Rikollisuus

Rikostrillerit ja -draamat ovat olleet elokuvan ja television peruskamaa näiden viihdelaitteiden keksimisestä lähtien. Tämä genre on osoittautunut kiehtovaksi, jännittäväksi ja äärimmLue lisäääisen hauskaksi katsella ja seurata valkokankaalta. Tällaisissa tarinoissa päähenkilön ja antagonistin välinen raja hämärtyy. Jotkut päähenkilöt kuvaavat hahmoja, jotka tyypillisesti luokitellaan pahiksen käyttäytymiseen. Vastaavasti jotkut antagonistit osoittavat piirteitä, jotka on yleensä varattu hyvälle tyypille. Photowall antaa sinun nauttia tästä jännittävästä genrestä omalla rikosaiheisten seinämaalausten valikoimallaan. Näissä hämmästyttävissä kuvissa esitellään joitakin ikonisimpia ja tunnetuimpia hahmoja, joista on tullut meille tuttuja nimiä niiden perustamisesta lähtien. Aseta muutama näistä rikosaiheisista seinämaalauksista olohuoneeseesi ja täytä tila itse showbisneksen loistolla ja glamourilla. Läheisesi ja kollegasi eivät ainoastaan arvosta ja ihaile näitä rikosaiheisia seinämaalauksia, vaan löytävät myös syitä käydä tässä paikassa mahdollisimman usein. Nämä rikollisuuden seinämaalaukset voivat tehdä kodistasi virtuaalisen viihdepaikan, josta kaikki voivat nauttia. Kaupunkiasunnossasi ei ole mitään paikkaa, joka ei hyötyisi näistä rikosseinämaalauksista.

Rikollisuuden seinämaalaukset

Rikollisuuden seinämaalaukset 60-luvun lopulla New Yorkin Cassavettes-koulusta kotoisin oleva lahjakas nuori italialainen näyttelijä Al Pacino valittiin yllättäen näyttelemään suuren järjestäytyneen rikollisperheen arvoituksellista jälkeläistä Francis Ford Coppolan elokuvallisessa mestariteoksessa The Godfather. Tuolloin tuntemattoman Pacinon valinta herätti showbisnespiireissä muutamia kulmakarvoja. Hänen näyttelijäntaitonsa kuitenkin todistettiin pian kiistatta elokuvan teatterilevityksen myötä. Tämän ikonisen roolin jälkeen Pacino teki useita muita roolisuorituksia, jotka ovat iskostuneet yleisön mieleen noista ajoista lähtien. Photowall antaa sinulle ihailtavaa "Serpico", "Kummisetä-Al Pacino ja Marlon Brando" ja "Cruising-Al Pacino" hienossa rikosaiheisten seinämaalausten valikoimassaan. Ripusta useita näistä rikosaiheisista seinämaalauksista vapaa-ajanhuoneeseesi samalla kun katsot näitä elokuvia ja vietät elokuvamaratonin suoraan kotonasi. Tunne näiden elokuvien energia ja jämäkkyys, kun nämä rikosaiheiset seinämaalaukset ovat kaikkialla ympärilläsi. Hollywood ei ole koskaan ollut lähempänä asuntoasi kuin näiden hienojen rikosaiheisten seinämaalausten kanssa kaupunkiasuntosi jokaisella seinällä. Synkkyys tekee varmasti lähtöä.

Rikosaiheiset seinämaalaukset kiinnostavat

Pacinon jälkeen toinen nuori italialaisnäyttelijä kutsuttiin näyttelemään itse Kummisedän nuorempaa versiota elokuvan toisessa osassa. Tämän näyttelijän nimi oli Robert DeNiro, ja aivan kuten Pacino, hän hiljensi jatko-osan julkaisullaan kaikki hänen kykyjään epäilleet naysayers ja kriitikot. Myöhemmin mestariohjaaja Martin Scorsese kutsui hänet näyttelemään useita rooleja, jotka ovat tehneet hänet yleisön mieleen ja merkinneet hänelle kovan ja ovelan persoonan valkokankaalla. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "Robert de Niro in Taxi Driver" -elokuvasta upeassa rikosaiheisten seinämaalausten kokoelmassaan. Tämä kuva kuvaa häiriintynyttä nuorta kuskia leikittelemässä persoonallaan, jonka hän haluaa omaksua. Ripusta muutama näistä rikosaiheisista seinämaalauksista oleskelualueellesi tuomaan tilaan hauskuutta ja seikkailun tuntua. Tee kunniaa Travis Bicklelle kääntymällä peiliin ja kysymällä: Puhutko minulle? Nämä rikosaiheiset seinämaalaukset eivät ainoastaan lisää rentoutumista, vaan tuovat tilaan myös kovaa ja nokkelaa ilmapiiriä, jota on vaikea vastustaa.

Kuuluisa ja ylistetty

Elokuvan ja television aikakaudella rikosgenre, olipa se sitten dramaattinen, jännittävä tai koominen, on tullut kaikenikäisten katsojien nautittavaksi ja juhlittavaksi kaikkialla maailmassa. Merkittävimpiä näyttelijöitä, jotka ovat näytelleet tässä genressä, ovat Richard Roundtree, Claudia Cardinale, Hanna Schygulla, Humphrey Bogart, Clint Eastwood ja Peter Lawford vain muutamia mainitakseni. Nerokas ranskalainen filosofi Balzac kirjoitti kerran: "Jokaisen onnen takana on rikos". Ja näillä merkittävillä elokuvilla ja televisiosarjoilla on todellakin tehty omaisuuksia. Sijoita muutama näistä rikosaiheisista seinämaalauksista käytävillesi, jotta huoneesta toiseen siirtyminen olisi jännittävämpää. Ripusta muutama näistä kuvista ruokasaliisi ja tarkkaile, kun keskustelu siirtyy hiljalleen viihteeseen ja näihin ihaniin rikosaiheisiin seinämaalauksiin. Jopa lastesi nukkumapaikat ja leikkitilat elävöityvät näiden seinille ripustettujen rikosaiheisten seinämaalausten myötä. Katso, kuinka he kerääntyvät näiden hämmästyttävien kuvien ympärille ja alkavat kysellä sinulta heitä edeltäneestä viihteen aikakaudesta. Kotonasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä näiden rikosaiheisten seinämaalausten kanssa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1