Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Cancer

Anna tähtikuvasi vallata tilasi tällä horoskooppimerkin Syöpä taustakuvalla, jossa on yksinkertainen mutta särmikäs tähtikuvio valkoisella pohjalla, johon on lisätty taiteellista hienosäätöä tummansinisellä gouassimaalauksella. Syövät tunnetaan yli-emotionaalisina, temperamenttisina ja ilkeämielisinä. He ovat ihmistyyppejä, jotka taistelevat rakastamiensa ihmisten puolesta mitä suurimmalla vaivalla; he ovat erittäin tunteellisia ja tunteellisia. Joten tämän tapetin laittaminen sisälle merkitsee heille kaikkea, koska se esittelee, keitä he ovat ja miten majesteettista tähtitiede voi olla. Tämä tapetti on täydellinen varkaus niille, jotka rakastavat näyttää persoonallisuutensa huoneessaan houkuttelevalla ja houkuttelevalla tavalla.

Tähtikuvamerkki - Syöpä tapetti muuttaa kodin sisustuksen

Kun olet asentanut tämän taustakuvan kotiisi, se saa sen näyttämään persoonalliselta sen näyttämän tietyn horoskooppimerkin vuoksi. Sen tummansiniset, mustat ja valkoiset sävyt yhdistettynä epätäydelliseen pyöreään kuvioon saavat sen näyttämään tällaiselta leimalta sekä aidolta seinämaalaukselta. Etsimme aina tapoja sanoa, että kotimme sisustus ilmentää makuamme kodin sisustuksessa, ja tämän tapetin omistaminen tuo meidät askeleen lähemmäksi tätä tavoitetta. Tämän tapetin käyttäminen aksenttiseinänä on ihanteellista, sillä se herättää kaikkien tilaan astuvien huomion ja mielenkiinnon.

Miten toimia hyvin horoskooppimerkin - Syöpä tapetin kanssa

Tämän tapetin yksinkertaiset värit täydentävät modernia tai nykyaikaista tyyliä, jossa korostuvat puhtaat linjat, yksiväriset sävyt ja minimalismi. Kun tämä tapetti yhdistetään yksinkertaiseen tai klassiseen mustavalkoiseen värimaailmaan, se antaa tyylikkään ja tyylikkään luonteen koko kodin sisustukseen. Vaaleilla neutraaleilla väreillä, kuten beigellä, kermalla, ruskealla, luonnonvalkoisella ja harmaalla, voidaan myös lisätä kerroksia huoneen sävyihin ja auttaa tasapainottamaan sen visuaalista painoa. Valkoisiin seiniin voi myös lisätä taideteoksia tai muotokuvia mustissa kehyksissä tuomaan ripauksen luovuutta ja elämää.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328142
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.