Ruudullinen

Photowallin ruudulliset seinämaalaukset eivät ole vain silmiä hiveleviä, vaan myös hyvin monipuolisia ja osallistavia. Löydät motiivien joukosta ainutlaatuisia malleja, jotka ovat läsLue lisäänä myös joissakin muissa luokissa, mikä luo upean visuaalisen yhteistyön eri tasojen välille. Kotisi, toimistosi tai jopa vapaa-ajan tilasi hyötyy ruutukuvioiduista seinämaalauksista, sillä nämä kuvat voivat luoda suurta energiaa ja ohjata virtauksen sinne, minne haluat. Tämän rykelmän vaihtelevat väriyhdistelmät voivat auttaa sinua myös seinien kaunistamisessa. Ruutukuvioisten seinämaalausten monipuolisuuden ansiosta voit tehdä hienovaraisia, mutta myös rohkeita, jos se on enemmän sinun mieltymyksesi. Kuten Photowallin kanssa on tapana, voit muokata näitä ruudullisia seinämaalauksia niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden mahdollisesti esiin tulevien sisustuselementtien kanssa.

Lisätietoa ruudullisista seinämaalauksista

On vaikea uskoa, että kukaan voisi olla tuntematon ruutukuvioiden suhteen. Siihen viitataan yleisesti nimellä "ruudut", joka on saanut nimensä mustavalkoisesta grafiikasta, joka muistuttaa ruutulautaa. Myös ruutukuvioisten seinämaalausten kuvat kuvastavat jotenkin tätä, mutta eivät niin tavallisella ja yksinkertaisella tavalla. Tämä erityinen luokka on paljon joustavampi ja ylittää monia muita tasoja, kuten näet seuraavissa kappaleissa. Viime aikoina ruutukuvio on saanut jalansijaa myös niin sanotussa hipsterikuvassa, joka pukeutuu ironisesti usein ruutukuvioiseen muotiin. Tämä ei tarkoita, että ruudulliset seinämaalaukset olisivat hipstereitä, mutta ne luovat varmasti dynamiikkaa ja keskustelua niiden ihmisten keskuudessa, jotka katsovat niitä tilassasi. Hyvä asia tässä on se, että ruutukuvioiset seinämaalaukset sopivat minne tahansa, olipa kyseessä sitten asuinpaikkasi eteinen tai toimiston taukotila. Kuten jo mainittiin, nämä Photowallin motiivit ovat hyvin säädettävissä.

Mennään syvemmälle

Jos osaat arvata tai olet tietoinen jonkin kohteen likimääräisestä koosta, voit myös sanoa suurin piirtein, kuinka kaukana se on sen perusteella, kuinka suurelta se sinusta näyttää. Tätä kutsutaan koon tuttuudeksi, joka on merkittävä myös silloin, kun käytetään ruutuseinämaalauksia, joissa on 3D-kuvia, koska ne voivat sanella kontrastin, jonka voit luoda sisustuskoristeiden välisten etäisyyksien kanssa, koordinoimalla epätasa-arvoisia mittasuhteita yhtenäistävän näkökulman luomiseksi. Voit nähdä tämän esimerkiksi ruudullisessa seinämaalauksessa nimeltä "Deep Tetris". Akkommodaatiolla tarkoitetaan näkökentän keskittymistä läheiseen tai kaukaiseen kohteeseen, jolloin silmälinssit muuttavat fyysisesti muotoaan ja määrittelevät, kuinka kaukana kohde on sinusta. Parallaksia on myös se, että kun liikutat päätäsi puolelta toiselle, lähempänä olevat kohteet näyttävät liikkuvan nopeammin tai voimakkaammin kuin kaukana olevat kohteet. Arsenaalissamme olevat 3D-keskeiset ruudulliset seinämaalaukset vastaavat kaikkia näitä kriteerejä ja visuaalisia tekijöitä, mikä tekee tilasi sisustamisesta kiehtovan matkan kolmiulotteiseen maailmaan hyödyntämällä näitä harvinaisia ja upeita motiiveja, joita meillä on sinulle.

Mosaiikit ruudullisissa seinämaalauksissa

Mosaiikki on pohjimmiltaan taiteellinen tekniikka, jossa pienistä osista luodaan kokonainen kuva tai esine. Mosaiikit kootaan yleensä pienistä laatoista, jotka on valmistettu lasista, kivestä tai muista materiaaleista. Vaikka nämä laatat ovat tyypillisesti neliönmuotoisia, ne voivat olla myös pyöreitä tai satunnaisesti muotoiltuja, kuten näet seuraavissa kuvissa ruudullisissa seinämaalauksissa. Ruudulliset seinämaalaukset, joissa on mosaiikkeja, ovat ihanteellisia siinä mielessä, että ne luovat illuusion tilasta sekä illuusion tekstuurista. Hienovarainen, mutta tehokas sisustus, kuten näet sarjassa "Miami Mosaic".
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1