Leijona - Canvastaulu - Olohuone

842

aihetta

Safarin eläimet

Safari tuntuu jollakin tavalla romanttiselta; mennä maailmaan, jossa ihmistä ei tarvitse eikä ole edes kovinkaan tervetullut. Safarit ovat myös muuttuneet vuosien kuluessa ja safareilLue lisääle osallistuvat kantavat mukanaan aseiden sijaan kameroita. Mikään canvastaulu ei pysty täysin kuvaamaan Afrikan kuumaa aurinkoa, joka pistää sinua kuin kuuma sade tai Afrikan laajoja, hiljaisia ruohoalueita, mutta Safari-eläimiä kuvaavissa canvastauluissa on onnistuttu erittäin hyvin.

Kauneus

Kirahveja hauskemman näköisiä eläimiä tuskin on olemassa eikä yhtä kummallisia nisäkkäitä. Nämä romuluiset eläimet näyttävät pystyvän tuskin pysymään jaloillaan pitkillä jaloillaan, jotka kantava niiden ruumista ja pitkää kaulaa. Ja niiden kauneus on niin ilmeinen myös valokuvissa. Kirahvit kuuluvat Afrikan kaikkein komeimpien ja kauneimpien eläinten joukkoon, eivät yhtä nopeita kuin leijonat tai suuria kuin elefantit, vaan yhtä arvokkaita kuin hidas kävelijä. Pitkien jalkojensa ja kummallisten polviensa kanssa niiden pitäisi näyttää kummallisilta, mutta sen sijaan ne näyttävät kilteiltä, uteliailta ja joissakin kuvissa myös rakastavilta. Tuo kirahvin kauneus kotiisi canvastaulun muodossa.

Taide

Länsimaalaiset ovat aina olleet ihastuneita afrikkalaiseen taiteeseen. Miten yksinkertaisista viivoista voi tulla tällaisia kuvia? Miksi niin kirjaavia ja kirkkaita värejä? Afrikan taiteen sanotaan ottaneen mallia Afrikan eläimistä. Kun jokin asia on värikäs Afrikassa, sillä ei ole mitään rajoja. Kuningaskalastajan sininen sävy, jonka mahdottomuutta luonnossa taiteilija voisi vannoa, smaragdien loistavaa vihreää väriä on vaikea uskoa todeksi. Jollakin tavalla Afrikan eläimet suhtautuvat naamioitumiseen vakavasti. Kun leijona makaa ruohikossa, se katoaa siihen maagisella tavalla. Kyse on Afrikan taiteen kaksinaisuudesta: ruskeaa, kullankeltaista ja hailakkaa vihreää sekä kirkkaan sateenkaaren tummia jalokiven värejä.

Ilo

Kukaan ei tiedä tarkalleen, miksi seepraa pidetään hauskana eläimenä. Raitojensa ja lyhyen harjansa kanssa ne ovat kuin hevoset, mutta ei aivan, kuten aaseja, mutta ei aivan. Niiden päästämät äänet ovat täysin odottamattomia erityisesti, jos pidät sitä vain kummallisen näköisenä hevosena. Myös niiden astunta on kummallinen. Kysy keneltä tahansa, joka tietää, miten hevoset ja seeprat juoksevat. Mutta kummallisuuksistaan huolimatta ne ovat iloisen näköisiä, Ehkä niiden raidat saavat ne näyttämään vanhoilta vangeilta tai kuin niillä olisi päällään pyjama. Olispa syynä sitten niiden raidat, korvat tai harja, seeprat tuovat mukanaan aina iloa. Tee kodistasi iloinen näillä seepra-aiheisilla canvastauluilla.

Voima

Kukaan ei ole koskaan lähtenyt safarille nähdäkseen hiiren. Kukaan ei lähde safarille nähdäkseen kuuluisan Big Fiven. Viisas, kiltti elefantti surullisine ja lepattavine korvineen. Lion, jonka harja vangitsee auringon. Leopardi vaanimassa puussa, kaikkien tarkkailijoiden mestari.. Vesipuhveli, yksi maailman vaarallisimmista eläimistä ja erittäin uhanalainen sarvikuono. Jokainen näistä viidestä on erilainen ja omalla tavallaan uniikki. Leijona on voimakas mutta laiska, makaa laakerilehdillään ja antaa naarasleijonan tehdä kaikki työt. Suurin maalla elävä elefantti on rauhallinen ja pitää hämmästyttävän paljon hauskanpidosta. Leopardi on viileä, valvoo maailmaa turvallisesta, korkeasta paikasta. Vesipuhveli ja sarvikuono ovat voimakkaita, niitä on vaikea tappaa, mutta erityisesti sarvikuono on erittäin uhanalainen. Safari-eläimiä esittävillä canvastauluilla pystyt luomaan kotiisi alkuperäistä voimaa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.