Leijonat

Leijonia on kutsuttu petojen kuninkaaksi. Ne ovat majesteettisia ja mahtavia kooltaan. Leijonasydämeksi kutsuminen on suuri kunnia, sillä se tarkoittaa, että sinulla on rohkeutta, jotLue lisääa kukaan ei pysty ylittämään. Nämä ikoniset eläimet hallitsevat Afrikan savanneja. Ja vaikka leijonaa pidetään yhtenä maailman pelottavimmista olennoista, sitä pidetään myös yhtenä suojelevimmista ja perhekeskeisimmistä. Photowall osoittaa kunnioitusta tälle ylpeälle ja rohkealle olennolle hienolla leijona-kangastulosteiden valikoimallaan. Nämä merkittävät kuvat kuvaavat näitä vertaansa vailla olevia petoeläimiä ylpeydellään niiden luonnollisessa elinympäristössä. Ripusta nämä upeat leijonat-kangastulosteet kotisi seinille ja anna läheisillesi tunne perheestä ja yhteenkuuluvuudesta. Aseta ne esille oleskelualueillesi ja vapaa-ajan asunnoillesi, jotta kaikki päivän huolet ja murheet hälvenevät. Näiden leijonat-kangastulosteiden rauhoittava ja rentouttava tunnelma takaa sinulle levollisen ja stressittömän päivän. Sijoita nämä leijonat-kangastulosteet lapsesi nukkumisalueille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kun he tuijottavat kunnioituksesta ja ihailusta näitä ainutlaatuisia kuvia. Se opettaa heille rakkautta perhettä kohtaan ja juurruttaa vahvan omistautumisen tunteen.

Majesteettiset leijonat-kangastulosteet

Suuri elokuva-animaatiomoguli Walt Disney esitteli leijonan yhdessä tähän mennessä ikimuistoisimmista elokuvistaan, Leijonakuninkaassa. Siinä Simba, leijona ja kuningas Mufasan kruununperijä, käy läpi useita myllerryksiä ja koettelemuksia ennen kuin hän ottaa oikean paikkansa laumansa uutena kuninkaana. Simba on ehkä nykyaikaisen populaarikulttuurin ikonisin leijona. Swahilin murteessa sana Simba tarkoittaa kirjaimellisesti leijonaa. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää ja merkittävää olentoa "Lion Mother and Cub" (Leijonaemo ja pentu), "Rainbow Lion" (Sateenkaarileijona) ja "Brothers for Life" (Veljet elämänsä puolesta) laajassa kokoelmassaan leijonakangastulosteita. Nämä vangitsevat kuvat esittävät näitä petojen mestareita poikasineen ja sisaruksineen joissakin ainutlaatuisimmista asennoista, joita voi kuvitella. Nämä leijonat-kangastulosteet eivät näyttäisi sopimattomilta olohuoneessasi tai oleskelualueillasi. Aseta nämä kuvat ruokapöydän viereen ja ihastele eloisimpia illalliskeskusteluja, joita nämä leijonat-kangastulosteet voivat herättää. Ne sopivat hyvin yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin kanssa, jota voit käyttää taustana. Nämä upeat leijonat-kangastulosteet takaavat lukemattomia hauskoja ja jännittäviä tunteja kodissasi.

Regaalia leijonien kankaalle tulostettuna

Suosittu tiede- ja luontolehti National Geographic on esitellyt leijonia ja niiden laumaa yli tusinan verran numeroissaan. Joitakin suurimpia luontokuvaajia ja eläinten käyttäytymistieteilijöitä on pyydetty ottamaan kuvia näistä upeista otuksista niiden luonnollisessa elinympäristössä. Silti jotkut valokuvaajat, jotka ovat nähneet nämä olennot niin henkeäsalpaavissa ja ainutlaatuisissa asennoissa, kieltäytyvät ottamasta tilannekuvaa. Sen sijaan he päättävät tallentaa kuvan mielessään omaksi nautinnokseen. Tällaista on näiden eläinten voima ja luontainen karisma. Photowall kunnioittaa näitä savannin kuninkaita hienossa leijonakangastulosteiden kokoelmassaan olevilla kuvilla "Brief", "Lion and Lioness" ja "Lion Sunrise". Näissä upeissa kuvissa on koko leijonaperhe, jossa kuningas, leijonanaaras ja sen pennut ovat kaikki lämpimään syleilyyn kietoutuneina. Aseta nämä ihanat leijonat-kangaspainatukset lastesi huoneisiin opettamaan heille perheen ja uskollisuuden arvoa. Ne voivat toimia lapsillesi monien ylevien arvojen pohjustajana. Pyydä heitä kutsumaan ystävänsä leikki-iltapäivään ja katso, kuinka heistä tulee naapuruston lasten kateus.

Ylpeä ja upea

On outo luonnon ihme, että jotkut sen pelottavimmista otuksista aloittavat elämänsä söpöimpinä ja rakastettavimpina eläiminä. Näky leijonista leikkisinä ja rakastettavina pentuina pettää sen tosiasian, että niistä kasvaa maapallon tuotteliaimpia ja tappavimpia metsästäjiä. Eläinkäyttäytymistieteilijöiden piirin ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että lauman metsästyksen hoitaa naaras. Uros pitää laumaa koossa ja sanelee kaikki päätökset, joita se tekee jokapäiväisessä elämässään, mutta nimenomaan leijonanaaras etsii ruokaa kaikille laumalle. Photowall saa sinut tuntemaan itsesi osaksi laumaa hienon leijona-kangastulostesarjansa "Majestic Lion", "Wise Lion, black and white" ja "Lost in Thought" -kuvilla. Sijoita nämä upeat kuvat yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta voit tuntea itsesi yhdeksi pimeimmän Afrikan pioneereista. Saat tunteen suuresta erämaasta, kun nämä leijonat-kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Kutsu naapurisi ja ystäväsi iltapäiväksi kylmille juomille ja kanapeille samalla, kun katselet näitä upeita leijonat-kangastulosteita.
Tuotetiedot