Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zodiac Sign - Aquarius

Tässä taustakuvassa näkyy kauniisti yötaivas täysikuun sisällä. Huomiota herättävän muodon sisällä on taiteellinen tulkinta tähdistä, jotka liittyvät Vesimiehen horoskooppimerkkiin. Epätäydellisen ympyrän sisällä olevien tähtikuvioiden ihastuttavassa kuvituksessa käytetään pääasiassa tummansinisiä, mustia ja valkoisia sävyjä. Kaiken kaikkiaan se jäljittelee sinisen kuun hienoa ulkonäköä, mikä tekee siitä arvokkaan keskipisteen mihin tahansa huoneeseen.

Sinäsi ja sisustuksesi välisen yhteyden luominen

Uskomustesi ja uskosi sisällyttäminen sisustukseen on yksi nokkelimmista tavoista saada erittäin persoonallinen huone. Tällainen konsepti voi myös antaa sinulle vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen; tämä on horoskooppimerkki - Vesimies-tapetin tavoite. Sen avulla voit kiinnittää identiteettisi seiniin. Siksi voit käyttää tätä kodin sisustusta saavuttaaksesi henkisen sisustuksen, jota sisustussuunnittelijat pitävät tyylinä, jonka avulla voit tuntea yhteenkuuluvuutta ja mielekkyyttä huoneessasi. Lisäksi tämä seinätaide sisällyttää näkemyksesi ja ominaisuutesi kotiisi tai työtilaasi. Vesimiehet ovat erittäin älyllisiä ja luovia. He ovat myös edistyksellisiä, unelmoivia ja täynnä ideoita. Kun muistat nämä ominaisuutesi aina huoneeseesi astuessasi, tunnet olosi itsevarmemmaksi ja mukavammaksi, kun tiedät olevasi henkilökohtaisessa tilassasi.

Tähtikuvamerkki - Vesimies Taustakuva huoneen inspiraatioita ja sisustusideoita henkisille ihmisille

Jos rakastat rakkauden, totuuden, elämän, kuoleman ja viisauden käsitteiden tutkimista, olet hengellinen ihminen. Henkisenä kodinomistajana tunnet olosi uskomattomaksi, jos sinulla on asunto, jonka avulla voit ilmaista, kuka olet, pohtia syvällisiä käsitteitä, meditoida, löytää sisäisen itsesi ja paljon muuta. Siinä tapauksessa voit aloittaa sinulle parhaan kodin luomisen aloittamalla horoskooppimerkillä - Vesimies taustakuva. Henkisen hyvinvoinnin harjoittamiseen täydellisesti sopivia värejä ovat harmaa, nude, ruskea, vaaleanpunainen, pastellivihreä ja beige. Valitse värit, jotka ovat rauhoittavia ja rauhoittavia. Riippuen uskomuksistasi, kokeile myös uskonnollisten tai hengellisten esineiden sisällyttämistä. Luonnon ja aromaterapian tuominen huoneeseen, jossa haluat meditoida, on myös erinomainen idea. Pidä huoneesi sielukkaana, minimalistisena ja sotkuisena, kun tavoittelet tätä tyyliä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Alina Buffiere
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328137
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.