Fiktiiviset hahmot

Siitä lähtien, kun ihminen koki ensimmäisen kerran viihdemaailman uudet ihmeet, joita kutsutaan elokuvaksi ja myöhemmin televisioksi, on olemassa tiettyjä hahmoja, jotka ovat jääneet Lue lisäämaailmanlaajuisen yleisön kollektiiviseen psyykeen. Fiktiivisiä hahmoja, joita olemme oppineet rakastamaan ja joista on tullut yhtä lailla osa jokapäiväistä elämäämme kuin askareista, joita teemme niitä katsoessamme. Photowall kunnioittaa näitä ikonisia hahmoja omalla fiktiivisten hahmojen seinämaalausten sarjallaan. Näissä kuvissa on joitakin rakastetuimpia ja rakkaimpia hahmoja, joista olemme nauttineet elokuvissa ja televisiossa. Muunna kotisi todelliseksi elokuva- tai televisiostudioksi ripustamalla muutama näistä fiktiivisistä hahmoista seinämaalauksia olohuoneeseesi. Tähän tilaan tuotu hauskuus ja viihdyttävyys on hyvin ilmeistä, kun perheesi ja vieraasi löytävät jatkuvasti tekosyitä, joiden vuoksi he eivät voi poistua tältä alueelta. Täytä kotisi showbisneksen sähköllä näiden fiktiivisten hahmojen seinämaalausten avulla. Ei ole huonetta, seinää tai aluetta, jossa nämä fiktiiviset hahmot seinämaalaukset eivät näyttäisi täydelliseltä. Mitä enemmän näitä kuvia keräät, sitä suurempi hauskuus- ja jännitystekijä rytmittyy kotitaloudessasi.

Ikoninen fiktiivisissä hahmoissa seinämaalaukset

Paljon pitää tapahtua, ennen kuin elokuva tai televisio-ohjelma pääsee ideoinnista itse valkokankaalle. Elokuvien tapauksessa käsikirjoitus on hyväksyttävä, tuottaja on löydettävä, studion on vapautettava tuotantovaroja ja castingin on oltava täydellinen. Silloinkin on otettava huomioon esimerkiksi aikataulutus ja logistiikka. Ennen kuin televisiosarja tehdään, tuottajille on toimitettava pilottijakso katsottavaksi. Tämän yhden pilottijakson vahvuuden perusteella päätetään, tehdäänkö sarjasta lisää jaksoja vai jääkö se tekemättä. Photowall antaa sinulle esimakua elämästä kuvauspaikalla: "Merenneitolinna", "Victorian Wars" ja "Teenage Mutant Ninja Turtles" ovat laajassa kokoelmassaan fiktiivisten hahmojen seinämaalauksia. Ensimmäinen kuva esittää rakastettua Arielia Disney-elokuvasta Pieni merenneito. Toinen on leikittely ikonisen Star Wars -elokuvan hahmoista, ja kolmas on kuva 90-luvun maineikkaasta televisiohitistä, joka kertoo rikoksia vastaan taistelevasta kilpikonnakvartetista. Anna näiden fiktiivisten hahmojen seinämaalausten tuoda keveyttä ja leikkisyyttä kotiisi.

Juhlivat fiktiiviset hahmot seinämaalauksissa

Sanotaan, että King Kong -elokuvan ensimmäisen version valmistuksen aikana käytettiin tuhansia hevosenhäntäpyrstöjä jättiläismäisen gorillan turkin luomiseen. Näyttelijä Fay Wray näytteli ensimmäistä onnetonta neitoa, johon mahtava apina rakastui, ja juuri hänen suoritustaan kopioivat jatkuvasti näyttelijät tulevissa versioissa. Photowall antaa sinulle välähdyksen vanhasta Hollywoodista "King Kongin" ja "King Kong-Fay Wrayn" avulla klassisessa fiktiivisten hahmojen seinämaalausten sarjassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat näyttäisivät upeilta vapaa-ajanhuoneissasi. Aseta ne televisiosi tai kotiteatterisi päälle, kun katsot alkuperäistä elokuvaa, ja voit tuntea olosi kuin olisit itse asiassa ollut tämän elokuvan ensiesityksessä. Kutsu ystäväsi ja kollegasi kylään jakamaan kokemus kanssasi antamalla heidän valita, mistä elokuvan osista he pitävät eniten. Vaihtakaa Hollywood-triviaa toistenne kanssa ja viettäkää iltapäivää näiden fiktiivisten hahmojen seinämaalausten ympäröimänä. Tunnit kuluvat huomaamatta, kun väittelette ja nauratte näille hämmästyttäville kuville.

Suosittu ja rakastettu

Hollywoodin tarujen mukaan aikamme kaksi menestyneintä elokuvaohjaajaa, Steven Spielberg ja George Lucas, toimivat aikoinaan henkilökohtaisina avustajina legendaarisen japanilaisen ohjaajan Akira Kurosawan kuvauspaikalla. Tämän vuoksi suurin osa näiden kahden alan voimahahmon tarinoista juontaa juurensa tämän japanilaisohjaajan elokuvien aiheisiin. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaksi "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth" ja "Victorian Wars Sir Yodington" upeassa kokoelmassaan fiktiivisten hahmojen seinämaalauksia. Nämä kuvat kuvaavat joitakin hahmoja, joista on tullut kotitalouksien nimiä niiden valtavan suosion vuoksi. Ripusta muutama näistä fiktiivisten hahmojen seinämaalauksista oleskelualueillesi ja tunne, että päivän huolet ja murheet yksinkertaisesti putoavat pois. Muutama näistä fiktiivisten hahmojen seinämaalauksista lastesi nukkumisalueilla ja leikkinurkissa saa pienimmätkin lapset ihastumaan ja pitää heidät työllistettynä koko iltapäivän. Voit jopa ripustaa näitä fiktiivisiä hahmoja seinämaalauksia käytävillesi ja antaa tilalle elokuvastudion tunnelman. Kodissasi ei ole paikkaa, jossa fiktiiviset hahmot seinämaalaukset eivät olisi s varma hitti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1