Safarin eläimet

Ajatuksessa safarille lähtemisestä on jotain romanttista, ajatuksesta lähteä erämaahan, jossa ihmistä ei tarvita eikä hän ole koskaan täysin tervetullut. Safarin käsite on myös muuttuLue lisäänut vuosien varrella, ja safariretkille lähtevät kantavat nykyään paljon todennäköisemmin mukanaan suuria kameroita kuin suuria aseita. Vaikka mikään kankaalle painettu vedos ei voi todella ilmaista Afrikan auringon kuumuutta, joka paistaa päällesi kuin kuuma sade, ja Afrikan laidunmaiden laajaa, autiota hiljaisuutta, Safari Animals -valikoimamme kankaalle painetut vedokset ovat melko lähellä sitä.

Grace

Muutama eläin on ehkä yhtä suorastaan hassun näköinen kuin kirahvi, mutta yhtä outoja nisäkkäitä ei varmasti ole. Nämä jäntevät otukset näyttävät siltä, että niiden pitäisi hädin tuskin pystyä seisomaan, kun niiden hentoiset jalat kantavat niiden vartaloa ja nuo pitkät, pitkät kaulat. Silti niiden sirous on sellaista, että se näkyy selvästi jopa valokuvissa. Kirahvi on yksi Afrikan patsastelevimmista ja siroimmista eläimistä, se ei ole nopea kuin leijona eikä raskas kuin elefantti, vaan komea kuin puujalkainen kävelijä. Pitkien jalkojensa ja omituisten polviensa vuoksi niiden pitäisi näyttää oudoilta, mutta sen sijaan ne näyttävät lempeiltä, uteliailta ja joissakin kuvissa jopa rakastavilta. Tuo kirahvin sirous kotiisi maalauksen avulla.

Taidetta

Afrikan taide on aina kiehtonut länsimaista ihmistä suunnattomasti. Miten niin yksinkertaiset linjat heräävät henkiin tällä tavoin? Miksi värilohkot? Afrikan taide, sanotaan, tulee Afrikan eläimistä. Kun jokin on värikäs Afrikassa, ei ole olemassa puolikasta. Kuningaskalastaja on sinisen sävyinen, jonka taiteilijat vannoisivat, ettei sitä voisi olla olemassa luonnossa, ja afrikkalainen smaragdinkukki on niin loistavan vihreä, että on vaikea uskoa sen olevan todellinen. Samoin Afrikan eläimet suhtautuvat naamioitumiseen vakavasti. Kun leijona makaa korkeassa ruohikossa, se sulautuu niin täydellisesti, että se on melkein kuin taikuutta. Tämä on afrikkalaisen taiteen kaksinaisuus - toisaalta ruskeat ja kullanväriset ja haalistuneen vihreät värit, toisaalta hullun sateenkaaren kirkkaat, rohkeat jalokivivärit.

Huuto

Kukaan ei tiedä tarkalleen miksi, mutta seepra on oikeastaan hauska eläin. Raitojensa ja lyhyen pienen maneesinsa ansiosta ne ovat kuin hevosia, mutta eivät aivan, kuin aaseja, mutta eivät taaskaan aivan. Niiden ääni on täysin odottamaton, varsinkin jos sitä katsoo ja luulee sitä vain oudon näköiseksi hevoseksi. Jopa niiden kävelytapa on outo - pyydä ketä tahansa, joka tuntee hevosen juoksutavan, kuuntelemaan seepran juoksua, niin näet. Mutta kaikesta kummallisuudestaan huolimatta niillä on iloinen ilmapiiri. Ehkä se johtuu niiden raidoista, jotka saavat ne näyttämään hieman vanhan ajan vangeilta ja hieman enemmän siltä, että niillä olisi pyjama päällä. Olipa kyse sitten raidoista, korvista tai omituisesta mohawk-metsäkaurismetsästä, seeproilla on aina taipumus tuoda iloisuutta kaikkialle, missä ne ovatkin. Ota itsellesikin jotain tuosta iloisuudesta sisällyttämällä kankaalle painettu teos sisustukseesi.

Voima

Kukaan ei ole koskaan lähtenyt safarille katsomaan hiirtä. Ei, ihmiset lähtevät safarille nähdäkseen kuuluisan Big Five -ryhmän. Viisasta ja lempeää norsua, jolla on surulliset vanhat silmät ja räpyttelevät korvat. Leijonaa, jonka harja vangitsee auringon juuri sopivasti. Leopardi loikoilee puussa, kaiken valvomisen herra. Vesipuhveli, yksi maailman vaarallisimmista eläimistä, ja sarvikuono, yksi pahiten uhanalaisista. Jokainen näistä viidestä on erilainen, kukin omalla tavallaan ainutlaatuinen. Leijona on voimakas, mutta laiska, tyytyy lepäämään laakereillaan, kun leijonanaaraat tekevät kaiken työn. Norsu, massiivisin maannisäkäs, on rauhallinen, mutta yllättävän hauska. Leopardi on viileä ja tarkkailee maailmaa valitsemansa korkean istuimen turvasta. Vesipuhveli ja sarvikuono ovat voimakkaita, vahvoja ja vaikeita tappaa - vaikkakaan sarvikuonon kohdalla eivät selvästikään tarpeeksi vaikeita. Sisällytä kotiisi alkukantaisen voiman tunnetta Safari Animals -malliston kankaalle painetuilla vedoksilla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.