Vanhat mestarit

Vanhojen mestareiden maalaukset antavat käsityksen siitä kurinalaisuudesta ja omistautumisesta, joka on ollut klassisen taideteoksen taustalla. Seinämaalausten avulla voit luoda uudelLue lisääleen joitakin suurimpien nimimiesten Lue lisää suurimpien nimien upeista kuvista omassa kodissasi. Nauti näkymistä kaikkiin suosikkitaiteilijoihin seinämaalausten kokoelman kautta. Ehkäpä erityinen seinämaalaustyö 1800-luvun kohtauksesta tarjoaa muistutuksen eri ajasta tai puutarhassa kävelevistä naisista, joilla on kaunis näkymä luontoon. Taiteilijan omakuvia tarjoava seinämaalaustyö voi myös kiinnostaa vieraita ja asunnon omistajia, jotka jakavat rakkauden vanhojen mestareiden maalauksiin.

Ajaton sisustus Vanhojen mestareiden seinämaalauksilla

Vanhoilla mestareilla tarkoitetaan tunnetuimpia eurooppalaisia taiteilijoita, jotka työskentelivät renessanssin ja 1800-luvun välillä. Nimike kattaa taiteilijat, jotka kuuluvat goottilaisen taiteen, varhais-, korkea- ja pohjoisrenessanssin, maneerismin, barokin, hollantilaisen "kultakauden", rokokoon, uusklassismin ja romantiikan piiriin. Vanhat mestarit viittaa joihinkin länsimaisen taidehistorian kuuluisiin taiteilijoihin, kuten Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt ja Jacques-Louis David. Heidän teostensa ottaminen kotiisi on kuin taiteilijan ikuistaminen. Sen lisäksi, että ne näyttävät upeilta seinilläsi, niiden omistaminen on kuin olisit osa historiaa, joka on mullistanut ja vaikuttanut nykypäivän taiteeseen. Vanhojen mestareiden teokset eivät ole pelkkiä taideteoksia. Ne edustavat tunteita, elämää ja luultavasti joitakin salaisuuksia. Eri aikakausien taiteilijoiden kanssa olet varmasti osa maailman taiteen kehitystä. Kun kotiisi lisätään seinämaalauksia, voit luoda houkuttelevan sisustuksen ja luoda varmasti oikean tunnelman ja ilmapiirin, jotka sopivat huoneeseen. Esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Me kaikki tiedämme, että näillä huoneilla on useita toimintoja. Näin ollen seinämaalauksen lisääminen kotiisi voi luoda hämmästyttävän mutta historiallisen huoneen ulkonäön. Näiden lisäksi Old Masters -seinämaalaukset voivat auttaa sinua luomaan oikean tunnelman huoneeseesi, ja perheesi ja ystäväsi arvostavat varmasti seiniäsi.

Vanhojen mestareiden maailma

Taidehistoriassa "vanhoilla mestareilla" tarkoitetaan kaikkia Euroopassa ennen 1800-lukua työskennelleitä maalareita tai tällaisen taiteilijan maalauksia. Vanhaksi mestariksi pätevöityminen ei välttämättä ole niin tarkkaan määritelty. Kaikkia seuraavien aikakausien tunnettuja taiteilijoita voidaan kuitenkin kutsua vanhoiksi mestareiksi: Proton renessanssi, varhaisrenessanssi, pohjoinen renessanssi, korkea renessanssi, VEnetian renessanssi, manierismi, barokki, hollantilainen realismi, rokokoo, uusklassismi, romantiikka. Vanhojen mestareiden teoksia on esillä useimmissa parhaissa taidemuseoissa, kuten Eremitaasimuseossa Pietarissa, Louvre-museossa Pariisissa, Pinakothek-museossa Münchenissä, Prado-museossa Madridissa, Tate-galleriassa Lontoossa, Uffizi-galleriassa Firenzessä ja Vatikaanimuseossa Roomassa.
Tuotetiedot