Hiiret

Hiiret kuvataan usein taruissa söpöinä ja viisaina pieninä eläiminä, jotka juoksentelevat ympäriinsä ja tekevät kaikenlaista pahaa kodeissamme. Photowallin hiiret-kangastulosteet tuovLue lisääat nämä suloiset pikku otukset lapsesi leikkihuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Moniväriset hiiret-kangastulosteet ovat täydellisiä piristämään mitä tahansa tilaa, ja ne tuovat taatusti lämpimän ja kodikkaan tunnelman henkilökohtaiseen linnaan. Ei ihme, että jopa animaation pioneeri Walt Disney valitsi hiiren perustamansa viihdeimperiumin symboliksi. Hän jopa käytti hiirtä yhden rakastetuimman sankarittarensa, Tuhkimon, parhaan ystävän rooliin. Jopa saduissa ja vanhoissa tarinoissa hiiret ovat ottaneet ahkerien, mutta usein aliarvioitujen sankareiden roolin. Niiden söpöt pienet silmät ja karvaiset pienet viikset ovat tehneet niistä lasten suosikkeja kaikkialla maailmassa.

Hiiret ja niiden asema tarinoissa

Jokainen lapsi maailmassa muistaa Mikki Hiiren ja jossain määrin myös hänen naispuolisen vastineensa Minni Hiiren uroteot. Heidän seikkailunsa ovat tarjonneet jännitystä, naurua ja viihdettä niin nuorille kuin vanhoillekin jo lähes vuosisadan ajan. Kreikkalaisen orjan Aisopoksen tarinoissa, tarinassa Hiiri ja leijona, opitaan suuri opetus siitä, kuinka pieniä olentoja ei pidä koskaan kirjoittaa pois. Tässä tarinassa hyväsydäminen pieni hiiri on se, joka pelastaa suuren leijonan vetämällä piikin sen tassuista. Nämä hiiret-kangaspainatukset tuovat taatusti samanlaista iloa omille lapsillesi kodin mukavuudessa. Photowall ei ainoastaan takaa, että nämä hiiret-kangastulosteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, vaan ne tarjoavat myös laajan värivalikoiman, josta voit valita. Ne sopivat hyvin yhteen vaaleiden värien kanssa ja tarjoavat rauhoittavan ja rauhoittavan vaikutuksen jokaiseen huoneeseen, jossa ne ovat esillä. Vanhempana mikään ei ole etusijalla lapsesi henkiseen hyvinvointiin nähden. Siksi näiden hiirien kankaankuvapainatusten pitäisi olla tämän vuoden must-haves-listasi kärjessä. Tarjoamme aluksi "Dormouse Blue", "Dormouse Pink", "Dormouse Green" ja "Dormouse 2, Purple". Meillä on myös vastustamaton "Baby Mouse", joka on osoittautunut myydyimmäksi hiirien kankaalle painettujen tulosteidemme joukossa.

Luonto hiirten kankaalle tulostettuna

Hiiri luokitellaan tieteellisesti pieneksi jyrsijäksi, jolla on terävä kuono, pyöreät korvat, yhtä pitkä häntä kuin sen vartalo ja joka voi lisääntyä hyvin nopeasti. Hiiren yleisin rotu on kotihiiri. Ne kuuluvat Rodentia-luokkaan ja Mus-sukuun. Jotkut hiiret elävät pelloilla, ja niitä kutsutaan peltohiiriksi. Ne eroavat rotista kokonsa puolesta. Jos se on pieni, sitä kutsutaan hiireksi... jos se on suurempi, sitä kutsutaan rotaksi. Kotihiiriä myydään joskus lemmikkeinä, ja valkoista hiirtä käytetään usein tieteellisissä tutkimuksissa laboratorioissa. Näitä kutsutaan osuvasti valkoisiksi laboratoriohiiriksi. Huolimatta siitä, että monet saalistajat metsästävät niitä luonnossa, hiiret menestyvät edelleen, koska ne pystyvät lisääntymään hyvin nopeasti. Tämä niiden erityisominaisuus tulee selvästi esiin yhdessä hiiriä sisältävässä kankaankuvassamme. Se pystyy nopeasti kehittämään luonnollisen tasapainon ympäristönsä kanssa, mikä tekee hiiristä yhden nykyisin olemassa olevista vahvimmista nisäkkäistä. Photowall kunnioittaa tätä sitkeää esimerkkiä Jumalan luomakunnasta hiirien kankaalle painetuilla kankaalla. Hiiret ovat yöeläimiä, mikä tarkoittaa, että ne liikkuvat mieluummin yöllä kuin päivällä. Niillä on huono näkö, mutta ne korvaavat sen erittäin tarkalla kuuloaistilla. Ne luottavat voimakkaasti hajuaistiinsa löytääkseen ruokaa ja pysyäkseen erossa niitä metsästävistä ihmisistä. Kun ne elävät ulkona, niiden tiedetään tekevän hyvin monimutkaisia tunneleita, joita ne käyttävät saalistajiensa välttelyyn. Nämä hiirien kankaalle painetut vedokset voivat olla loistava tapa tutustuttaa lapsesi tämän hämmästyttävän olennon ihmeisiin.

Hiiriä ja ihmisiä

Ihmiset ostavat usein hiiriä pitääkseen niitä lemmikkeinä. Niitä on helppo kesyttää, ja ne ovat melko söpöjä ja rakastavat leikkiä. On kuitenkin oltava varovainen ja pidettävä niitä koko ajan silmällä. Lukuisat petoeläimet voivat vahingoittaa näitä rakastettavia lemmikkejä. Hiiret pystyvät kissojen tavoin hoitamaan itseään, eikä niitä tarvitse kylvettää. Ne hoitavat myös poikasensa. Photowallin hiirien kankaankuvapainatuksissa on teos, joka tekee kunniaa niiden poikasille. Tämän erityisen vedoksen nimi on "Baby Mouse", ja se on kaunis lisä hiirien kangaspainatuskokoelmaasi. Niiden leikkisä ja herttainen luonne korostuu näissä vedoksissa. Ne eivät ole vain miellyttäviä katsella, vaan ne herättävät lapsissasi syvää rakkautta kaikkia luonnon olentoja kohtaan. Pidä siis kiirettä ja ala koristamaan kotiasi näillä ihanilla hiirien kankaankuvituksilla jo tänään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-15 15:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.