Retro

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan "Retro"? Useimmat meistä yhdistävät termin johonkin vanhaan, klassiseen, menneeseen. Muotoilun maailmassa retroa käytetään yleisesti kuvaamaan 19Lue lisää50-, 60- ja 70-luvun sisustusta. Sitä käytetään usein kuvaamaan sekalaisia tyylejä ja esineitä, joihin tyypillisesti vaikuttavat menneisyyden trendit ja tyylit, käytetyt ja uudet. Valitse Photowallin retrovaikutteiset seinämaalaukset, ja tulet varmasti rakastamaan niitä kodissasi tai tilassasi.

Päivitä sisustustasi Retro-seinämaalauksilla

Retro-sisustustyyli on yksi suosituista ja hämmästyttävistä malleista, joita voi käyttää kodissasi. Muotoilutyyli vierustaa useiden vuosikymmenten tyylejä, ja eri lehdet ja muut viitteet kuvaavat sitä sekoitukseksi tyylejä, joihin on vaikuttanut muita tyylejä eri aikakausilta. Yksi helpoimmista ja innovatiivisimmista tavoista luoda retro-tyyliä huoneisiisi on käyttää hämmästyttäviä retro-seinämaalauksia. Photowallin kaunis seinämaalausmallisto, Retro-seinämaalaukset voivat auttaa sinua saavuttamaan onnistuneesti suunnittelutyylin kodissasi tai tilassasi. 1950-, 60- ja 70-luvuilta inspiraationsa saaneet Retro-seinämaalaukset voivat varmasti olla nostalgisia ja luoda tunnelmaa ja tunnelmaa huoneisiisi. Värit ovat yksinkertaisesti mahtavia ja saavat tylsät ja tylsät seinät näyttämään eloisilta ja elinvoimaisilta. Hemmottele itseäsi upeissa väreissä olevilla luontokuvilla, kuten Woodland Trees ja Dweller Collage -seinämaalauksilla. Ole jopa psykedeelinen Retro Orange-, In the Round- ja Beans II -seinämaalausten kanssa, ja sisustuksestasi tulee täysin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen. Mitä ikinä haluatkin seinillesi, Retro-seinämaalaukset voivat varmasti tehdä unelmistasi totta huoneessasi tai tilassasi.

Miten saavutat retrosuunnittelutyylin?

Miten saavutat retrosuunnittelun tyylin? Tietenkin sen lisäksi, että lisäät Retro-seinämaalauksia kotiisi tai tilaan, on olemassa joitakin muita asioita, jotka on hyvä pitää mielessä, jotta voit saavuttaa onnistuneesti retro-suunnittelutyylin. Retrosuunnittelutyyli kattaa itse asiassa useita vuosikymmeniä kestäviä tyylejä, ja termiä käytetään kuvaamaan lähes kaikkia sisustusaiheita, joihin vaikuttavat menneisyyden trendit ja tyylit. Retrosuunnittelutyyli on hauska ja eloisa fiilis. Se on täynnä kirkkaita värejä, villejä malleja ja yleistä fiilistä. Lisää 60- tai jopa 70-luvulta inspiroituneita kankaita ja tekstuureja, ja saat todella vangittua retrotyylin olemuksen. Näiden lisäksi voit myös lisätä retrotyylisiä huonekaluja, retro-väreillä olevia koristeita, aksentteja ja lattiapinnoitteita. Nämä yhdessä retro-seinämaalausten kanssa auttavat sinua saavuttamaan onnistuneesti retro-suunnittelutyylin, jota rakastavat paitsi vanhempasi tai isovanhempasi myös lapsesi. Aivan kuten Retro-seinämaalauksissa, suunnittelutyylissä on kyse erilaisten muotojen, tekstuurien ja värien yhdistämisestä ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen ulkoasun aikaansaamiseksi. Huomio yksityiskohtiin on niin ikään ratkaisevan tärkeää. Tyyli antaa kuitenkin vapauden sekoittaa värejä ja muotoja. Älä siis koskaan ujostele retrotyylistä sisustusta ja mene loppuun asti. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-78 78:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.