Empire State Building

Rakennuksista vain harvat nähtävyydet vetävät vertoja valaistulle Empire State Buildingille kirkkaana New Yorkin yönä. Vaikka se ei olekaan tällä hetkellä Ison Omenan korkein rakennusLue lisää, se on ehkä sen tunnetuin, minkä vuoksi Photowall on koonnut upean valikoiman Empire State Building -kangastulosteita. Tarjolla on motiiveja, joissa on kirkkaita ja iloisia väriyhdistelmiä, valokuvauslaatuisia muotokuvia, uskomattoman taiteellisia esityksiä ja paljon muuta. Kodin, toimiston tai vapaa-ajan tilat voi koristella näillä Empire State Building -kangastulosteilla. Nämä esineet voivat toimia inspiraationa tavoitella taivasta ja tehdä unelmistasi totta. Valitse Empire State Building -kangastuloste, joka sopii täydellisesti sisustukseesi, olipa kyseessä sitten värikäs horisontinäkymä tai klassinen mustavalkoinen perspektiivi maasta käsin. Kuten aina, voit muokata Empire State Building -kangastulosteita täydentämään olemassa olevaa estetiikkaasi tai suunnittelemiasi värimaailmoja.

Empire State Building -kangastulosteiden monipuolisuus

Valmistuessaan Empire State Building oli 102 kerroksellaan maailman korkein pilvenpiirtäjä. Voit käyttää tätä perustana Empire State Building -kangastulosteen pystyttämiselle, sillä se on modernin teknologian ja innovaation juhlaa. Hyödynnä tosielämän valokuvia, kuten "Lumoava New York - keltainen taivas", jotka saavat sinut tuntemaan, että olet aivan paikalla katsomassa tätä upeaa maamerkkiä. Empire State Building -kangaspainatuksissa on myös kauniita taideteoksia, jotka antavat maisemalle jonkinlaisen merkityksen ja ulottuvuuden. "Empire State Building" on esimerkiksi yksinkertainen mutta upea teos, josta voi tehdä upean seinäkoristeen kotiisi tai jopa toimistoosi. Näiden motiivien ainutlaatuiset mallit ja kiehtovat väriyhdistelmät voivat olla täydellinen koristeellinen lisävaruste. "Avery Tillmon - Empire State" on toinen upea taideteos, joka edustaa Empire State Building -kangastulosteiden siroutta ja eleganssia.

Aiheen synty

Hauska tieto on, että Empire State Buildingin idean sanotaan syntyneen Chrysler Corporationin Walter Chryslerin ja General Motorsin John Jakob Raskobin välisessä kilpailussa siitä, kumpi pystyy pystyttämään korkeamman rakennuksen. Ensin mainittu oli jo aloittanut työt kuuluisan Chrysler Buildingin, mahtavan 318-metrisen pilvenpiirtäjän rakentamisen Manhattanin keskustassa. Koska Raskob ei halunnut tulla päihitetyksi, hän kokosi ryhmän tunnettuja sijoittajia, jotka valitsivat Shreve, Lamb and Harmon Associates -arkkitehtitoimiston suunnittelemaan kilpailevan rakennuksen, joka on nyt nähtävissä Empire State Buildingin kankaalle vedostettuna. Suunnittelun sanotaan perustuneen suurelta osin lyijykynän ulkonäköön, mikä oli myös rakentajaystävällistä, sillä koko rakennus pystytettiin vain reilussa vuodessa!

Mielikuvitus Empire State Buildingin kankaankuvapainatuksissa

Tämä nimenomainen pilvenpiirtäjä on yksi 1900-luvun vaikuttavimmista kunnianosoituksista, kunnioitusta herättävä näky, joka toimii sekä New Yorkin että Yhdysvaltojen symbolina ja jolla on tärkeä rooli populaarikulttuurissa. Empire State Building on ollut pääosassa elokuvissa King Kongista Sleepless in Seattleen. "Midtown New York" on erinomainen esimerkki tästä, lähes sarjakuvamainen Empire State Buildingin kankaalle painettu versio, joka muistuttaa vanhoja hyviä aikoja. Empire State Building -kangaspainatukset tarjoavat myös sellaisia kohteita kuin "Penthouse Window View", jonka voit asettaa esille kotona olohuoneeseen tai toimiston taukotilaan, jotta sinusta tuntuisi, että sinulla on aina suora näkymä tähän vaikuttavaan amerikkalaiseen maamerkkiin. On kuin sinulla olisi oma henkilökohtainen avaimesi upeisiin näkymiin vaikuttavan Empire State Building -kangastulosteen muodossa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1