Leijonat & suuret kissat

Leijonat ja muut maailman savanneilla, tasangoilla ja viidakoissa liikkuvat suurpedot ovat maailman tuotteliaimpia metsästäjiä. Nämä pelottavat otukset ovat ketteriä ja valppaita, ja Lue lisääniiden kyky sulautua luonnolliseen ympäristöönsä on uskomaton. Niiden luontaiset piirteet saavat aikaan sen, että näyttää siltä kuin luontoäiti olisi nimenomaan suunnitellut nämä eläimet tappamaan. Niiden luonnollisissa elinympäristöissä ei käytännössä ole saalista, joka olisi turvassa näiltä tappavilta saalistajilta. Photowall tekee kunniaa näille hämmästyttäville kissoille omalla leijonien ja suurten kissojen kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat esittävät joitakin tappavimmista ja tuotteliaimmista metsästäjistä, jotka ovat koskaan kulkeneet maan päällä. Ripusta muutama näistä leijonia ja isoja kissoja kuvaavista kankaista olohuoneesi seinille ja anna tilalle uhkaavuutta ja jännitystä. Perheesi ja läheisesi tulevat olemaan loputtoman innoissaan, kun he katsovat näitä leijonia ja isoja kissoja sisältäviä kangastulosteita seinillä. He taputtavat sinulle siitä, että olet tarpeeksi rohkea ja seikkailunhaluinen asettaaksesi nämä leijonat ja suurkissat -kangastulosteet näin näkyvään tilaan. Huomaa, kun he keksivät yhä mielikuvituksellisempia syitä viipyä tällä alueella, kun kaikki nämä leijonat ja isot kissat -kangastulosteet ovat heidän ympärillään.

Lijonat ja suurkissat -kangastulosteet

Perinteiset leijonat ja suurkissat -kangastulosteet Leijonia on ylistetty petojen kuninkaaksi. Ne ovat majesteettisia ja mahtavia kooltaan. Leijonasydämeksi kutsuminen on suuri kunnia, se tarkoittaa, että sinulla on rohkeutta, jota kukaan ei ylitä. Nämä ikoniset eläimet hallitsevat Afrikan savanneja. Ja vaikka leijonaa pidetään yhtenä maailman pelottavimmista olennoista, sitä pidetään myös yhtenä suojelevimmista ja perhekeskeisimmistä. Photowall kunnioittaa tätä ylpeää ja rohkeaa olentoa "Majestic Lion", "Lion and Lioness Portrait" ja "Yawning Lioness" -nimisillä kuvilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään leijonien ja suurten kissojen kangaspainatusten valikoimaan. Nämä merkittävät kuvat kuvaavat näitä vertaansa vailla olevia petoeläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Ripusta nämä hämmästyttävät leijonat ja suurkissat -kangastulosteet kotisi seinille ja anna rakkaillesi seikkailun ja jännityksen tunnetta. Aseta ne esille oleskelualueillesi ja vapaa-ajan asunnoillesi, jotta kaikki päivän huolet ja murheet hälvenevät. Näiden leijonien ja suurten kissojen kankaankuvitusten antama energinen ja sähköinen tunnelma takaa sinulle aktiivisen ja tuottavan päivän.

Clever leijonat & isot kissat -kangastulosteissa

Tiikeri on Aasian ja Intian viidakoiden ehkä pelottavin petoeläin. Keltaisten ja mustien raitojensa ansiosta se sulautuu saumattomasti näiden alueiden bambupuiden joukkoon, jolloin se on käytännössä näkymätön paljaalle silmälle. Tästä merkittävästä eläimestä on esitetty monia lauluja ja myyttejä, ei vain sen kotiseuduilla vaan myös kaikkialla maailmassa. Photowall osoittaa kunnioitusta tälle hämmästyttävälle eläimelle "Tiger in a Tropical Storm, Henri Rousseau", "Tiger" ja "Tiger In The Jungle" upeassa leijonien ja suurten kissojen kankaankuvituskokoelmassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat kuvaavat tätä tuotteliasta metsästäjää kotona viidakossa, joka on sen leikkipaikka. Anna salaperäisyyden ja voiman tunnelma asuintiloihisi näillä upeilla leijonien ja suurten kissojen vedoksilla. Sijoita ne olohuoneesi seinille ja anna tilalle mahtavan voiman ja sähkön tuntua. Anna näiden upeiden leijonien ja suurten kissojen kangaspainatusten muistuttaa sinua siitä, että luonto voi olla samaan aikaan sekä äärimmäisen kaunis että äärimmäisen vaarallinen. Aseta tarkoituksellisesti muutama näistä leijonia ja isoja kissoja sisältävistä kangaspainatuksista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, jotta he saavat tutustua luonnon ihmeisiin. Nämä leijonat ja suuret kissat -kangastulosteet voivat olla muutakin kuin pelkkiä koriste-esineitä, ja ne voivat toimia myös oppimisen väylänä.

Ovela ja tappava

Panthera-suvun kissaeläinten heimoon kuuluva leopardi esiintyy Aasiassa, Afrikassa ja Venäjällä. Se on uhanalainen laji metsästyksen ja sen luonnollisen elinympäristön häviämisen vuoksi. Maailmassa on enää vain neljännes sen oletetusta määrästä. Ja vaikka leopardia pidetään yhtenä maailman tappavimmista petoeläimistä, sitä pidetään myös yhtenä parhaista esimerkeistä naamioinnin käyttämisestä suojaavana matkimisena luonnossa. Photowall kunnioittaa tätä ketterää ja älykästä olentoa "Gold Leopard", "Hidden Leopard" ja "Leopard Resting" -nimisillä tuotteilla, jotka kuuluvat sen ainutlaatuiseen leijonien ja suurten kissojen kangaspainatussarjaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä hienoa eläintä kaikessa pelottavassa uhkaavuudessaan. Nämä leijonat ja suuret kissat -kangaspainatukset ovat takuuvarma hitti missä tahansa tilassa kodissasi. Ei ole yhtään seinää tai huonetta, jossa nämä leijonat ja isot kissat -kangastulosteet eivät tekisi voimakasta vaikutusta. Pidä kiirettä ja nappaa itsellesi sarja näitä upeita kuvia nyt.
Tuotetiedot