Edouard Manet

Edouard Manet oli ranskalainen taidemaalari, joka syntyi 23. tammikuuta 1832. Hänen maalaustyylinsä luokiteltiin modernistiseksi. Hän oli yksi niistä avainhenkilöistä, jotka auttoivatLue lisää taidemuodon siirtymisessä realismista impressionismiin. Manet syntyi poliittisesti vaikutusvaltaiseen perheeseen, mutta hän tuotti vanhemmilleen pettymyksen, kun hän vältteli heidän toivomaansa poliittista ja valtiollista elämää ja syventyi sen sijaan taiteeseen. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää taiteilijaa omalla Edouard Manet'n seinämaalaussarjallaan. Näissä kuvissa on joitakin taiteilijan tunnetuimpia teoksia. Ripusta muutama näistä Edouard Manet'n seinämaalauksista olohuoneeseesi ja muuta tämä tavallisesti ankea tila todelliseksi modernistisen taiteen museoksi. Hienostuneisuutta ja eleganssia, jota nämä Edouard Manet'n seinämaalaukset tuovat tähän tilaan, ei voi kuvailla sanoin. Rakkaasi ja ystäväsi kiittävät sinua siitä, että olet tuonut nämä hienot teokset kotiisi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin kiehtovaa, kun nämä Edouard Manet'n seinämaalaukset ympäröivät sinua. Kukaan ei halua poistua olohuoneestasi ja viettää todennäköisesti koko iltapäivän vain tuijottaen seiniä, kun nämä hienot Edouard Manet'n seinämaalaukset ovat kotonasi.

Edouard Manet'n seinämaalaukset ovat loistavia

. Manet'n varhaiset teokset aiheuttivat enemmän kuin pientä kohua taidemaailmassa ja toimisivat inspiraationa uudelle maalariryhmälle, joka soveltaisi impressionismin tyyliä. Nykyään näitä maalauksia pidetään vertailukohtina, jotka määrittelevät modernin taiteen alun. Photowall kunnioittaa tätä rohkeaa edelläkävijää "Berthe Morisot, Edouard Manet", "Bar at Folies-Bergere, Edouard Manet" ja "Branch of White Peonies, Edouard Manet" upeassa Edouard Manet -seinämaalausten kokoelmassaan. Näissä kuvissa on joitakin maalauksia, joista tämä tuottelias taiteilija on tunnetuin. Ripusta muutama näistä Edouard Manet'n seinämaalauksista vapaa-ajan asunnollesi ja lisää tilaan kulttuurin ja herkkyyden tunnelmaa. Se parantaa huomattavasti huvittelun ja hauskanpidon hetkiä. Muutama näistä Edouard Manet'n seinämaalauksista oleskelualueillasi ei ainoastaan lisää rentoutumistekijää, vaan saa sinut myös tuntemaan, että oleskelet yhdessä maailman tunnetuimmista museoista. Ei ole mitään rajaa sille, miten elinvoimainen ja kaunis kotisi on, kun siellä on näitä upeita Edouard Manet'n seinämaalauksia.

Sublime Edouard Manet'n seinämaalauksissa

Manet'n äiti oli ranskalaisen diplomaatin tytär ja hänen isänsä oli tuomari oikeudessa. Kaiken järjen mukaan hänen perheensä odotti täysin, että hän omaksuisi uran lain ja politiikan parissa. Hänen setänsä antoi kipinän, joka lopulta johti taiteen harrastamiseen, viemällä hänet Louvren museoon, kun hän oli vielä poika. Photowall nostaa hattua taiteilijan elämän suurille käänteille "Lemon, Edouard Manet" ja "Garden in Rueil-Edouard Manet" hienossa Edouard Manet -seinämaalausten valikoimassaan. Nämä teokset edustavat joitakin tämän upean taiteilijan myöhempiä teoksia. Ripusta muutama näistä Edouard Manet -seinämaalauksista ruokasaliisi ja seuraa, kuinka keskustelut ja riidat käyvät yhä vilkkaammiksi. Vähän ajan kuluttua puheet siirtyvät väistämättä seinillä oleviin huomattaviin kuviin. On hyvin vähän sellaista, mitä nämä Edouard Manet'n seinämaalaukset eivät voisi saada aikaan kotisi seinillä. Tuo elämää ja kirkkautta kaupunkiasuntosi jokaiseen neliösenttimetriin näillä Edouard Manet'n seinämaalauksilla.

Kallisarvoinen ja rakastettu

Manet tapasi myöhemmin Antonin Proustin, josta tuli myöhemmin kuvataideministeri ja joka oli hänen ystävänsä koko hänen elämänsä ajan. Vuonna 1848 Manet lähti isänsä kehotuksesta merimatkalle Rio de Janeiroon liittyäkseen laivastoon. Hän kuitenkin reputti kokeet kahdesti. Niinpä hänen isänsä tyytyi siihen, että Manet saisi viettää elämää taiteen parissa. Seuraavat kolme vuotta. Vuosina 1853-1856 Manet matkusti Saksassa, Italiassa ja Alankomaissa, missä taiteilijat Diego Velazquez ja Francisco Jose de Goya vaikuttivat häneen suuresti. Nämä Edouard Manet'n seinämaalaukset näyttävät hämmästyttäviltä minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Niitä on saatavana laaja valikoima värejä ja malleja, joista aloitteleva taiteellinen urbaani hienostelija voi valita. Nämä Edouard Manet'n seinämaalaukset on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Tuo tämän taiteilijan elinvoima ja suuri lahjakkuus kotiisi näiden hienojen Edouard Manet -seinämaalausten avulla. Eleganssi ja hienostuneisuus, jolla ne täyttävät kotisi, on mittaamattoman hienoa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1