Opetusrakennukset

Koulurakennukset ovat rakennuksia, joiden sisälle on sijoitettu kunnioitettuja oppimisen kirjoja. Se voi olla monenlainen, olipa kyseessä sitten koulu, kirjasto, laboratorio, kaupungiLue lisääntalo tai jopa sotilaslaitos. Niin kauan kuin sen seinien sisällä harjoitetaan ja juhlitaan oppimista, sitä voidaan kutsua opetusrakennukseksi. Jopa elokuvateatteri voi olla opetusrakennus, jos siellä esitettävillä elokuvilla on opetuksellista ja taiteellista arvoa. Photowall kunnioittaa näitä hienoja rakenteita omalla sarjallaan opetusrakennusten kankaalle tulostettuja kankaita. Näissä kuvissa kuvataan erilaisia oppimisen fontteja, jotka lisääntyvät kaikkialla maailmassa. Ripusta muutama näistä opetusrakennusten kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja anna tilan huokua kypsyyden ja oppineisuuden ilmapiiriä. Läheisesi ja vieraasi tulevat ihastelemaan kuvia, jotka olet asettanut seinille. He kiittävät sinua vuolaasti siitä, että sinulla on rohkeutta esitellä näitä hienoja ja värikkäitä opetusrakennusten kangaspainatuksia tällä alueella. Katso, kun he kieltäytyvät poistumasta tästä tilasta ja keksivät yhä kekseliäämpiä syitä viipyä kaikkien näiden opetusrakennusten kangaspainatusten ympäröimänä.

Arvokasta opetusrakennusten kankaalle tulosteita

Koulu on hieno esimerkki opetusrakennuksesta. Olipa kyseessä sitten päiväkoti, valmistava koulu tai korkeakoulu, nämä organisoidun ja järjestelmällisen oppimisen laitokset ovat palvelleet ihmiskuntaa niin kauan kuin muistetaan. Ensimmäiset koulut olivat pelkkiä innokkaiden yksilöiden kokoontumisia, joita oppinut opettaja opetti. Ei ollut väliä, tapahtuiko se suuressa salissa vai puun alla, tärkeintä oli oppiminen ja arvokkaan tiedon välittäminen. Muinaisessa Kreikassa suuret filosofit pitivät oppitunteja marmorikaarteissa ja puutarhoissa. Nämä olivat nykyaikaisten koulujemme edeltäjiä. Photowall kunnioittaa tätä suurta pyrkimystä "Ateenan koulu", "Ensimmäinen koulupäivä" ja "Lomonosovin Moskovan valtionyliopisto" laajassa opetusrakennusten kankaalle painettujen vedosten kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat kaikkia erilaisia kouluja niiden varhaisista alkuajoista antiikin Kreikassa, lastemme päiväkoteihin ja nykypäivän kuuluisimpiin korkeakouluihin. Ripusta muutama näistä opetusrakennusten kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi antiikin filosofeista, joka pohtii innokkaille nuorille mielille annettavia oppitunteja päivän ajaksi.

Erittämättömät opetusrakennusten kankaankuvatulosteet

Kirjastot ovat rakennuksia, joissa säilytetään kaikkien oppiaineiden kirjoja ja joissa yleisö voi vapaasti lukea niiden seinien sisällä tai lainata kirjoja useiksi päiviksi ja lukea kotona. Kirjastoissa vallitsee tiukka hiljaisuussääntö, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia opiskeluun ja tutkimukseen. Kirjastokortin hankkimiseen tarvitaan nimi, nykyinen osoite ja puhelinnumero. Sen avulla voi puolestaan lainata kirjoja kirjastojen kokoelmista tietyksi ajaksi. Jos kirjoja ei palauteta määrättynä eräpäivänä, lainaaja joutuu maksamaan sakkoa. Pääkirjastonhoitaja on henkilö, joka vastaa kaikista tärkeistä asioista tässä rakennuksessa. Photowall nostaa hattua tälle hienolle oppimisen kirjastolle ja tarjoaa "Modern City Library", "Sahin" ja "Library of Science" -kirjastot upeassa opetusrakennusten kankaalle painettujen vedosten kokoelmassaan. Nämä kuvat esittävät joitakin maailman hienoimmin rakennettuja kirjastoja. Ripusta muutama näistä opetusrakennusten kangaspainatuksista vapaa-ajan tiloihisi ja anna alueelle hienostuneisuutta ja tyyliä. Aikuisten huvitteluhetkistäsi tulee entistäkin jännittävämpiä ja hauskempia, kun ympärilläsi on näitä opetusrakennusten kangaspainatuksia. Nämä opettavaisia rakennuksia koskevat kangaspainatukset ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Oppi ja rajaton

Hyvin varustetussa ja asianmukaisesti ylläpidetyssä kirjastossa pitäisi olla valikoima kirjoja maailmanhistorian kaikilta aikakausilta, ja niiden pitäisi kattaa lähes loputtomasti erilaisia aiheita ja aloja. Antiikin aikana Aleksanteri Suuri perusti yhden maailman kattavimmista kirjastoista Egyptin Aleksandriaan. Hän täytti sen mahtavat käytävät kaikilla tiedon, tieteen ja viisauden kääröillä, jotka hän sai käsiinsä. Yhdysvaltain kongressikirjastossa on paitsi kaikki maailman tomeenit ja kirjakokoelmat, myös jokainen vinyylilevy, mikrofilmi ja sanomalehti, joka on ollut olemassa. Sitä mainostetaan kaikkien tieteellisten töiden tärkeimpänä tutkimuspaikkana. Sanotaan, että jopa Kristuksen apostolien kadonneet evankeliumit, ne, joita Nizzan kirkolliskokous ei sallinut kirjoittaa Raamattuun, sijaitsevat tämän rakennuksen varatussa osastossa. Jossain vaiheessa 1900-luvun alkupuolella kaikki maailman kirjastot siirtyivät Dewey Decimal -luettelointi- ja arkistointimenetelmästä Library of Congress -järjestelmään. Tämä tehosti ja organisoi kaikkien rakennuksissa olevien kirjojen kokoamista.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.