Vanhat kartat

Vintage-sisustus on aina tyylikästä sisustettaessa sisätiloja. Olipa kyseessä sitten koti tai toimistotila, retroaiheiset esineet voivat luoda upean visuaalisen ilmeen sekä antaa charLue lisäämia ja luonnetta. Photowall on luonut upean valikoiman vanhoja karttoja sisältäviä kangaspainatuksia, joissa yhdistyvät vintage-kauneus ja rakkaus maantieteeseen. Se sisältää jopa pienemmän alaluokan pergamenttikarttojen kangastulosteita. Termi pergamentti on yleisnimitys eläinnahalle, joka on valmistettu kirjoittamista tai painamista varten. Pergamenttia on valmistettu vuosisatojen ajan, ja se on yleensä vasikan, vuohen tai lampaan nahkaa. Vanhojen karttojen kangaspainatusten koristelun tekee vieläkin merkityksellisemmäksi ja mielenkiintoisemmaksi se, että pergamenttia on perinteisesti käytetty paperin sijasta tärkeissä asiakirjoissa, kuten uskonnollisissa teksteissä ja julkisissa laeissa. Ilmaise rakkautesi historiaa kohtaan vanhoilla karttojen kangaspainatuksilla, sillä näitä motiiveja on eri muodoissa ja muodoissa, mutta kaikki säilyttävät nostalgisen arvonsa.

Matka maailman ympäri

Vanhat kartat-kangaspainatuksemme voivat kuljettaa sinut välittömästi jonnekin kauas tai tuoda sinut takaisin kotiin, vaikkakin eri aika-asetelmassa. Meillä on laaja valikoima motiiveja, joista jokaisella on tuo yksinäinen viehätysvoima rikkaine yksityiskohtineen ja siroine väriyhdistelmineen. Säilytä pala paikoista, joissa olet asunut tai joissa olet matkustanut, näyttämällä se seinälläsi, jotta voit näyttää ystävillesi maailmankolkkaasi. Voit hankkia vanhoja karttoja kankaalle, joissa näkyvät lähes kaikki maailman maat, jotta voit palata ajassa taaksepäin ja elää tutkimusmatkailijan jännittävää elämää. Se voi olla myös tyylillinen valinta, kuten grungy "Retro World Map Nordic", groovy teos, joka näyttää siistiltä ja trendikkäältä. Tällaiset vanhat kartat kankaalle tulostettuna saavat varmasti minkä tahansa huoneen näyttävämmäksi.

Ajaton ihailu

Kaiken nostalgian ja vintagea rakastaville Photowallin vanhat kartat-kangastulosteet ovat todella ihanteellinen sisustusväline. Vanhat sielut ilahtuvat löytääkseen karttoja maantieteellisistä alueista menneiltä ajoilta, kuin suoraan vanhasta merirosvo- tai tutkimusmatkailijaelokuvasta. "Pergament Map" on esimerkiksi ihastuttava motiivi, joka näyttäisi hyvältä olohuoneen päätyseinällä tai toimiston sisäänkäynnin seinällä. Se kohottaa huoneen mielenkiintoiseksi tilaksi ja on loistava keskustelunaloittaja kaikille kutsumillesi seurueille. Tällaiset ainutlaatuiset vanhojen karttojen kangaspainatukset tekevät sinusta huoneen keskipisteen. Ehkä se voi jopa saada nuoresi kiinnostumaan maantiedosta!

Valikoima vanhoja karttoja sisältäviä kangaspainatuksia

Vanhojen karttojen kankaankuvapainatuksissa esiintyvät hämmästyttävät ja yksinäiset mallit voivat antaa mihin tahansa huoneeseen tyylikkään tunnelman ja syvemmän merkityksen, joka voi jättää vierailijasi ihastumaan. Seinien muuttaminen näyttäväksi ja koskettavaksi näkymäksi ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Näiden vanhojen karttojen kangaspainatusten monipuolisuus on todella se, mikä tekee niistä erottuvia. Ne eivät sovi vain mihin tahansa huoneeseen, olipa kyse sitten asuin- tai yrityshuoneesta, vaan ne sopivat myös erinomaisesti mihin tahansa sukupuoleen, persoonallisuuteen ja ikään. Niille, jotka haluavat matkustaa, "Modern World Antique Map" voisi olla pala sinulle. Se näyttää kauniin planeettamme niin kauniisti ja tyylikkäästi, mutta sen suunnittelussa on ripaus eilistä. Löydät vanhoja karttoja kankaalle tulosteet raskas nostalgia, mutta myös valtava viehätysvoima ja luonne. Vilkaise vain "Antique Map - Henricus Hondius 1630" ja kuvittele se olohuoneeseesi tai jopa toimiston neuvotteluhuoneeseen. Näillä vanhoilla karttojen kankaalle painetuilla vedoksilla saat taatusti keskustelunaiheuttajan, puhumattakaan monista ihailijoista.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1