Poptaide

Jotain visuaalisesti kiehtovaa ja persoonallisuudestasi ja yksilöllisestä maustasi kumpuavaa on oikea tapa mennä, kun olet sisustat tilaa, jossa olet usein. Photowallilla on erinomainLue lisääen luokka, joka liittyy tähän, pop-taiteen valikoima. korkealaatuisia seinämaalauksia, ainutlaatuisimpia malleja, uskomattoman yksityiskohtaisia yksityiskohtia ja upeita väriyhdistelmiä. Tutustu valikoimaan erinomaisia pop art -seinämaalauksia ja valitse suosikkisi koristamaan kotiasi, toimistosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat kaunistaa. Kuten tavallista, voit muuttaa näitä motiiveja yhteensopiviksi tai vastakkaisiksi. olemassa olevaan sisustukseen, yleiseen estetiikkaan, värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin.

Pikainen taustatarkastus pop-taiteen seinämaalauksista

Pop-taide on taidemuoto, joka juontaa juurensa aina 50-luvulle asti. Sana pop itsessään on ilmeisesti lyhenne sanasta popular, joka kirjaimellisesti käännettynä tarkoittaa teknistä termiä kansalle, ja sellaisena se on massojen taidetta. Tämä Tämä modernin taiteen muoto on saanut alkunsa ja kehittynyt erityisesti Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotka ovat näet myöhemmin Photowallin pop-taiteen seinämaalausten valikoimassa. Inspiroituneena koetusta visuaalisesta keskinkertaisuuden mainoskampanjoista, mainostauluista ja televisiosta, taiteilijat, kuten Andy Warhol, Roy Lichtenstein ja Richard Hamilton. kääntyivät niin sanottuun anti-taidekampanjaan, jossa he julkaisivat banaaleja tai tylsiä kuvia kuuluisista näyttelijöistä ja muuttivat ne jännittäväksi uudeksi taidemuodoksi. Tämä uudelleen keksiminen ja jännitys on siirtynyt pop-taiteen valikoimaan. seinämaalauksiin, jotka voivat muuttaa tavalliset sisätilat hetkessä joksikin uudeksi ja virkistäväksi. Esimerkiksi esimerkiksi motiivia nimeltä Suprematist Portrait of Lena Naymkina. Tämä pop art -seinämaalaustyyppi vetää välittömästi puoleensa katseen, luo optista dynamiikkaa ja herättää taatusti keskustelua ja väittelyä.

Syvemmälle

Koska pop-taide on maalaamisen ja piirtämisen muoto, joka sallii suuren määrän luonnollista ilmaisua, monet näytteet tässä kategoriassa korostuvat sekä tavalliset esineet tai ihmiset että tunnetut ja kuuluisat hahmot tai rakenteet. Monet pop-taiteilijoista oli myös kuvittajia, graafisia suunnittelijoita ja jopa mainostaulumaalareita. Heidän töissään olisi esineitä maalausten sisällä, kuten keittotölkkejä, työvälineitä tai luonnonesineitä, kuten simpukankuoria. Sellaisenaan pop-taiteen seinämaalaukset on monenlaisia ideoita ja hahmoja. Teos nimeltä Beatles - Revolver on konkreettinen esimerkki pop-taiteen seinämaalauksesta. seinämaalauksesta, joka paranee jokaisella katselukerralla. Olipa uudistettava tila sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajanviettopaikka, tämä lumoaa jokaisen, joka sen silmiinsä pistää.

Pop-taiteen seinämaalausten vaikutus sisustukseen

Koska pop art on nykytaidetta, se sopii hyvin useisiin sisustusmalleihin kotona tai työpaikalla. Se on enimmäkseen aihe, joka voidaan asettaa tyylikkäästi esille ja sovittaa värimaailmaan seinien ja ympäröivän sisustuksen kanssa. kuten huonekaluihin ja niin edelleen. Pop-taiteen seinämaalauksen visuaaliseen luomiseen on erityisesti otettava huomioon seuraavat seikat otettava huomioon. Pop art -seinämaalausten keskeisenä ajatuksena ei ole pelkästään kaunistaa sisätiloja, vaan myös tarjota kommentoida kulttuuria ja yhteiskuntaa suosittujen logojen, kuvien ja kuvakkeiden avulla, jotka sitten luodaan uudelleen ikään kuin ne olisivat ne. ovat tuore ja uusi ajatus kuvan sisällä. Kuten näet pop-taiteen seinämaalausten näytteistämme, mitä monet pitävät erityisen miellyttävää tässä taidemuodossa on se, että vaikka se ei yritä ottaa itseään liian vakavasti, se välittää toisinaan syvällisemmän, merkityksellisemmän viestin. Pop-taiteen seinämaalauksen valitseminen on osa sen taustalla olevaa kulttuuria, mikä tarkoittaa, että se, mitä valitset, saattaa heijastaa omaa käsitystäsi ja uskomustasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-41 41:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.