Raidallinen

Raidallisilla seinämaalauksilla sisustaminen on loistava tapa saada tyylikäs ilme ja tuoda tilaan luonnetta. Se, käytätkö niitä perinteisellä vai täysin nykyaikaisella tavalla, riippuLue lisääu täysin sinusta ja yleisestä sisustussuunnitelmastasi. Photowallin raidallisilla seinämaalauksilla on voima muokata huonetta sen mukaan, miten ja missä niitä käytetään, ja samalla ne tuovat raikkaan ja kiiltävän elementin asuin-, liike- tai jopa vapaa-ajan tilaan. Raidalliset seinämaalaukset sekoittuvat myös kauniisti ruudukkojen, kukkakuvioiden ja monien muiden kuvioiden kanssa, mikä tarkoittaa, että näitä kuvioita voidaan käyttää melkein missä tahansa. Toinen hieno asia raidallisissa seinämaalauksissa on se, että ne ovat erittäin monipuolisia. Näet ja opit tästä lisää erinomaisessa valikoimassamme laadukkaita, yksityiskohtaisia ja värikkäitä raidallisia seinämaalauksia, joita voit myös mukauttaa oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaan.

Väri raidallisten seinämaalausten tärkein ainesosa

Epäilemättä raidallisten seinämaalausten tulisi sopia ihanteellisesti sisustuksesi värimaailmaan, kuten tulet tietämään tätä kokoelmaa selatessasi. Jos raidallinen seinämaali vaikuttaa liian häiritsevältä, on parempi valita siitä yksi väri ja sisällyttää se huoneen muuhun suunnitteluun. Raitojen ei välttämättä tarvitse olla suoria, mikä tekee Waterfallin kaltaisesta raidallisesta seinämaalauksesta erottuvan teoksen. Ainutlaatuinen muotoilu ja tummanharmaan tyylikkäät sävyt voivat todella tuoda huoneeseen tarvittavan ripauksen luonnetta.

Dekorointivinkkejä

Vältä ennen kaikkea raidallisten seinämaalausten käyttöä värien kanssa, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Raidat ovat jo itsessään tarpeeksi graafisia luodakseen vaikutuksen, joten on tärkeää käyttää värejä, jotka ovat joko vastakkaisia tai tulevat samasta väriryhmästä, riippuen siitä, mitä ilmettä tavoittelet. Ristiriitaiset värit raidallisissa seinämaalauksissa saavat tilan näyttämään pikemminkin sekavalta ja hajamieliseltä kuin graafiselta ja näyttävältä. On myös tärkeää huomata, että raitojen vastapainona on oltava vähemmän kiireisiä sisustuselementtejä kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt remontoida tai suunnitella uudelleen. Kuten esimerkiksi jos sinulla on raidallisia seinämaalauksia, kiinteät huonekalut ovat luultavasti oikea tapa mennä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon raidallisia seinämaalauksia käytettäessä, on huoneen koko. Mitä suurempi huone on, sitä leveämpiä raitojen tulisi olla. Leveiden ja ohuiden vaakasuorien raidallisten seinämaalausten sekoittaminen toimii todella hyvin myös vapaa-ajanhuoneissa ja lastenhuoneissa, koska ne luovat hyvin leikkisän ilmeen. Vesiväriraidat ja Bambu Forest Green ovat hieno yhdistelmä tästä käsitteestä, joka voisi ilahduttaa ja piristää mitä tahansa huonetta.

Pystysuoraan tai vaakasuoraan raidallisilla seinämaalauksilla

Perinteisesti pystysuorat raidalliset seinämaalaukset ovat olleet yleinen tapa, sillä ne luovat illuusion korkeudesta, jolloin katot näyttävät korkeammilta kuin ne todellisuudessa ovat. Sävy sävyyn luo mukavan ja rauhoittavan ilmeen, joka on tyylikäs ja kaunis. Kun raidallisissa seinämaalauksissa värit tulevat kontrastisemmiksi, ilme muuttuu voimakkaammaksi ja vahvemmaksi. Vaakasuorat raidalliset seinämaalaukset taas ovat hieman särmikkäämpiä ja modernimpia, ehkä jopa rohkeampia. Ne saavat huoneet tuntumaan laajemmilta ja voivat pidentää tiloja, aivan kuten vaatteet oikeassa elämässä. Vaakaraidallisia seinämaalauksia pidetään usein myös leikkisämpinä, sillä värien ja leveyksien vaihtelu tuntuu uudelta, hauskalta ja raikkaalta. Kun syvennymme raidallisten seinämaalausten valikoimaan tarkemmin, näet tästä monia konkreettisia esimerkkejä monipuolisella valikoimalla, joka taatusti tekee valinnasta paljon helpompaa ja erityisen kätevää.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-77 77:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.