Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Leo

Jos olet Leijona, tähtikuvio on paras tapa ilmaista ja tuntea se. Aivan kuten Zodiac Sign - Leo Wallpaper voi edustaa kauneuttaan, Leoja edustaa leijonan hahmo, ja nämä tuliset tulimerkit ovat todellakin taivaanrannan keisareita ja kuningattaria. He nauttivat korotetusta asemastaan: he ovat täynnä elämää, näyttäviä ja innokkaita; Leot nauttivat parrasvaloissa paistattelemisesta ja itsensä juhlistamisesta. Tämän taustakuvan yksinkertaisuudessa värähtelee hienostuneisuus ja salaperäisyys, samanaikaisesti, mikä tekee siitä sen arvoisen, että se ei vain edusta horoskooppimerkkiäsi vaan myös esittelee huoneesi mahdollisimman puhtaalla ja tyylikkäällä tavalla. Horoskooppimerkki - Leijona -tapetitapetti muuttaa sisustusta Tämän tapetin asentaminen sisälle tilaan saa sen näyttämään räätälöidyltä sen tietyn horoskooppimerkin vuoksi. Sen tummansiniset, mustat ja valkoiset sävyt sekä epätäydellinen ympyrän muoto saavat sen näyttämään leimalta ja aidolta seinämaalaukselta. Etsimme aina tapoja, joilla voisimme sanoa, että kotimme sisustus esittelee makuamme sisustuksessamme, ja tämän taustakuvan ottaminen on yksi askel lähemmäs tätä saavutusta. Kun tiedetään, että Leot rakastavat antaa itsensä vetovoiman keskipisteeksi, tässä tapetissa on ripaus taiteellisuutta, joka voi tehdä itsestään huoneesi sisustuksen keskipisteen. Lisää kanssa horoskooppimerkki - Leo taustakuva Kun koristelet tätä tapettia, enemmän on aina enemmän - enemmän patjatyynyjä, muotoja ja värejä. Huomiota kaipaaville Leoille mikään ei ole kiellettyä, ja päästä varpaisiin koristeltu huone herättää epäilemättä kaikkien vierailijoiden huomion. Lisäksi ylellisyys, kuten koristeet ja mukavat tyynyt, huutaa Leoa. Ottaen huomioon Leojen persoonallisuuden, eloisat värit eivät tietenkään sano hyvästit heidän valinnoilleen. Siksi tämän tapetin sävyjen monipuolisuus on heille erinomainen huomio, jotta he saavat vapauden valita haluamansa värit huonekaluihinsa, verhoiluihinsa ja muuhun kodin sisustukseensa. Leojen kanssa taivas on rajana.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328143
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.