Petolinnut

Hurja mutta kaunis, hauras ja vapaa petolintu on aina kiehtonut ihmistä salaa. Katsokaa vain, kuinka monissa legendoissa ja myyteissä pöllö esiintyy, niinkin monissa kuin Athenassa, jLue lisääonka symboli oli pöllö viisautensa vuoksi, ja Nalle Puhin rakkaassa ystävässä Pöllössä, joka ei ehkä ole kovin viisas, mutta on varmasti fiksumpi kuin pörröinen karhu. Vaikka Birds of Prey -teemaiset kankaankuvapainatuksemme eivät välttämättä sisällä kreikkalaista viisauden jumalatarta ja hänen lemmikkipöllöään, tästä kokoelmasta löytyy varmasti mieleisesi kankaankuvapainatus.

Hieno tapa lisätä luonnon kauneutta kotiisi

Luonnon olemuksen lisääminen kotiisi tai tiloihisi on yksi parhaista keinoista sisällyttää luonnon kauneutta huoneisiisi. Luonnon ihanuus kodin sisustuksessa on se, että se on täynnä maanläheisiä värejä, jotka voivat auttaa luomaan rentouttavan ja rauhoittavan kotiympäristön. Tämä voi todella muuttaa sen, miltä tila näyttää ja tuntuu. Se voi myös olla ystävällinen muistutus siitä, että sinun on mentävä ulos ja nautittava ulkoilman kauneudesta. Birds of Prey -seinämaalaukset ovat ihanteellisia kaupunkilaisille, sillä ne auttavat heitä pääsemään lähemmäksi luontoa. Olemme tietysti aika kaukana vehreydestä ja muista luonnon elementeistä, mutta upealla näkymällä tai kuvilla luonnosta nämä vievät sinut pois kaupunkielämän stressaavasta ympäristöstä. Asunnossasi voi aina olla upea näkymä luontoon valitsemasi Birds of Prey -seinämaalauksen avulla. Valitsitpa sitten seinämaalauksen, jossa on upea kotka tai vanha viisas pöllö, huoneestasi tulee varmasti vaikuttava ja inspiroiva, että sinäkin haluaisit lentää korkealla taivaalla. Birds of Prey -seinämaalaukset ovat myös ihanteellinen valinta, jos haluat huoneen, joka tekee vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi. Nämä mallit voivat toimia myös oppimisvälineenä pienimmille, sillä niiden avulla voit opettaa lapsillesi näistä upeista linnuista ja niiden merkityksestä ekosysteemille. Me kaikki tiedämme, että jokaisella meistä, myös kasveilla ja eläimillä, on oma paikkansa ympäristössä. Myös petolinnut ovat tärkeitä aivan kuten mekin.

Petolintujen maailma

Petolintuihin eli yleisesti petolintuihin eli raptoreihin kuuluvat lintulajit, jotka syövät ensisijaisesti selkärankaisia, jotka ovat metsästäjään nähden suuria. Niillä on terävä näkö, jolla ne voivat metsästää saalista kaukaa, vahvat jalat, jotka on varustettu kynsillä saaliin tarttumista tai tappamista varten, ja voimakkaat, kaarevat nokat lihan repimistä varten. Esimerkiksi kotkat ovat täydellinen kruunun chakran eläin. Niiden energiassa on kyse henkisestä näkemyksestä, ja yhteys, jos kotka ilmestyy sinulle vahvistuksena siitä, että olet oikealla henkisellä tiellä. Pöllöt taas ovat petolinnuista salaperäisimpiä. Ne ovat yöeläimiä ja niillä on uskomaton yönäkö. Linnut voivat myös kääntää päätään 270 astetta ympäri. Nämä tarkoittavat symbolisesti syvää intuitiota ja täyttä tietoisuutta siitä, mitä tapahtuu kaikilla olemisen tasoilla. Niillä on myös vahva yhteys syvään feminiiniseen. Mieti näitä ennen kuin valitset mieleisesi petolinnun. Valitsemasi seinämaalauksen lisääminen voi myös heijastaa sitä, kuka olet. Näiden lisäksi sinulla on myös ihana huoneen keskipiste, jota esitellään mielellään perheellesi ja ystävillesi. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-61 61:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.