Brandenburgin portti

Brandenburgin portti on 1700-luvun uusklassinen rakennus Berliinissä, Saksassa. Se rakennettiin Preussin kuninkaan Fredrik Vilhelm II:n käskystä heti sen jälkeen, kun vihollisuudet olLue lisääivat lyhytaikaisesti pysähtyneet Batavan vallankumouksen aikana. Se on yksi Saksan suosituimmista maamerkeistä, ja se pystytettiin entisen kaupunginportin paikalle, joka merkitsi sen tien alkua, joka ulottui Berliinistä Brandenburg an der Havelin kaupunkiin, joka oli Brandenburgin markkinan entinen pääkaupunki. Photowall kunnioittaa tätä Saksan pääkaupungin historiallista rakennelmaa omalla Brandenburgin portti-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Brandenburgin portin kangaspainatukset kuvaavat tämän upean rakennuksen loistoa ja eleganssia. Kun lisäät nämä Brandenburgin portin kankaankuvat kotisi seinille, saat siitä eloisan ja mieleenpainuvan tunnelman, josta on vaikea päästä eroon. Aseta muutama näistä Brandenburgin portin kankaista olohuoneeseesi ja saat sen tuntumaan siltä, kuin asuisit perintökodissa yhdessä maailman kuuluisimmista kaupungeista. Eleganssilla ja hienostuneisuudella ei ole rajoja, jonka voit tuoda sisäiseen asuintilaasi näiden Brandenburgin portti -kangastulosteiden avulla.

Historiallinen Brandenburgin portti -kangastulosteet

Brandenburgin portti sijaitsee Berliinin keskustan länsiosassa, Mitten alueella, Pariser Platzin vieressä. Vain yhden korttelin päässä pohjoiseen sijaitsee historiallinen Reichstag-rakennus, joka poltettiin 1940-luvulla ja jota tapahtumaa natsit käyttivät perustellakseen Adolf Hitlerin istumajärjestystä. Reichstag-rakennus on Saksan parlamentin istuntopaikka tänäkin päivänä. Photowall antaa sinulle maistiaisen paikoista, jotka muuttivat maailmanhistorian kulkua: "Brandenburgin portti yöllä", "Pylväät" ja "Brandenburgin portti" ovat upeassa Brandenburgin portin kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Näissä Brandenburgin portin kankaalle tulostetuissa esimerkkikuvissa tämä suuri rakennelma on esillä mahtipontisessa loistossaan koko maailman nähtävillä. Ripusta muutama näistä Brandenburgin portti-kangastulosteista oleskelualueillesi ja tunne tämän rakennuksen mahtavuus ja suuruus oman kotisi seinillä. Tuijota vain näitä upeita Brandenburgin portti-kangastulosteita ja tunne, että päivän murheet ja huolet vain katoavat. Mikään ei voi korvata sitä, että todella matkustat ja vierailet kaupungissa, mutta nämä hienot Brandenburgin portin kankaallevedokset voivat kuljettaa sinut sinne niin kuin mikään muu väline ei voi.

Ikoninen Brandenburgin portti -kangastulosteissa

Tämän henkeäsalpaavan rakennelman portti itsessään on monumentaalinen sisäänkäynti Unter den Lindenille, lehmusten muodostamalle bulevardille, joka vie suoraan Preussin monarkkien kuninkaalliseen kaupunkipalatsiin. Niin kauan kuin se on pystyssä, Brandenburgin portti on aina merkittävä muistomerkki kaikista niistä historiallisista tapahtumista, jotka muuttivat Euroopan ja koko maailman kasvot. Se on myös Euroopan yhtenäisyyden ja rauhan suuri symboli. Photowall antaa sinun osallistua maapalloa muokanneisiin tapahtumiin, kun otat osaa "Pariisin aukio ja Brandenburgin portti" ja "Brandenburgin portti auringonlaskun aikaan" Brandenburgin portti -kangastulosteiden vaikuttavassa kokoelmassaan. Nämä esimerkit Brandenburgin portin kangaspainatuksista näyttävät meille tämän suurenmoisen rakennelman erilaiset tunnelmat ja sävyt eri vuorokaudenaikoina. Aseta nämä Brandenburgin portin kankaallevedokset minikirjastoosi tai yksityiseen työhuoneeseesi, jotta voit tuntea itsesi senaattoriksi tai valtiomieheksi siltä aikakaudelta, jolloin tämä upea kaupunki oli koko sivilisaation keskus. Anna näiden Brandenburgin portti -kangastulosteiden olla pysyvä osa kotiasi. Ne tuovat taatusti iloa ja ihmetystä kaikille, jotka ne näkevät.

Hieno ja loistava

Maailman lahjakkaimmat arkkitehdit ymmärtävät, että Brandenburgin portin kaltaisen rakennelman rakentamisessa ja koristamisessa on otettava huomioon paitsi lujuus ja eheys myös symmetria ja estetiikka. Jokaisen viivan on kerrottava tarina, ja rakennuksen jokaisella kaarella on oltava merkitys. Photowall kunnioittaa täydellisyyden tavoittelua upealla Brandenburgin portin kankaankuvavedosten kokoelmallaan. Tämä Brandenburgin portti -kangastuloste on yksi maailman suurimmista arkkitehtonisista saavutuksista uusklassisen muotoilun saralla. Nämä Brandenburgin portin kangaspainatukset muistuttavat siitä, että nämä rakennukset eivät ole vain varusteita ja rakenteita, vaan ne voivat olla myös muistojemme koetinkivi ja auttaa määrittelemään, keitä ja mitä me olemme tällä planeetalla. Anna historian ja muistojen soida kodissasi näiden upeiden Brandenburgin portin kankaiden avulla. Nämä Brandenburgin portin kangaspainatukset antavat hiljaisiin asuintiloihisi elämäntunnetta ja kunnioitusta. Anna huomiosi keskittyä näihin upeisiin Brandenburgin portti-kangastulosteisiin ja tunne, kuinka huolesi yksinkertaisesti ajelehtivat pois. Anna näiden Brandenburgin portti -kangastulosteiden olla kotisi tukipilari.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.