Liskot

Liskot luokitellaan neliömäisiin matelijoihin, joita esiintyy maapallon kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta. Liskoja on 6 000 lajia. Näiden eläinryhmien kirjo on laajaLue lisää, aina vain muutaman senttimetrin pituisista eläimistä, kuten gekosta ja kameleontista, noin kolmen metrin pituisiin komodolaislohikäärmeisiin. Useimmilla liskoilla on neljä jalkaa, ja ne juoksevat sivuttaisliikkeellä. Joillakin ei ole jalkoja ja ne ovat käärmeen näköisiä, kuten Draco-lisko, jolla on kyky liukua. Photowall kunnioittaa tätä hienoa luontokappaletta omalla liskojen kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat esittävät kaikenlaisia liskolajeja kaikessa luonnollisessa loistossaan. Ripusta muutama näistä liskot-kangastulosteista olohuoneesi seinille tuomaan väriä ja hauskuutta näihin ankeisiin tiloihin. Anna perheesi ja ystäväsi nauttia näiden ihanien eläinten upeasta suojelevasta ja kosiskelevasta höyhenpeitteestä. He ovat varmasti kiitollisia siitä, että ripustat nämä liskot-kangastulosteet seinillesi. Huomaa, kun he kieltäytyvät lähtemästä olohuoneestasi ja löytävät yhä kekseliäämpiä tekosyitä viipyä tässä tilassa, jossa on nämä liskot-kangastulosteet seinillä.

Värikkäitä liskojen kankaankuvia

Liskot ovat äärimmäisen alueellisia olentoja. Usein uros taistelee toista urosta vastaan alueen herruudesta. Ne käyttävät kirkkaita värejään merkkinä karkottaakseen muita uroksia ja saalistajia tai houkutellakseen oman lajinsa naarasta. Liskot ovat lihansyöjäeläimiä, joiden metsästysmenetelmä on muihin eläimiin verrattuna melko laiska. Ne istuvat ja odottavat, että saalis tulee lähelle, ja kun onneton saalis tulee lähelle, ne heilauttavat kielensä ja nappaavat sen. Photowall antaa sinulle lisää ihmeteltävää: "Nice and Slow", "Chameleon" ja "Lizard on Branch" kuuluvat liskojen laajaan kankaankuvapainatusten valikoimaan. Nämä kuvat kuvaavat eri liskolajeja, jotka lisääntyvät meitä ympäröivissä viidakoissa ja metsissä. Ripusta muutama näistä liskojen kangaspainatuksista vapaa-ajan asunnollesi ja moninkertaista hauskuus- ja jännityskerroin satakertaisesti. Pelaa videopelejä, katso elokuvia ja kuuntele lempimusiikkisi, kun nämä liskot-kangastulosteet ovat ympärilläsi. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole jännittävämpiä kuin näiden liskojen kangaspainatusten ollessa seinillä. Ne ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Liskojen kankaankuvapainatukset

Clever in liskot Liskot käyttävät monia suojaavan käyttäytymisen muotoja puolustautuakseen saalistajilta. Esimerkiksi kameleontti käyttää suojaavaksi matkimiseksi kutsuttua tyyliä, jossa se vaihtaa värejä sulautuakseen ympäristöönsä ja katoaa näin tehokkaasti saaliinsa silmien edestä. Toiset liskot käyttävät myrkkyä, refleksinomaista verenvuotoa ja kykyä katkaista oma pyrstönsä, kun niiden on pakko paeta. Photowall kunnioittaa tätä suurta luonnon selviytyjää hienon liskojen kankaankuvakokoelmansa "Frill Neck Lizard", "Iguana Dream-Turmeric and Indigo" ja "Iguana Dream-Aubergine and Candy" -kuvilla. Näissä kuvissa on joitakin eksoottisempia liskolajeja, joita luonnossa riittää. Ripusta muutama näistä liskojen kangaspainatuksista oleskeluhuoneeseesi ja anna niiden värien rauhoittaa aistejasi ja tyydyttää sieluasi. Istu lasillisen kylmän oluen kanssa suosikkisohvallasi ja yksinkertaisesti katsele näitä liskoja sisältäviä kangastulosteita, jotka karkottavat ahdistuksesi ja huolesi pois. Jo pelkästään niiden vaikuttavien värien näkeminen elävöittää automaattisesti huonetta ja nostaa tilan kylmyyskerrointa. Nämä liskot-kangastulosteet ovat hieno lisä kotisi koristeisiin.

Tärkeä ja vaikuttava

Tunnettu luonnontieteilijä ja lajin synty -teoksen kirjoittaja Charles Darwin, jota pidetään tärkeimpänä luonnon evoluutiota käsittelevänä julkaisuna ja perusteoksena, tutki Galapagos-saarten liskoja ja lintuja muotoillakseen evoluutioteoriansa. Hän dokumentoi niiden käyttäytymisen, tavat ja ulkonäön pikkutarkasti tehdäkseen älykkäitä johtopäätöksiä elämän alkuperästä ja leviämisestä tällä planeetalla. Photowall juhlistaa näitä hienoja eläimiä "Lizard Life" -nimellä upeassa liskojen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Tässä ainutlaatuisessa kuvassa on tämä ihana eläin luonnollisessa elinympäristössään. Ripusta muutama näistä liskot-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi Charles Darwiniksi, joka esittää vallankumouksellisia teorioita ja johtopäätöksiä. Voit jopa halutessasi asettaa muutaman näistä liskot-kangastulosteista sänkysi yläpuolelle nukkumahuoneeseesi, jotta sinusta tuntuisi kuin nukkuisit eksoottisessa viidakossa kaikkien näiden värikkäiden ja fantastisten olentojen ympäröimänä. Unesi täyttyvät luontokuvista, kun nämä liskot-kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Poista tylsyys ja ikävystyminen pysyvästi kodistasi näiden hienojen liskojen kangaspainatusten avulla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-11 11:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.