Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Leijona - Canvastaulu - Olohuone

579

aihetta

Viidakon eläimet

Tuo mielikuvituksen maailma kotiisi valitsemalla canvastaulu Viidakon eläimet -kokoelmastamme. Nämä kuvat herättävät eloon suurien ja koskemattomien viidakoiden ja savannien mysteerinLue lisää, missä maailman vahvimmat petoeläimet asustavat. Uljaasta leijonasta kilttiin elefanttiin, nämä kauniit kuvat tekevät mitä tavallisemmasta huoneesta eksoottisen.

Voima

Leijona on kaikkina aikoina ollut voiman symboli. Majesteettinen, rentoutunut, urhea harja tai ilman, leijona on aina ollut kuninkuuden ja kunnian symboli. Myöhemmin olemme saaneet tietää, että urosleijonat ovat melko laiskoja ja antavat naarasleijonien tehdä kaikki työt - mutta kuvittele sitä, sen rauhallisuutta ja itsevarmuutta, valvovaa silmää - emme ole muuttaneet käsitystämme siitä. Tuo kotiisi majesteettinen rauha Viidakon eläimiä esittävällä canvastaululla.

Rauha

Ne voivat vaikuttaa hiukan brutaaleilta, mutta Afrikan mahtavat gorillat ovat tosiasiassa kilttejä. Nämä vihanneksia ja hyönteisiä syövät suuret apinat ovat todella kilttejä, ne elävät suurissa laumoissa ja pitävät huolta pennuistaan, joiden on ihmislasten lailla kehityttävä muutaman vuoden ajan selvitäkseen itse. Kiltteytensä ja luottavaisuutensa vuoksi ne on metsästetty lähes sukupuuttoon ja muutaman vuoden kuluttua nämä kuvat saattavat olla ainoa, mitä meillä on jäljellä näistä loistavista lajeista. Säilytä muisto niistä canvastaulumme muodossa.

Viisaus

Tarinan mukaan elefantit eivät koskaan unohda. Kymmenen kuukauden tai kymmenen vuoden jälkeen ne muistavat huonot ja hyvät asiat kuten ihmiset. Ne pelkäävät kuolevansa ja haluavat suojella poikasiaan. Ne ovat kaikkein inhimillisempiä eläimiä, ja ne voivat olla myös pelottavia. Elefanttien kävely kuulostaa ukkosen jyrinältä, pelottavalta, loputtomalta ja sen polulle sattuva tuntee itsensä todella pelokkaaksi - mutta elefanttien ei tiedetä koskaan hyökänneen ihmisten kimppuun. Nämä kauniit, suuret eläimet on myös metsästetty lähes sukupuuttoon norsunluun vuoksi. Säilytä niiden muisto tässä canvastaulussa.

Viileä

Olemme kaikki tavanneet ihmisiä, joilla on kyky tehdä olonsa mukavaksi kaikkialla. Seinällä, lattialla, puussa, he eivät välitä. Leopardi on eläinkunnan vastaus sille, ennen kuin et ole nähnyt leopardin katsovan sinua rauhallisesti puun latvasta käsin, olisit voinut vannoa, että se ei paina enemmän kuin laihin apina, mutta et ole nähnyt todellista rentoutumista. Leopardi on savannien näkymätön eläin, mutta puusta käsin se pystyy valvomaan kaikkea. Useimpien kilpailijoidensa tavoittamattomissa se voi vain ottaa rennosti ja katsella muita. Jos leijonat ovat eläinkunnan kuninkaita, leopardit ovat Machiavellejä, ne näkevät kaiken, kuulevat kaiken ja toimivat vain, kun ne haluavat sitä. Viidakon eläimet -kokoelman canvastaulu voi luoda kotiisi saman rauhallisuuden tunteen.

Nopeus

Tiikeri ei ole maailman nopein eläin, mutta se kuuluu kaikkein raivokkaimpien joukkoon. Intiassa tiikeri on soturin, murhaajan ja tappajan symboli ilman katumusta. Nämä kauniit, tyylikkäät eläimet ovat todellisia metsästäjiä ja sanotaankin, että kun tiellesi sattuu tiikeri, olet lähellä kuolemaa. Ne ovat toisin kuin muut kissaeläimet ihmissyöjiä, vaikka se ei ole niiden suosikkiruokaa. Champawatin tiikerillä oli esimerkiksi rikkinäiset hampaat, mikä esti sitä luultavasti syömään kovempaa lihaa kuin ihmisen lihaa. Vaarallisuudestaan huolimatta tiikerit kuuluvat eläinkunnan kauneimpien eläinten joukkoon. Kauniilla ja suurilla silmillään se tuntuu tuijottavan sinua taulusta hypnoottisella tavalla. Tuo tiikerin vaarallisuus ja kauneus kotiisi canvastaulun muodossa.

Rauhallisuus

Viidakon eläimet -kokoelman canvastaululla pystyt luomaan syvän viidakon rauhallisuuden kotisi kaikkiin huoneisiin. Valitse suosikki monien viidakon eläimiä esittävien kuvien joukosta ja tee kodistasi levollisen tuntuinen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.