Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Capricorn

Virkistä kotisi sisätilojen tunnelmaa tällä Cold Loner -taustakuvalla, joka näyttää kolean tunnelman lumimäestä ja jonka keskeisenä aiheena on maalauksellinen lumen peittämä puu. Tämän taustakuvan huurteinen ulkonäkö tuo raikkautta ja rauhallista tunnelmaa mihin tahansa tilaan, jossa se on. Kuvittele siemailevasi kupillista tuoretta kahvia tai kuumaa kaakaota tämän taustakuvan kanssa olohuoneessasi. On kiistaton tunne, että tekee mieli käpertyä katselemaan tätä vastalunta tällaisessa maisemassa, joka herättää luonnonvalon spekulatiivisen kirkkauden tunteen. Jos rakastat talvea ja inspiroivaa tapettia, joka voi muuttaa tilasi ihanaksi ja rentouttavaksi, tämä sopii täydellisesti.

Kylmä yksinäinen tapetti tekee kodin sisustuksesta rentouttavan

Tutkimus osoittaa, että tuoreen lumisateen läsnäololla on lähes mystinen kyky rentouttaa meitä. Tämä taustakuva muistuttaa meitä siitä, kuinka kaunis ja jumalallinen luonto on, että se voi muuttaa ulkonäköä ja tunnelmaa hetkessä. Tämä taustakuva antaa meille matkan lapsuutemme muistojen kaistalle ja siihen, kuinka odotimme ensimmäistä lumihiutaleiden pisaraa ikkunoissamme, jalkakäytävälle kasattua pörröistä lunta, jolla leikimme, ja sitä ensimmäistä kulausta kuumaa kaakaota, joka lämmittää meitä lumen tuoman kylmän tuulenvireen myötä. Mikään ei tee tilasta rentouttavampaa kuin tällaisen rauhoittavan sään ja sävyn läsnäolo.

Miten sisustaa Cold Loner -tapetilla

Tämä tapetti herättää henkiin raikkauden, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tilasi näyttää synkältä ja pimeältä. Tämän tapetin lumen valkoinen sävy elvyttää minkä tahansa huoneen tunnelmaa kodissasi. Maanläheiset värit, kuten valkoinen, harmaa, ruskea, musta ja beige, täydentävät tämän tapetin sävyä. Tämä tapetti korostuu suuresti valkoisten seinien kanssa, mikä auttaa sitä näyttämään luonnolliselta huoneessasi. Valkoiset verhot, katto ja matto ovat myös hyviä lisäyksiä. Muista, että kaikki vaaleat sävyt neutraaleista sävyistä sopivat hyvin tämän tapetin teemaan, ja varmista, ettet lisää voimakkaita sävyjä, jotta tilasta ei tule epäsopiva ja sotkuinen.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328148
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.