Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Taurus

Anna tähtikuvasi vallata tilasi tällä horoskooppimerkin Härkä-taustakuvalla, jossa on yksinkertainen mutta omituinen tähtikuvio valkoisella pohjalla, jossa on tummansinisen akvarellivärimaalin taiteellinen tuikkaus. Taurukset tunnetaan kovuudestaan, maadollisuudestaan, sitkeydestään, luotettavuudestaan ja aistillisuudestaan. On siunaus saada Härkä rinnalleen, sillä häneen voi luottaa milloin tahansa. He elävät kuin härkä, heillä on vankat periaatteet ja keskittynyt asenne saavuttaa mikä tahansa tavoite. Tämä tapetti on ehdoton valinta, jos olet Härkä ja haluat ilmaista persoonallisuuttasi kodin sisustuksen kautta.

Horoskooppimerkki - Härkä -tapetti tekee kodista ainutlaatuisen sisustuksen

Kodin sisustus heijastaa kodinomistajien persoonallisuutta, mieltymyksiä ja designia. Siksi he ovat ylpeitä koristellessaan tilansa heille merkityksellisillä esineillä. Se on kuitenkin vaikea tehtävä, varsinkin nyt, kun mistä tahansa voi tulla trendi, ja lyhyessä hetkessä huomaat, että kaikki on samanlaista kuin toinenkin. Tämän seurauksena tämäntyyppisten tapettien ottaminen tilaan ei ainoastaan tee huoneestasi räätälöidyn näköistä, vaan myös erottaa alueesi muista. Tämän tapetin käyttäminen aksenttiseinänä on täydellistä, koska se herättää uteliaisuuden ja kiinnostuksen kaikissa huoneeseesi tulevissa yksilöissä.

Tyylikästä tyyliä yksinkertaisella tapetilla

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328140
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.