Peking

Peking, joka tunnettiin aikoinaan myös nimellä Peking, on Kiinan kansantasavallan pääkaupunki. Se on maailman tiheimmin asuttu pääkaupunki, jossa asuu yli 21 miljoonaa ihmistä. Sen piLue lisäänta-ala on yli 6 336 neliökilometriä. Se sijaitsee Pohjois-Kiinan sydämessä, ja sitä johdetaan kunnallisena valtionneuvoston suorassa valvonnassa. Sen piiriin kuuluu 16 kaupunki-, esikaupunki- ja maaseutualuetta. Photowall kunnioittaa tätä historiallista aasialaista kaupunkia omalla kokoelmallaan Pekingin kangastulosteita. Nämä Pekingin kangaspainatukset kuvaavat tätä hienoa kaupunkia kaikessa itämaisessa loistossaan. Ripusta muutama näistä Pekingin kankaankuvituksista olohuoneeseesi, jotta saat tilaan eksoottisen ja kaukaisen tunnelman. Anna tämän merkittävän maan omaleimaisen kulttuurin vaikuttaa kotisi sisätiloihin näillä Pekingin kankaankuvituksilla. Perheesi ja läheisesi eivät voi olla katsomatta näitä upeita Pekingin kangaspainatuksia ja etsivät yhä mielikuvituksellisempia syitä oleskella olohuoneessasi. Anna koko perheen tuntea, että he ovat tehneet matkan tälle ainutlaatuiselle maailman alueelle ripustamalla nämä Pekingin kangaspainatukset ympärillesi.

Oriental in Beijing -kangastulosteet

Suuri osa Pekingistä on Hebein maakunnan ympäröimä, lukuun ottamatta sen kaakkoispuolella sijaitsevaa naapuria Tianjinia. Nämä kolme aluetta muodostavat Jingjinjin megalopolin ja itse Kiinan kansallisen pääkaupunkialueen. Sitä pidetään globaalina kaupunkina, ja se on yksi maailman tärkeimmistä kulttuurin, diplomatian, politiikan, liiketoiminnan, talouden, koulutuksen, kielen, tieteen ja teknologian keskuksista. Photowall antaa sinulle välähdyksen uudesta Kaukoidästä "Peking", "Pekingin taivaanranta" ja "Pekingin taivaanranta musta" upeassa Peking-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä Pekingin kangaspainatuksissa esitellään tämän suuren kaupungin taivaanranta sekä sen piiriin kuuluvat kehittyneemmät alueet. Ripusta muutama näistä Pekingin kangaspainatuksista oleskeluhuoneeseesi ja tunne tämän ainutlaatuisen maailmankolkan syke ja pulssi rentoutumistilassasi. Istu lepotuoliin lasillisen jääteetä kera ja kuvittele, että kävelet itse Pekingin vilkkailla kaduilla. Nämä Pekingin kangaspainatukset herättävät taatusti henkiin kaupunkiasuntosi jokaisen nurkan ja kolkan. Anna näiden Pekingin kangaspainatusten olla kotisi tukipilari.

Keskustan Pekingissä -kangastulosteet

Pekingissä sijaitsevat joidenkin Kiinan suurimpien ja tuottoisimpien valtionyhtiöiden pääkonttorit. Se toimii myös lukuisten Kaakkois-Aasiassa liiketoimintaa harjoittavien Fortune 500 -yritysten keskuksena. Ei siis ihme, että Pekingiä on kutsuttu maailman miljardöörien pääkaupungiksi, sillä siellä asuu enemmän miljardöörejä kuin missään muussa kaupungissa maailmassa. Photowall antaa sinulle maistiaisen rikkauksista ja hyvästä onnesta "Beijing Buildings", "Beijing China Skyline" ja "Summer Palace Temple" -teoksilla, jotka kuuluvat sen kiehtovaan Pekingin kangastulosteiden kokoelmaan. Näissä Pekingin kangastulosteissa on lisää ikonisia kuvia, jotka olemme oppineet yhdistämään tähän edistykselliseen aasialaiseen kaupunkiin. Ripusta muutama näistä Pekingin kangaspainatuksista virkistyshuoneesi seinille ja anna paikalle hieno aasialainen tunnelma. Nämä Pekingin kangaspainatukset voivat moninkertaistaa jännitys- ja jännityskertoimen vapaa-ajan tilassasi satakertaisesti. Suosikkivideopelien pelaaminen, elokuvien katsominen tai musiikin kuuntelu ei ole koskaan yhtä hauskaa kuin silloin, kun sinulla on nämä Pekingin kankaankuvatulosteet seinilläsi.

Hieno ja loistava

Kulinaristisessa maailmassa yksi vaikeimmista ja työläimmistä ruokalajeista on kuuluisa Pekingin ankka. Tämä ruokalaji on saanut nimensä Pekingin vanhasta nimestä, joka on Peking, Kiina. Ankan kypsennysprosessi on se, että kiehuvaa öljyä kauhotaan lusikallinen kerrallaan kypsennetyn ankan päälle, kunnes koko lintu on kypsennetty kokonaan. Tämän ruokalajin makua ylistetään ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa siitä, että se on mureuden ja mureuden suhteen vertaansa vailla. Se on myös yksi maailman kalleimmista ruokalajeista. Photowall antaa sinun maistella suupalaa upealla Pekingin kankaankuvien kokoelmallaan. Ripusta nämä Pekingin kankaankuvat sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin rentoutuisit jossakin tämän maan ylellisistä hotelleista. Aseta muutama näistä Pekingin kangastulosteista eteiseen ja tunne, kuin olisit itse tekemässä pyhiinvaellusta tähän upeaan maahan. Nämä Pekingin kangaspainatukset tuovat taatusti kotiisi historian ja merkityksen tunteen. Saatat jopa haluta ripustaa nämä hämmästyttävät Pekingin kankaallevedokset yhteisiin tiloihisi antaaksesi näille tavallisesti vakaville tiloille kaivattua piristystä ja elinvoimaa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-7 7:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.