Tapetit yrityksille

Uskomme, että tulevaisuuden työpaikat ja tilat ansaitsevat tylsien valkoisten seinien sijaan väri-ilottelua, näyttäviä kuoseja ja harmonista tunnelmaa. Ennen kaikkea olemme sitoutuneet luomaan luovia ja tasapainoisia tiloja, jotka kannustavat innovatiiviseen ajatteluun.

Oletko sisustussuunnittelija, arkkitehti, maalari tai stylisti?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Laajasta valikoimastamme löydät juuri oikean tapetin sisustusprojektiisi, halusitpa tuoda eloa tilaan näyttävällä kuosilla tai luoda harmonisen kokonaisuuden tyylikkäällä kuviolla.

Korkealaatuiset tapettimme sopivat loistavasti kaikenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, gallerioihin ja liikkeisiin. Ne on suunniteltu kestämään kulutusta haastavissa olosuhteissa ja mietoja puhdistusaineita, mikä takaa kestävyyden ja helpon huollon.

Räätälöidyt ratkaisut  

Tarjoamme tarpeidesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja tilan koosta tai pohjaratkaisusta riippumatta. Olipa kyseessä avotoimisto, pitkät käytävät tai yksittäiset seinät, sovitamme tapetin mitat saumattomasti sisustukseesi.  

Suunnitteluapu 

Ammattitaitoinen kuvankäsittelytiimimme auttaa sinua suunnittelussa. Olipa mielessäsi oma malli tai jokin sivustomme tapettikuoseista, voimme auttaa sinua kuvan hienosäädössä ja tehdä visiosi näkyväksi.

Lisätietoja

Jos työskentelet sisustussuunnittelun parissa ja haluat käyttää tuotteitamme tulevissa projekteissasi, tarjoamme myös ainutlaatuisia etuja sisältäviä sopimustilejä.

Sopimusasiakkaana saat seuraavia etuja:

  • alennuksia
  • ilmaisia näytteitä
  • ilmaista kuvankäsittelyapua suunnitteluun
  • pikalähetyksen veloituksetta
  • apua asiakaspalvelutiimiltämme.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua!

Etkö löytänyt etsimääsi?