Kanit & jyrsijät

Kanit ja jyrsijät ovat pieniä, söpöjä ja karvaisia nisäkkäitä. Ne ovat kiistatta ihastuttavia, emmekä voi sille mitään. Söpön näköisiä eläimiä sisältävät seinämaalaukset sopivat täydeLue lisäällisesti pikkutyttösi makuuhuoneeseen tai jopa lastenhuoneeseen. Tapetti, joka voi muuttaa huoneen tunnelman tavallisesta tavallisesta tavallisesta tavallisesta huoneesta eloisammaksi, söpömmäksi, rauhallisemmaksi, juhlallisemmaksi ja iloisemmaksi. Se tuo varmasti jännitystä ja piristää kaikkien huoneeseen tulevien tunnelmaa.

Pikkulasten, pienten tyttöjen ja perheiden mieltymys

On kiistatonta, että useimmat meistä rakastavat söpöjä asioita. Nämä söpöt kanit ja jyrsijät ovat täydellinen taustakuva lapsillemme. Jos aikuiset rakastavat söpöjä asioita, mitäpä enemmän, kun lapset kohtaavat söpöjä ja ihastuttavan pörröisiä kaneja? Seinämaalaukset ovat erittäin suositeltavia lasten makuuhuoneeseen. Koska kanit symboloivat iloa, he varmasti ilahtuvat nähdessään nämä söpöt nisäkkäät esillä seinillään. Rauhalliset värit tuovat huoneeseen juhlallisempaa ja hauskempaa tunnelmaa. Se ei ärsytä silmiä, koska se ei sisällä kirkkaita värejä, jotka eivät ehkä sovi lastenhuoneeseen. Vaaleanpunaisen, valkoisen ja vaalean violetin yhdistelmä täydentää näiden pörröisten söpöläisten merkityksellistä symboliikkaa. Sen lisäksi pienet tytöt rakastavat näitä värejä. Se antaa nuoruuden ja viattomuuden tunnelman, joka heijastaa sitä käyttävää henkilöä. Useimmat vanhemmat suosivat vaarattomia asioita lapsilleen. Seinämaalaukset sopivat täydellisesti kaikille, sillä sen lisäksi, että ne ovat tehokkaampia kuin maalit, ne ovat täysin turvallisia ja vaarattomia. Kanit tai jyrsijät, joilla on pehmeän näköinen turkki valkoisen ja violetin yleisen taustan sisällä, saattavat olla enemmän pikkutyttösi mieleen. Jos ei, ehkä persikan, valkoisen ja violetin yhdistelmä voisi täydentää taaperosi söpöä luonnetta. Valittavana on paljon lajikkeita. Voit myös valita yksinkertaisesta ja silmiä rauhoittavasta kanista, joka sopii täydellisesti tumman teeman mukaisiin tai maalattuihin huoneisiin, söpön näköisiin, kaukaisuuteen tuijottaviin fretteihin.

Symbolistiset seinämaalaukset

Kanit ja jyrsijät eivät rajoitu vain pieniin ja söpöihin eläimiin. Niillä molemmilla on syvempi merkitys. Nämä merkitykset tekevät näistä seinämaalauksista sopivampia pikkuisesi huoneeseen. Sen lisäksi, että kanit ovat söpöjä, niillä on myös paljon symboliikkaa. Joitakin näistä symboleista ovat rakkaus, onni, viattomuus, perhe, kasvu ja harmonia. Rakkaus ja perhe ovat varmasti sopivia symboleja lapsesi huoneeseen. Viattomuus kertoo siitä, miten pieniä tytöt tai lapset ovat ikäisinä. Jänikset symboloivat myös harmoniaa, joka tarkoittaa harmonista ja rauhallista yöunta. Jyrsijöillä on myös syvempi merkitys. Jyrsijät ovat hyvän onnen symboli. Shamanistisissa perinteissä rotat merkitsevät turvallisuutta ja selviytymistä. Jyrsijät voivat olla loistava kumppani selviytymisessä, koska niillä on vahva vastustuskyky tauteja ja myrkkyjä vastaan, mikä voidaan tulkita myös hyväksi terveydeksi. Nämä söpöt nisäkkäät eivät ainoastaan anna söpöä tunnelmaa, joka sopii täydellisesti tunnelmiin, joista useimmat lapset pitävät. Niillä on myös taustalla merkityksiä, jotka herättävät kunnioitusta niitä katsovissa ihmisissä. Näiden söpöjen nisäkkäiden merkitysten tunteminen on saanut sydämemme rauhoittumaan, kun nukutamme pikkulapsia ja pikkutyttöjä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.