Viidakon eläimet

Tuo fantasiamaailma kotiisi viidakon eläimet -mallistomme kankaalle painetulla kuvalla. Nämä kuvat herättävät henkiin laajojen ja raidattomien viidakoiden ja savannien voiman ja salapLue lisääeräisyyden, joissa maailman voimakkaimmat petoeläimet oleskelevat rauhassa. Mahtavasta leijonasta lempeään norsuun nämä kauniit kuvat tuovat ripauksen eksotiikkaa kaikkein yksinkertaisimpaankin huoneeseen.

Voima

Suurimman osan historiasta leijona on ollut vallan symboli. Majesteettinen mutta aina rento, mahtipontinen tai karvainen, leijona on aina ollut kuninkuuden ja kunnian symboli. Myöhemmin olemme tietysti oppineet, että urosleijona on itse asiassa melko laiska ja tyytyy antamaan emoleijonien tehdä kaikki työt, mutta sen antama kuva - rauhallinen ja itsevarma, kaikkien tutkimiensa asioiden hallitsija - ei ole muuttunut sen vuoksi, mitä ihmiset ovat nyt oppineet. Tuo tämä rauhallinen majesteettisuus kotiin viidakon eläimet -valikoimamme kankaalle painettujen kankaiden muodossa.

Rauha

Niin raakalaismaisia kuin niiden ulkonäkö onkin, Afrikan mahtavia gorilloja voidaan todellisuudessa pitää lempeinä jättiläisinä. Vihanneksilla ja ötököillä elävät massiiviset apinat ovat todella lempeitä olentoja, jotka elävät suurissa perheryhmissä huolehtiakseen poikasistaan, jotka ihmislasten tavoin tarvitsevat joitakin vuosia tullakseen omavaraisiksi. Niin lempeät ja luottavaiset kuin ne ovatkin, ne on metsästetty lähes sukupuuttoon, ja muutaman vuoden kuluttua nämä kuvat saattavat olla kaikki, mitä on jäljellä yhdestä luonnon upeimmista roduista. Auta niiden muistoa säilymään meidän maalauksellamme.

Viisaus

Norsut, niin sanotaan, eivät koskaan unohda. Kymmenen kuukauden tai kymmenen vuoden kuluttua ne muistavat pienen loukkauksen ja palveluksen yhtä hyvin kuin kuka tahansa ihminen. Ne surevat kuolleita ja kokoontuvat puolustamaan poikasiaan. Ne ovat eläimistä inhimillisimpiä, ja ne ovat myös pelottavia, kun ne herätetään. Norsujen kävelemisen ääntä on kutsuttu ukkoseksi maassa; se on pelottava, armoton ja täysin kauhistuttava jokaiselle tielleen osuvalle - mutta norsuja ei ole koskaan kirjattu hyökkäävän sattumanvaraisesti ihmisten kimppuun. Näitä kauniita lempeitä jättiläisiä on myös metsästetty lähes sukupuuttoon niiden syöksyhampaiden norsunluun vuoksi. Säilytä niiden muisto kankaanpainatuksella.

Cool

Olemme kaikki nähneet niitä ihmisiä, joilla tuntuu olevan kyky viihtyä aivan missä tahansa. Seinällä, lattialla, puussa - heillä ei ole väliä. No, leopardi on eläinkunnan vastaus tähän, sillä ennen kuin olet nähnyt leopardin katsovan sinua rauhallisesti puun latvasta, josta olisit voinut vannoa, ettei se kestäisi laihimmankin apinan painoa, et ole nähnyt todellista rentoutumista. Leopardi savannilla on periaatteessa näkymätön, mutta leopardi puussa on kaiken tutkimansa kuningas. Se on useimpien kilpailijoidensa ulottumattomissa, ja se voi hengailla rauhassa ja katsella näkymiä niin kauan kuin haluaa. Jos leijonat ovat eläinten valtakunnan kuninkaita, leopardit ovat Machiavelleja - ne näkevät kaiken, kuulevat kaiken ja toimivat vain silloin, kun siltä tuntuu. Viidakon eläimet -mallistomme kankaalle painettu teos voi tuoda saman rauhallisuuden tunteen kotiisi.

Nopeus

Tiikeri ei ole maailman nopein eläin, mutta se saattaa olla yksi hurjimmista. Intiassa tiikeri on soturin, salamurhaajan ja katumattoman tappajan symboli. Nämä kauniit ja tyylikkäät eläimet ovat niin taitavia metsästäjiä, että on sanottu, että ensimmäinen merkki tiikeristä jäljilläsi on saapumisesi tuonpuoleiseen. Niistä tulee myös muita isoja kissoja todennäköisemmin ihmissyöjiä, vaikka ne yleensä turvautuvatkin siihen vain epätoivoissaan - esimerkiksi Champawatin tiikerillä oli useita pahasti murtuneita hampaita, jotka olisivat estäneet sitä ottamasta ihmistä vahvempaa saalista. Vaarallisuudestaan huolimatta tiikerit ovat kuitenkin eläinkunnan kauneimpia eläimiä. Niiden sirot ja jalon näköiset silmät näyttävät tuijottavan sinua kuvista, hypnoottiset kultaisella syvyydellään. Tuo tiikerin vaarallisuus ja kauneus kotiin kankaalle painetulla kankaalla.

Tiikerin rauhallisuus

Viidakon eläimet -mallistomme kangaspainatuksilla voit tuoda syvien viidakoiden rauhallisuuden mihin tahansa huoneeseen. Valitse suosikkisi ryhmäkuvista, jotka esittävät viidakon monia eläimiä sopusoinnussa, ja täytä kotisi rauhallisuuden tunteella.
Tuotetiedot