Spiraalit

Jos olet koskaan miettinyt, miten luonto tykkää järjestäytyä kuvioihin, kannattaa ehkä hankkia itsellesi spiraalimaisia seinämaalauksia Photowallin taide- ja designluokasta. Nämä hämmLue lisääästyttävät kuviot ovat todiste siitä, että mikään luonnossa ei tapahdu ilman syytä, ja kaikilla kuvioilla on tärkeä syy olemassaoloonsa, ja ne ovat myös kauniita katsella. Spiraalien seinämaalaukset voivat piristää mitä tahansa suunniteltua tilaa, kuten kotia, toimistoa tai jopa pelkkää vapaa-ajan tilaa. Tutustu tähän kokoelmaan ja ihastu ainutlaatuisiin malleihin, elinvoimaisiin värimaailmoihin ja rikkaaseen taiteellisuuteen, joka sisältyy jokaiseen yksittäiseen seinämaalaukseen. Ota huomioon, että voit aina mukauttaa valitsemasi spiraalien seinämaalaukset vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Tärkeitä tietoja spiraalien seinämaalauksista

Spiraali on tasokäyrä, joka yleensä kiertyy pisteen ympärille siirtyen samalla yhä kauemmas toisesta pisteestä. Sana itsessään on peräisin keskiaikaisesta latinankielisestä sanasta "spiralis", joka tarkoittaa "kiemurtelua kiinteän keskipisteen ympärille" tai "käämitystä". Ne ovat vanhimpia geometrisia muotoja muinaisissa taideteoksissa, jotka ovat peräisin ainakin neoliittiselta kaudelta eli tuhansia vuosia ennen kirjoitusta! Spiraalien seinämaalaukset eivät ole olemassa vain siksi, että ne näyttävät hämmästyttäviltä, vaan ne myös muistuttavat meitä näistä historiallisista tosiasioista ja niiden merkityksestä. Jotkut kuuluisimmista muinaisista spiraaleista ovat Irlannissa sijaitsevassa Newgrangessa, joka on ihmisten kivestä ja maasta rakentama suuri kumpu. Sitä käytettiin ainakin osittain hautapaikkana, mutta sillä on saattanut olla myös muita tarkoituksia. Voit nyt jopa kunnioittaa tätä yhteyttä hankkimalla itsellesi spiraalien seinämaalauksen, kuten Abstract 3D Spiral. Sen lisäksi, että se kiehtoo silmää, sitä voidaan pitää myös kunnianosoituksena edellä mainitulle paikalle sen kauniiden vihreiden sävyjen ja sävyjen ansiosta.

Symbolinen arvo

Monet muinaisten tekstien ja artefaktien tulkinnat viittaavat siihen, että spiraalit edustavat uudelleensyntymisen kiertokulkua tai ovat äitijumalattaren symboli. Sitä pidetään usein myös naisellisena symbolina, koska se liittyy elämänkiertoon ja siten hedelmällisyyden ja synnytyksen ajatuksiin. Tämä tekisi spiraalien seinämaalauksista täydellisiä "pehmeämpiin" tiloihin, kuten kaikkiin huoneisiin, joissa on usein lapsia, tai intiimeihin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Toinen spiraalien seinämaalausten tärkeä symbolinen näkökohta ovat elämänkaaret ja eteneminen. Jokainen meistä etenee lapsesta aikuiseksi ja vanhuuteen. Näin ollen spiraali ei ole pysähtyneisyyden vaan pikemminkin muutoksen ja kehityksen symboli. Hyväksy nämä asiat hyvänä ja terveenä spiraalien seinämaalauksilla, kuten Abstract Tornado - s/w, jotka voivat olla erinomainen uuden aallon sisustus.

Spiraalit seinämaalaukset ja luonto

Tämä saattaa tulla joillekin yllätyksenä, mutta spiraaleja ja ympyröitä esiintyy luonnossa paljon yleisemmin kuin suorasärmäisiä muotoja, kuten kolmioita ja neliöitä. Nykyään ihmiset yhdistävät spiraalit mieluummin luontoon kuin rakennettuun, mekaaniseen ja urbaaniin maailmaan. Historiaa tarkasteltaessa muinaiset ihmiset olivat hyvin tietoisia luonnon syklisistä voimista ja luottivat kuukausittaisiin kuun, vuosittaisiin auringon ja vuodenaikojen kuvioihin elantonsa ja elämäntyylinsä kannalta. Luonnossa on niin monia esimerkkejä spiraaleista, joita voi nähdä esimerkiksi simpukankuorissa ja jopa kasvien ja kukkien sisätiloissa. Vesi on myös elementti, jonka voi yhdistää spiraaleihin seinämaalauksissa, kuten motiivi nimeltä Blue Petal Spiral. Tämä upea esimerkki kiinteästä spiraaliseinämaalauksesta voi tehdä niin suuren vaikutuksen visuaalisesti.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-6 6:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.