Elokuva ja tv

Valikoimamme elokuva- ja TV-seinämaalauksia herättää varmasti paljon tunteita, sillä nämä kuviot kattavat koko visuaalisen viihteen kirjon. Näitä huippuluokan esineitä voidaan käyttääLue lisää käytännössä kaikenlaisissa huoneissa, valitsitpa ne sitten kotiisi, toimistoon tai mihin tahansa muuhun henkilökohtaiseen tilaan, jonka haluat kaunistaa. Hyvin sijoitetuilla elokuva- ja TV-seinämaalauksilla on paljon visuaalista painoarvoa ja kiinnostavuutta, ja ne mullistavat tilan tavallisesta huomattavaksi. Valtava valikoima erilaisia teemoja, malleja ja tyylejä tarjoaa sinulle televisiokuvien maailman jalkojesi juureen.

Erilaiset lyönnit eri ihmisille

Elokuva- ja TV-seinämaalaustarjontamme monimuotoisuus on niin huomattava, että joka ikään, kiinnostuksen kohteeseen ja taustaan on vastattu. Erilaiset alaluokkamme on järjestetty sinulle kätevästi, jotta tutkimuksesi olisi helppoa silmälle ja nopeasti kohdennettua. Elokuva- ja TV-seinämaalaukset koostuvat näyttelijöistä ja näyttelijättäristä, animaatioista, klassikoista, kultti-, musikaali- ja vintage-elokuvista. Löydät varmasti optimaalisen valinnan suunnittelusuunnitelmiisi.

Ikonit elokuva- ja TV-seinämaalauksissa

Mikä tulee ensimmäisenä mieleen, kun kuulet tai luet televisiosta ja elokuvista? Loogisesti se on ihmiset, jotka esittävät hahmoja ruudulla. Siksi olemme keränneet huippuluokan kuvia legendaarisista näyttelijöistä elokuva- ja TV-seinämaalauksiimme. Piditpä sitten oikeista valokuvista tai taiteellisista renderöinneistä, meillä on kaikki valkokangaslegendat edustettuina molemmissa. Miehet saattaisivat pitää The Outlaw Josey Wales - Color -seinämaalauksesta miesluolassaan tai toimistossaan, joka on erittäin hieno kuva ainoasta ja ainoasta Clint Eastwoodista täydessä cowboy-moodissa. Naiset voisivat puolestaan suosia Girl Next Door -nimistä taideteosta, joka esittää yksinäistä Audrey Hepburnia mielikuvituksellisessa kollaasissa lehtileikkeitä, tarroja ja painotuotteita.

Jotain lapsille

Animaatio on visuaalisesti mukaansatempaava osio erityisesti pienille lapsille. Täydelliset lasten makuuhuoneeseen, lasten leikkihuoneeseen tai opiskelualueelle, nämä elokuva- ja TV-seinämaalaukset tuovat pegaaniseen tilaan hauskuutta ja varmasti nautintoa pienille. Paw Patrol on huomattavan suosittu ja siten edustettuna lukuisasti. PAW Patrol - Off Duty ilahduttaa varmasti jokaista nuorta, sillä se kuvaa kaikki sarjan suosikkihahmot yhdessä eloisassa ja kukkivassa kuvituksessa. Muumit on myös varsin suosittu, erityisesti Skandinaviassa, ja siitä on paljon hauskoja kuvauksia elokuva- ja TV-seinäkuvamallistossamme.

Musikaaliset elokuva- ja TV-seinämaalaukset

Musiikilla on suuri merkitys panostuksessamme elokuviin, sillä se voi sanella tunnelman ja oman mieltymyksemme katsomiamme tarinoita ja rooleja kohtaan. Musikaaleissa yhdistyvät sekä visuaalisen että auditiivisen maailman maagiset elementit, jotka kiehtovat ja vangitsevat sydämemme. Mission from Godissa on sitä ihmeellistä nostalgista tunnelmaa, joka sopisi mihin tahansa olohuoneeseen tai eteiseen Blues Brothers -elokuvan upealla luonnoksellaan. Meillä on myös elokuva- ja TV-seinämaalauksia itse kuninkaasta, Elvis Presleystä, joka ottaa tunnusomaisen poseerauksensa ja huokuu kuuluisaa charmiaan. Tuo elokuvateatterin vetovoima ja lumo haluamaasi tilaan!

Retrojulisteet

Vanhan koulukunnan julisteet ovat toinen muodikas kohde, jos aiot koristella kotisi tai toimistosi näyttävällä koristeella. Elokuva- ja TV-seinämaalaussarjassamme on runsaasti vaihtoehtoja, kuten elokuvajuliste Casablanca, yksi kaikkien aikojen tunnistettavimmista elokuvista, jossa Humphrey Bogartin ja Ingrid Bergmanin kuolematon parisuhde on pääosassa. Se olisi uskomaton keskipiste elokuvafiilin huoneeseen, kiehtova lisä tyylikkääseen eteiseen tai jopa jotain viettelevää toimiston yhteiseen huoneeseen.
Tuotetiedot