Fortune 500 -yrityksistä, mikä tekee siitä yhden maan rikkaimmista osavaltioista. Photowall antaa sinulle maistaa edistystä upealla Delaware-kangastulosteiden kokoelmallaan. Ripusta muutama näistä Delaware-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen maailman dynaamisimmista kaupungeista. Unesi täyttyvät kuvista historiallisista kohteista ja rahoitusyhtiöistä, kun nämä Delaware-kangastulosteet ovat huoneessasi. Unihetkesi eivät koskaan ole yhtä syviä tai rauhallisia kuin silloin, kun sinulla on kaikki nämä Delaware-kangastulosteet seinilläsi. Nämä Delaware-kangastulosteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Anna seiniesi taustavärien sulautua täydellisesti näihin Delaware-kangastulosteisiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1